За добрата козметика - 3

• 102 839
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
аз пак ще се примоля за професионалното ВИ мнение относно тази маска за лице:
Състав:
AQUA, KAOLIN, GLYCERIN, BENTONITE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, ACTIUM LAPPA EXTRACT, CI77891

марка : Орифлейм
видя: за нормална към смесена кожа
цена : около 6лв

надникнах и в другия сайт но няма отворена тема като тази тук и не смея да спамя,затова пак с гореща молба се допитвам тука и се надявам на отговор  Praynig

# 106
аз пак ще се примоля за професионалното ВИ мнение относно тази маска за лице:
Състав:
AQUA, KAOLIN, GLYCERIN, BENTONITE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, ACTIUM LAPPA EXTRACT, CI77891

марка : Орифлейм
видя: за нормална към смесена кожа
цена : около 6лв

надникнах и в другия сайт но няма отворена тема като тази тук и не смея да спамя,затова пак с гореща молба се допитвам тука и се надявам на отговор  Praynig

Здравей.Какъв ефект обявяват на тази  страхоотна маска, моля( Овлажняваща, антиоксидантна..)?Съставът - 2 сгъстителя, разтворител, пълнител,  антиоксидант за разкош, консервант и под 1% екстрактченце.Многооо и са 6лв и за 1кг

# 107
Здравей.Какъв ефект обявяват на тази  страхоотна маска, моля( Овлажняваща, антиоксидантна..)?Съставът - 2 сгъстителя, разтворител, пълнител,  антиоксидант за разкош, консервант и под 1% екстрактченце.Многооо и са 6лв и за 1кг

Пише, 4е е за нормална към смесена кожа, води се по4истваща глинена маска с екстракт от репей Crazy

би ли споделила впе4атления за какви съставки да търся и гледам за по-нататъшният избор на маска когато търся кое основно да гледам  newsm78

# 108
Моля да ми помогнете.Това е  балсама за устни на Nuxe "естествен кристал".Устните са ми доста напукати напоследък,усещам че след като нанеса от балсама почва да ме щипе.Това значи че балсама действа,за да ми ги направи по-гладки и мекички,или защото не ми понася нещо newsm78RICINUS COMMUNIS (castor*) OIL,SYNTHETIC WAX,DIISOSTEARYL MALATE,TRIDECYL TRIMELLITATE,METHYL HYDROGENATED ROSINATE,HYDROGENATED POLYISOBUTENE,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE (octinoxate) POLYETHYLENE,OLEIC /linoleic/LINOLENIC POLYGLYCERIDES,BUTIL METHOXYDIBENZOYLMETHANE(avobenzone),PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL,BUTYROSPERMUM ,PARKII(SHEA BUTTER) EXTRACT,HELIANYHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL,HYDROXYSTEARIC /LINOLENIC/OLEIC POLYGLYCERIDES,STEARALKONIUM HECTORITE,MANGIFERA INDICA (MANGO)SEED BUTTER,HYDROLYZED WHEAT PROTEIN,CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE),CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDE,C20-40 ACID,MICA,TOCOPHEROL,PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE,PROPYLENE CARBONATE,PARFUM (FRAGNANCE),TRIHYDROXYPALMITAMIDOHYDROXYPROPYL MYRISTYL ETHER,SILICA,ALUMINA,POLYHYDROXYSTEARIC ACID,CI 77491 (IRON OXIDE),CI 77492 (IRON OXIDE) SILICA DIMETHYL SILYLATE,CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE),BUTYLENE GLYCOL,PENTYLENE GLYCOL,CI 77499 (IRON OXIDE)BENZYL SALICYLATE,LIMONENE [N1001/B].

# 109
Четири теми ;споделени впечатления за полезните съставки',
но няма кой да ги прочете.
Спецовете тук ни отделят време за съвети и подробна информация
за това,което ни интересува,но някои от нас не четат.

