Звездни компромати - 51 част

• 96 835
  • 821
  •   1
Отговори
# 600
Фърги,Рийз … 6;кс. Втората жена не знам коя е.
Райна
Пак
Фери и Райна Танцуват във "Вип Денс".
Райна Тук ми прилича на световен модел.
Райна отново
Алесандра  … 89;ио В страхотна форма.
Алесандра
Никол Ричи
Джони Деп
Галена
Галин
Таня Боева
Д-р Ангел Еl … 56;ан
Алекс Раева Нова фотосесия.

# 601
Райна трябва да спре да си очертава устните по толкова грозен начин, по половин сант след естествените й очертания. Peace

# 602
  • София - град
Това ми е любимата   ми фотосесия на Райна, но устните пак са направени големи хихи
и тук
и пак
съжалявам, че са така разделени, но така са ги качили.

# 603
  • 221B Baker Street
Това с големите устни май е някаква мания на поп-фолк звездите  ooooh! не съм виждала други така да правят  Peace

# 604
Райна трябва да спре да си очертава устните по толкова грозен начин, по половин сант след естествените й очертания. Peace
Има белег над горната устна и затова ги чертае така.

# 605
Има белег над горната устна и затова ги чертае така.

Изобщо не бих повярвала на подобно оправдание. Белега може да се скрие по достатъчно други начини. Не като си прави устните по-големи, отколкото в действителност са.
Дори смятам, че ще е много по-добре да остави белега да се вижда да се вижда, отколкото подобно нещо: http://signal.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=177&photo_id=1322&

# 606
  • София - град
Не мисля, че е заради белег, ако толкова я притесняваше щеше да се гримира по време на престоя си в къщата на големия брат

# 607
# 608
Не  е лош човекът !
Има си  брат близнак Невен Енчев - запознавала съм  се преди години  с него  ама пък не съм очарована , зная , че е гинеколог но не е работил по тази част!

# 609
  • София - град
Рени след посещение при доктор Емилова, прекарала е 10 дена в Боровец. Когато е била бременна е била 90 кг.

# 610
# 611
така ли ми се струва или тук са и Орлин, Николай Илиев и танцьорката Петя?

# 612
# 613
# 614
Изглежда мноооого добре! Heart Eyes
Боже, а е родила преди около година... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт