Звездни компромати - 51 част

• 96 826
  • 821
  •   1
Отговори
# 630
А аз не мога да повярвам, че намерихте снимки от тази сватба. Имах чувството, че са потънали в дън земя.

# 631
Мая Илиева си е красавица голяма за мен , естествена .

# 632

Искам и аз такъв бретон!!! Twisted Evil Все не мога да го обясня добре на фризьорите, затова тая снимка ще си я принтна и с нея ще ходя. Mr. Green Е, ама то си е и подръжка де... Whistling

# 633
  • Нови искър

Искам и аз такъв бретон!!! Twisted Evil Все не мога да го обясня добре на фризьорите, затова тая снимка ще си я принтна и с нея ще ходя. Mr. Green Е, ама то си е и подръжка де... Whistling
кое е му е трудното да го обясниш казваш "Като на Гео Милев" и си готова

# 634
Изглежда мноооого добре! Heart Eyes
Боже, а е родила преди около година... Crazy

Според теб колко години са нужни, за да върнеш формата си? Има хора, родили преди месец, и изглеждат много добре.

# 635
Изглежда мноооого добре! Heart Eyes
Боже, а е родила преди около година... Crazy

Според теб колко години са нужни, за да върнеш формата си? Има хора, родили преди месец, и изглеждат много добре.

А има и жени, които цял живот след това не могат да си върнат формата.

# 636
# 637
  • 221B Baker Street

който вече май хич не се впечатлява от изцепките им  ooooh!

# 638
Рени след посещение при доктор Емилова, прекарала е 10 дена в Боровец. Когато е била бременна е била 90 кг.
Рени преди по-ми харесваше .... Изобщо тези Фолкаджийки вместо да стават по - хубавки се правят пошли и еднакви  Sick Джуки, цици , муцки ,....  Sick Единствено Райна си остана по-ествествена - дори не е направила нищо с ножа да си махне белега на устната - май и  е от  шарка  newsm78
 Ето от къде гледат нашите фолкпевици  Thinking
http://smiah.net/?page=main&action=more&date=2009-02-23& … mp;r=cGFnZT1tYWlu

# 639
Галена не се ли вмириса вече с тая рокля. В най-скоро време очаквам Галинчо да стане фолк-певец, като гледам много му е присърце да се вре в камерите.

# 640
# 641
  • София
Снощи на една една домашна сбирка гледахме новогодишен концерт с участието на сръбски звезди. Много бяха, и Лепа Брена и Цеца, много. Два часа. Ми нито една не излезна разголена. Всички бяха с елегантни рокли или кустюми. Нито една не беше с изкуствени коси, гримът беше достатъчен, не повече. Въпреки, че си беше новогодишен концерт. Мъжете до един пяха с кустюми. Нищо излишно, нищо натрапващо. Беше много хубав концерт. Ми не можаха ли наще, като крадат песни да бяха прихванали и нещо от стила  newsm78 Не казвам, че и там нямат кич или разголване, ама тука просто се надпреварват да го правят още по- пошло. Ми дори на мъжете около мен вече им идва в повече  Shocked

# 642
  • София
abet, за сръбските певици - младите се разголват предостатъчно, а старите са като извадени от нафталина и не особено поддържани. Всяка година им гледам новогодишните концерти и определено имам виждане по въпроса. Лично мнение разбира се. Хубавото при тях е, че хората там не поставят на първо място силикона и екстеншъните, а гласовите възможности. Затова и певиците им до една пеят страхотно!

Ева Лонгория
Дани Миноуг
Мадона в Малави
Лурдес
Кристиано Роналдо
Робърт Патинсън
Аштън и Деми

# 643
# 644
abet, за сръбските певици - младите се разголват предостатъчно

Определено. Peace

Общи условия