# 110
Четири теми ;споделени впечатления за полезните съставки',
но няма кой да ги прочете.
Спецовете тук ни отделят време за съвети и подробна информация
за това,което ни интересува,но някои от нас не четат.
iznenada,към кого е отправено написаното от теб?

# 111
Привет и от мен, започвам да се пристрастявам към мнението на експертите  Laughing
Иска ми се някой да ми каже, защо, когато използвам какъвто и да било грим за очи (спирала, молив, сенки) клепачите ми започват да се опъват и леко да щипят (много слабо, но го усещам). А какво ползвам: моливите ми са на Youngblood, спиралата ми е на Bella pierre, Youngblood са ми и сенките (всички те са минарелни /каквото и да означава това/). Понеже нямам състав, ако може някой да се досети кой ми е дразнителя/те, например талк или нещо newsm78. Ако е малко като инфо описанието на ефекта, ще търся съдържание.
Толкова се радвам, че ви има  Hug

# 112
  • Торонто
Моля да ми помогнете.Това е  балсама за устни на Nuxe "естествен кристал".Устните са ми доста напукати напоследък,усещам че след като нанеса от балсама почва да ме щипе.Това значи че балсама действа,за да ми ги направи по-гладки и мекички,или защото не ми понася нещо newsm78RICINUS COMMUNIS (castor*) OIL,SYNTHETIC WAX,DIISOSTEARYL MALATE,TRIDECYL TRIMELLITATE,METHYL HYDROGENATED ROSINATE,HYDROGENATED POLYISOBUTENE,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE (octinoxate) POLYETHYLENE,OLEIC /linoleic/LINOLENIC POLYGLYCERIDES,BUTIL METHOXYDIBENZOYLMETHANE(avobenzone),PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL,BUTYROSPERMUM ,PARKII(SHEA BUTTER) EXTRACT,HELIANYHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL,HYDROXYSTEARIC /LINOLENIC/OLEIC POLYGLYCERIDES,STEARALKONIUM HECTORITE,MANGIFERA INDICA (MANGO)SEED BUTTER,HYDROLYZED WHEAT PROTEIN,CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE),CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDE,C20-40 ACID,MICA,TOCOPHEROL,PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE,PROPYLENE CARBONATE,PARFUM (FRAGNANCE),TRIHYDROXYPALMITAMIDOHYDROXYPROPYL MYRISTYL ETHER,SILICA,ALUMINA,POLYHYDROXYSTEARIC ACID,CI 77491 (IRON OXIDE),CI 77492 (IRON OXIDE) SILICA DIMETHYL SILYLATE,CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE),BUTYLENE GLYCOL,PENTYLENE GLYCOL,CI 77499 (IRON OXIDE)BENZYL SALICYLATE,LIMONENE [N1001/B].

Според мен съставът е много добър както повечето продукти с тази марка.
Но за щипането - не знам ...
Едва ли е защото действа и ти прави устните мекички Simple Smile
Имаш дори УВ филтри и то от двата вида - UBA и UVB.

# 113
Софи, ако имаш възможност би ли ми казала какво мислиш за това:  Praynig  Praynig  Praynig

Relpax, Eletriptan

Lip Balm SPF 20 -
Octyldodecanol, Hydrogenated Coco Glycerides, Ethylhexyl Methoxycinnamate,
Hydrogenated Palm Oil, Polyethelene, Cera Alba, Octocrylene,
Euphorbia Cerifera, Titanium Dioxide, Butyl Methoxydibenzoylmethane,
Silica, Bisabolol, Ethyl Vanilin, Vanilin, Tocopherol

4.8g produced in Germany for Pfizer AG

Всъшност го имам подарък от един лекар. Подобен басам за устни нито като марка нито като име съм виждала в Бг. Не знам- медицински ли се води?  newsm78
В Гугъл не ми излиза нищо. Дори в сайта на "Релпакс" има инфо за лекарства (против мигрена newsm78) но не и за това ..... хмм

