Звездни компромати - 51 част

• 96 838
  • 821
  •   1
Отговори
# 615
Жестоко облекло, жестока чанта, а за ботите й умирам. Heart Eyes
Иначе моята забележка също е към устните, и по-точно към долната.
Иначе много хубави снимки, макар и непрофесионални,изглеждат точно такива.

# 616

Тази жена явно никой не я обича. Как не се намери някой, който държи на нея да и обясни, че прилича на гротеска, и да я склони да си оправи устните? То това не са устни, а набъбнали и раздути от влага чекмеджета.

- почти съм сигурна, че е искала точно тези устни, но погледнете колко са скромни тези на Джоли, в сравнение с нейните..

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 19:17 от Tess d`Urberville

# 617
# 618
Възможна ли е иначе такава операция да си ги оправи момичето? Би изглеждала в пъти по-добре. Дано стане и това. Иначе е много сладка. Харесва ми и стилът й на обличане (има и изключения де )

# 619
Да, възможна е, макар и да е трудна. Поне аз съм гледала по Дискавъри такива операции,изрязват направо част от месото.....много гадно беше като се сетя. Но никога не може да се възвърне естественият ти вид на устните такъв какъвто е бил по рождение.

# 620
Страхотно изглежда Мария, много добър стайлинг. Даже устните и не ми направиха чак такова впечатление, явно свикнах с тях.

# 621
така ли ми се струва или тук са и Орлин, Николай Илиев и танцьорката Петя?
Не ти се струва, те са.

# 622
Тази жена явно никой не я обича. Как не се намери някой, който държи на нея да и обясни, че прилича на гротеска, и да я склони да си оправи устните? То това не са устни, а набъбнали и раздути от влага чекмеджета.
хаха , добро сравнение ...някоя медия , ако иска може да направи конкурс на тема " На какво ви приличат джуките на Мара ? "
никой не я харесва , да , това нейнито отива отвъд всякаква природа и отблъсква ...винаги се чудя какви ли свирки върти ...евтина си е , и това е ...

# 623
# 624
  Харесва ми Марето , просто ако наистина вземе малко да си пооправи устните ще е чудесна !

лелеее , помислих си че се е омъжила тайно ... а то били стари кадри

# 625
# 626

ама си личи колко е грозна или по точно вулгарно изглеждаща тук Мая илиева...какво правят парите впоследствие ей!

никога не бих я познала
http://www.senzacia.com/e107_images/newspost_images/maq_ilieva1.jpg

# 627
# 628
Изглежда мноооого добре! Heart Eyes
Боже, а е родила преди около година... Crazy

Та тя не беше качила почти нищо Laughing пък и една година си е доста време, аз с качени 38 бях във форма за една година Wink

Много е готина Мария.
А Мая Илиева ме разби #Crazy

# 629

Общи условия

Активация на акаунт