Звездни компромати - 51 част

• 96 565
  • 821
  •   1
Отговори
# 735
 А, благодаря ти! Mr. Green

# 736
А моля!Ми незнам как,оправете ги вие.

# 737
  • София
А моля!Ми незнам как,оправете ги вие.
Слагаш първия линк, след това ENTER от клавиатурата, за да слезе на долния ред, и така с всеки следващ линк  Peace Съвсем елементарно е.

# 738
  • Бургас
Роклята на Златка (от снимката с андреа) я показаха в Модерно тази събота.Радост обличаше едно момиченце за скромен бюджет от 150лв.А роклята струваше 70 лв. Whistling

# 739
Нормално. На Златка дрехите никога не са били мега скъпи.Напротив, пазарува от най-нормални магазини, включително Tally Weijl и от тоя ранг.

# 740
Роклята на Златка (от снимката с андреа) я показаха в Модерно тази събота.Радост обличаше едно момиченце за скромен бюджет от 150лв.А роклята струваше 70 лв. Whistling
Аз не си умирам да е скъпа. Laughing
А имаш ли представа откъде беше?

# 741
# 742

ох, косата й е жестока. Как си мечтая за такава.......

# 743
Като цяло много ми харесва това момиче. Интересно, че когато е на снимки с майка си - прилича на нея, когато е с баща си- изцяло на него, дори и в стайлинга:)

# 744
  • 221B Baker Street
Емануела

извинете,поправих се  Embarassed Flutter

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 10:38 от anubhis

# 745
клипчето е за странните обувки, не виждам Емануела  Thinking

# 746
Като цяло много ми харесва това момиче. Интересно, че когато е на снимки с майка си - прилича на нея, когато е с баща си- изцяло на него, дори и в стайлинга:)

И аз точно това си мислех. Инфантилна   bouquet

# 747
  • Бургас
Аз не си умирам да е скъпа. Laughing
А имаш ли представа откъде беше?
Съжалявам,обаче не псоменаха от къде е,а и не го правят по принцип.И аз нямам представа Thinking..Цената просто като ориентир можеш да я ползваш,за да се насочиш към някои магазини..и ако си от София да я издириш Flutter

# 748
# 749

Общи условия

Активация на акаунт