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 09:58 от WHITE DREAM

# 114
.....странно тогава(щипе лекичко,но се усеща)Благодаря Sofi  bouquet

# 115
  • Плевен
Може ли да ми кажете добър ли е този шампоан:
AQVA, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, MELANIN, ASCORBIC ACID, TOCOPHERYLACETATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,HELIANTHUS ANNUUS SEED EXTRACT/SUNFLOWER SEED EXTRACT, HELIANHUS ANNUUS SEED OIL/SUNFLOWER SEED OIL, AMODIMETHICONE, 11-15 PARETH-7, LAURETH-9, GLYCERIN, TRIDECETH-12, CITRIC ACID, CAMELLIA SINENSIS EXTRACT/CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ROSA CENTIFOLIA EXTRACT/ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT, FUSANUS SPICATUS WOOD OIL, ALOE BARBADENSIS EXTRACT/ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, POLYQUATERNIUM-10, DIVINYLDIMETHICONE/DIMETHICONE COPOLYMER, C12-13 PARETH-3, 12-13 PARETH-23, DECYL GLUCOSIDE, PPG-5-CETETH-20, GLYCERETH-26, HYDROLYZED OAT PROTEIN, HYDROLIZED WHEAT PROTEIN, HYDROLIZED OATS, WHEAT AMINO ACIDS, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PENTARYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, CARBOMER, LECITHIN, SODIUMHYDROXIDE, METHYLPARABEN, METHYLCHLOROISOTHAZOLINONE, METHYLISOTHIALZOLINONE, PARFUM, EXTR.VIOLET 2, LINALOOL, LIMONENE.
малее, изкьорих се #Crazy

# 116
  • Торонто
AQVA, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, MELANIN, ASCORBIC ACID, TOCOPHERYLACETATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,HELIANTHUS ANNUUS SEED EXTRACT/SUNFLOWER SEED EXTRACT, HELIANHUS ANNUUS SEED OIL/SUNFLOWER SEED OIL, AMODIMETHICONE, 11-15 PARETH-7, LAURETH-9, GLYCERIN, TRIDECETH-12, CITRIC ACID, CAMELLIA SINENSIS EXTRACT/CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ROSA CENTIFOLIA EXTRACT/ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT, FUSANUS SPICATUS WOOD OIL, ALOE BARBADENSIS EXTRACT/ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, POLYQUATERNIUM-10, DIVINYLDIMETHICONE/DIMETHICONE COPOLYMER, C12-13 PARETH-3, 12-13 PARETH-23, DECYL GLUCOSIDE, PPG-5-CETETH-20, GLYCERETH-26, HYDROLYZED OAT PROTEIN, HYDROLIZED WHEAT PROTEIN, HYDROLIZED OATS, WHEAT AMINO ACIDS, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PENTARYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, CARBOMER, LECITHIN, SODIUMHYDROXIDE, METHYLPARABEN, METHYLCHLOROISOTHAZOLINONE, METHYLISOTHIALZOLINONE, PARFUM, EXTR.VIOLET 2, LINALOOL, LIMONENE.

Да, много е добър с изключение на консерванта.
Представям си каква е цената Simple Smile

# 117
Вчера попаднах на тези марки козметики:
Ziaja/полска/, Dermofil, Pelli Giovani, Biopoint, Ceradi cupra
Някой да ги е ползвал и познава и мнения Rolling Eyes newsm78

# 118
  • Плевен

Да, много е добър с изключение на консерванта.
Представям си каква е цената Simple Smile

Шампоана е хидратиращия на Pureology, пише, че е 100% натурални съставки, без сулфати и т.н.Цената му е над 30 лв. Какво му е лошото на консерванта, нещо притеснително ли е?

# 119
  • Торонто
Да, от гадните и евтините е, води се formaldehyde releaser.
Все пак продуктът не остава върху кожата/косата, a се отмива, но е жалко, че е скъпа марка с всичките им претенции за sulphate free и пр., толкова старание по състава и накрая излагация с консерванта.

Общи условия

Активация на акаунт