Звездни компромати - 51 част

• 96 853
  • 821
  •   1
Отговори
# 570

Момичето до Анелия не е ли Пламена от Мюзик Айдъл  tooth
И на вторатаа снимка е Филипчо от Острава на искушението- доста занемарен .

Мисля,че не е Филип  newsm78

# 571
  • 221B Baker Street
и аз мисля,че не са нито Филип,нито Пламена  Peace

# 572
Точно на филип и Пламена ги докарвам

# 573
  • Варна
Според мен е Пламена на 100%, а другото русо чудо на природата фолкпевица ли е? Sick

# 574
Мисля, че е супер пошло да се коментира колко дебело е едно ДЕТЕ! че и да се искат снимки за доказателство/опровержение

Съгласна съм, така е. Обаче дайте да си го кажем направо - колко от вас не са коментирали никога никой колко е дебел или грозен, или.... какъвто и да е там! Това е ежедневието! Имам една въздебелка позната, която коментира коя колко трътлеста била! ooooh! И още хиляди други примери.....
Да не се правим на света вода ненапита във форума, молА ви се! Naughty Whistling

За Алекс - винаги ми е харесвала, симпатично момиче. Peace

Мария Игнатова ми се струва толкова земна, готина, различна от всички цомбести и натруфени жени, които заливат екрана и вече ми се  Sick

# 575
http://signal.bg/view_article.php?article_id=3368- новата визия на  фолк дивата  Джорджиа  Mr. Green

# 576
Нито е Пламена, нито е Филип на тия снимки. Най-малкото Пламена вече е с цици, почти колкото тия на Елена на снимката. Mr. Green
А другият изрусен изрод, е просто трагичен. Sick Sick Sick Sick Не е фолк-певица, толкова трагични няма. Освен да е съфорумката дето дава тия снимки Mr. Green

# 577
  • Burgas
http://signal.bg/view_article.php?article_id=3368- новата визия на  фолк дивата  Джорджиа  Mr. Green
тая пък  Джорджия коя е newsm78

# 578
  • Зеленият рай в сърцето на България
Има някаква нова фолк певица Много ми прилича на Емануела...  newsm78

# 579
  • 221B Baker Street
Има някаква нова фолк певица Много ми прилича на Емануела...  newsm78

да,едно ново недоразумение на хоризонта - нито визия,нито певчески качества - че и мама й пише текстовете - напомня ми на още една певица,дето беше в Пайнер и майка й пишеше текстовете на песните...майка й беше луда и се подвизаваше в Интернет с прозвището Секирата - невероятно ужасяваща жена,от която пропищя цялата мрежа  Mr. Green

# 580
  • Burgas
За коя става въпрос,ако не е тайна?

# 581
Това с тигровата рокля е Пламена от Мюзик Айдъл.
 А тази Саманта е на 16-17 и доскоро си правеше пиар с това ,че  е девствена.

# 582
Джорджия е приятелката на Владо Арабаджиев, син на Вълчо/Ветко Арабаджиев. Пробва се като попфолк певица.

# 583
  • Зеленият рай в сърцето на България
Това с тигровата рокля е Пламена от Мюзик Айдъл.
 А тази Саманта е на 16-17 и доскоро си правеше пиар с това ,че  е девствена.

16-17  Shocked

# 584
  • 221B Baker Street
За коя става въпрос,ако не е тайна?

абе изкочи ми името от ума,не съм я чувала откакто не е в Пайнер  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт