Звездни компромати - 51 част

• 96 549
  • 821
  •   1
Отговори
# 720
# 721
 Цяла година се надявала Благой да стане мъж, а тук друго пееше http://vbox7.com/play:11d89cd4

# 722
  • София
Миналата седмица в Отчаяните съпруги Златка друго пееше - че няма гадже. И че въпросният Павел й е просто познат. Изглежда бързо са се опознали  Mr. Green Ще провали предаването това момиче, а толкова младежи се натискаха   Crazy

# 723
Тя просто крие че са в сериозна връзка, заради ангажиментите които е поела към предавнето,вероятно и плащане. Иначе тая седмица, каза че той е мъжът до нея, но не знае докъде ще стигнат нещата. А всъщност това пак е лъжа. Mr. Green

# 724
  • София
Тези от Станция Нова малоумни ли са, че да имат някакви видения, че баш Златка ще стои на сухо! Изобщо тази рубрика си беше обречена на провал още в зародиш  Wink

# 725

обазалагам се , че ''менаджерите й '' бутат Златка , тя не е толкова интересна , за  да се бута тук и там сама ,
обаче тия , които стоят зад нея я навират из разни предавания ...

# 726
Никой никъде не бута Златка. С Рени, Луна, Ан Джи и Андреа положението е катастрофално. То е пращане на пиарски имейли, снимки, звънене. Около Златка винаги мирише на скандал, затова я канят.

# 727
В новият клип на Глория Хипноза ,госпожицата е облечена в бюстие и чорапогащник,като на Мария от лятното турне

# 728
И като от клипа на Мария "Сладко, сладко".

# 729
Авче, да те питам дали имаш представа на коя марка е тази рокля на Златка?

bouquet

# 730
И като от клипа на Мария "Сладко, сладко".
Незнам,не съм ги гледала и 2та целите,само малки части.

# 731
Около Златка винаги мирише на скандал, затова я канят.
на мен ми мирише на нещо друго около нея , на една к...а ми мирише , и се чудя как национална телевизия може така да се излага

# 732
# 733
Erika_bg, мога ли да те помоля да слагаш линковете един под друг, а не един до друг? Hug

# 734

Общи условия

Активация на акаунт