Звездни компромати - 51 част

• 97 016
  • 821
  •   1
Отговори
# 150

Тази правата се казва Лора. Участва в клипа на Борис Дали -последния забравих името на песента в момента.Приятелки са с Галена .Явно е с нея.

# 151
Странно, че всички снимки от сватбата на Емилия изчезнаха от нета. Thinking

Кога е била омъжена?? За пръв път чувам от вас Whistling Mr. Green

# 152
Не издържах да изгледам докрай този безумен клип на Мария. Да и имам режисьорските хрумвания.

И Райна имаше един клип с такъв надпис Vaya  Con Dios.
http://www.youtube.com/watch?v=0VgMwLNgZ7M&feature=PlayList& … m=PL&index=55

Толкова ли им е трудно да измислят нещо ново  newsm78
Да не говорим, че такъв здрав  чалга ритъм, хич не се връзва с  този "Майкъл Джексън" Shocked

# 153
# 154
Ето още една кражба на Гергана от Блу Кантрел и Шон Пол http://vbox7.com/play:f23e7854

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 13:00 от VIKI_I

# 155
  • София
Жал ми е за Мария и за другите фоклкаджийки, въпреки че никога няма да имам тяхното финансово положение- егати гнусните долнопробни...не искам да напиша тази дума. Приличат на анимационни герои...или насекоми, снимани много отблизо.

# 156
# 157
Жал ми е за Мария и за другите фоклкаджийки, въпреки че никога няма да имам тяхното финансово положение- егати гнусните долнопробни...не искам да напиша тази дума. Приличат на анимационни герои...или насекоми, снимани много отблизо.

Little Evil, бе то така, ама мнооого почитателки имат тъдява....

# 158
# 159
# 160
# 161

на работното си място:)

# 162

Андреа дали е отчаяна,че е най-грозната  tooth

Защо не си проверявате линковете ,преди да публикувате  newsm78. Прави се с "предварителен преглед"

# 163
  • Варна
Анджелина, защо е с две халки?

На Лияна, не знам какво и е уникалното на тялото, освен че е слаба. Краката и например изобщо не са красиви...

# 164

Какво е това, пресветата проституция ли? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт