Звездни компромати - 51 част

• 96 916
  • 821
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • Зеленият рай в сърцето на България

В първя момент като отворих снимките ми заприличаха на опаковки за бои за коса Wink после прочетох, че са за списание "Коса и стил", което оправдава този им вид  newsm78

# 422
  • Добрич
дам има само клипчета тук има синята рокля в действие http://www.youtube.com/watch?v=dUaYa3ijGp4

Тук на 6 секунда е роклята с която е Преслава се опитва да подражава на Риана, а на 1:16 мисля, че е оная рокля с която Пинк и не помня коя друга известна личност бяха заедно на едно и също събитие.Поствано е някъде по-назад.

# 423

А аз се възхитих. Не от Галена, която сама себе си трудно би разпознала.
Фотошопът е голяма програма.

# 424

На мен снимките много ми харесват, само да си беше затворила устата поне на една от тях, щеше да е перфектно. Laughing

# 425
# 426
# 427
  • София

На мен лично тази дама ми харесва  Peace За  възрастта си изглежда страхотно, а за това че може да пее, няма какво да спорим  Peace Може би Ивана има защо да я издига в култ  Peace

# 428
  • София - град
О да аз не оспорвам това, че изглежда добре и пее страхотно, на Ивана се смеех

# 429
  • София
Да, права си. Може би и Ивана можеше да прихване от Неда, но се взе прекалено на сериозно и се превърна в обикновена чалгаджийка. Преди време слушах песните и с удоволствие, но сега направо се втрисам. Въобще не преувеличавам. Като почне по време на песен да издава едни звуци  ooooh! някакви подвиквания, украшения ли им казват- не знам. Все едно по овцете на къра зяе. Ама важното е парите да текат, какво тук значи някакво си изкуство  Naughty

# 430
  • Пловдив

В първя момент като отворих снимките ми заприличаха на опаковки за бои за коса Wink после прочетох, че са за списание "Коса и стил", което оправдава този им вид  newsm78

И на мен ми се стори че прави реклама на фризьорски салон  Laughing

# 431

На мен снимките много ми харесват, само да си беше затворила устата поне на една от тях, щеше да е перфектно. Laughing

Ни можИ, сексапилът изисква да е със зяпнала уста Joy

# 432
# 433
# 434
http://new.zadnovinite.comoj.com/?p=1348
Това обаче не е компромат, а фоторазказ за това, как някои звезди стават с годините по-хубави..

Общи условия

Активация на акаунт