Звездни компромати - 51 част

• 96 856
  • 821
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив

И тая брада нещо хич не ми се нрави  Thinking

# 691
  • Варна
Ох, не мога да го позная. Каква е тая мания да ходят брадати, много са ми неприятни така. Брад Пит и той същия.

# 692
  • София
Поне децата им изглеждат повече от нормално  Peace
И като фен на Лейкърс Виктория е избрала хубави токчета, с които да блесне на спортното мероприятие  ooooh!

Гуен Стефани
Дакота Фанинг между другото не знаех, че ще участва като лошо момиче в Новолуние
Парис Хилтън  Joy
Бритни Спиърс
Хайди Клум след раждането
Робърт Патинсън
Кристина Ричи на плажа
Катрин Зита Джоунс
Сара Джесика Паркър на снимки в Мароко
Лейди ГаГа

# 693

Дакота Фанинг между другото не знаех, че ще участва като лошо момиче в Новолуние

Страшно го харесвам това момиче  Heart Eyes,невероятна актриса,всичките и филми са супер,аз между другото само в трилъри съм я гледала май  newsm78

# 694
Само това с циците как го прави, не можах да разбера! Thinking newsm78

А тази защо държи да ходи постоянно по гащи!? newsm78

# 695
Много ми харесва Виктория на семейните снимки не съм й фен, а някога й бях.

# 696
# 697

Роклята на Теди Бургазлиева е супер сладка и много свежарска. Браво на нея!!!

# 698
# 699
Джъд Лоу и Сиена Милър пак ли са заедно?

# 700
Джъд Лоу и Сиена Милър пак ли са заедно?

Цитат
Jude Law's penis just can't quit Sienna Miller. The two have been hooking up on the down low lately in New York. From Now magazine: "Sienna and Jude have met up a few times and got on really well," says our source. "So Sienna invited him to Bess's birthday party, which was poignant considering that Jude bought Bess, and her other dog Porgy, as a gift.

"But they're desperate to keep their hook-ups secret because their break-up was so public. They don't want any potential reconciliation all over the papers, especially with Jude having just fathered a child with another woman."
Joy

# 701
# 702
Сега, като гледам снимките на Бекъмови, седя и си мисля, че явно, някой жени, оказват голямо влияние, върху външния вид на мъжете си. Например, Дейвид, откакто е с Виктория ми изглежда все по-скучно, чичковски някак си. Същото се отнася и за Брад Пит. Не че някога съм му била голяма фенка, но сега прилича на дърт козел.  По едно време го оприличавах на Джеймс Хетфийлд от Металика, но в крайна сметка, те двамата нямат нищо общо.
От друга страна, един Марк Антъни, който винаги ми е бил супер смотан, взе да ми изглежда добре. Просто откакто  е с Дженифър Лопез, тоя човек, има друго излъчване. Сякаш тя му вдъхна живот.

Парис Хилтън  Joy
Само това с циците как го прави, не можах да разбера! Thinking newsm78

И аз се чудя за циците newsm78

# 703
# 704

Общи условия

Активация на акаунт