SportsDirect.com - 4

• 49 624
  • 802
  •   1
Отговори
# 165
Искам да попитам дали някой знае това яке е дебело зимно яке, или по скоро есенно  newsm78

Благодаря предварително
Мила това ми дойде в последната поръчка,дебело е но полара е само на качулката което мен не ме устройва за зимно,освен това ластика на ръкавите му е много широк абе не ми хареса особено

# 166

поръчах това за сина ми ,утре ще дойде надявам се да ми хареса

# 167

поръчах това за сина ми ,утре ще дойде надявам се да ми хареса

Аз също и това гледах, но незнам става ли за зимно? Или кажете ми някое дебело зимно яке за малкия  Praynig

# 168
изчакай утре да ти дам размери ако искаш
аз си мислих нещо,няколко момичета пускаме общи поръчки,можем да направим албум в който да снимаме и публикуваме снимки и размери,така ще е по-лесно за всички,особено за маратонките newsm78

# 169
  • Балчи-Варна
изчакай утре да ти дам размери ако искаш
аз си мислих нещо,няколко момичета пускаме общи поръчки,можем да направим албум в който да снимаме и публикуваме снимки и размери,така ще е по-лесно за всички,особено за маратонките newsm78
страхотна идея.....

# 170
Абсолютно съм съгласна душко, и моите неща които пристигат мога да давам размери, много ще е удобно. Иначе сега съм в едно голямо чудене, кой размер, кое , как.  Peace

# 171
  • Дивия Северозапад
Искам да попитам дали някой знае това яке е дебело зимно яке, или по скоро есенно  newsm78

Благодаря предварително
Впечатлението ми от якето е, че топли доста. Ето тук съм качила снимки. http://www.album.bg/jtshterionova/?upload_done=4

# 172
  • Балчи-Варна
аз ако мога да помогна нещо с това-C9-25.5 номер на маратонки найк.....

# 173
  • Балчи-Варна
майчета харесала съм  си няколко неща искам да пусна поръчка ,ако има желаещи да се вкл. към мен нека да пишат..

# 174
  • Варна
Бих искала да се включа в поръчката gul4i. От Варна съм. Кога мислиш  да пускаш и да ми кажете колко излиза доставката, че до сега все по човек съм си получавала нещата и хич не съм на ясно

# 175
Здравейте.Искам да попитам за колко време пристигат нещата до България?
Колко струва доставката и има ли някакви бонус кодове за отстъпки и т.н.?Simple Smile
Благодаря предварително

ПС:Всъщност нещата в Англия ли се намират или САЩ?

# 176
  • pomorie
нещата са в англия доставката е 30 паунда но има доста момичета които организират общи поръчки-има ги на първа страница.  нещата пристигат за около 7-8 дни-кодове няма по принцип до сега са пускали само един или два пъти..... Blush

# 177
Нашата поръчка ще дойде утре,мислех че ще е днес но момчето ми каза че малкото пакетче не е дошло още/разделят ги на 2 обикновено и три-четири неща слагат в един малък плик в който е и фактурата/Искам да кажа че вече имам неща за около 100тина лири и ще организирам нова поръчка.Ако има желаещи да ми пишат на скайпа или на лични.Доставката е лира на всеки 10 поръчани.Пускам поръчки за около 300лири вече въпреки че никога не съм имала проблеми с големите такива.

# 178
нещата са в англия доставката е 30 паунда но има доста момичета които организират общи поръчки-има ги на първа страница.  нещата пристигат за около 7-8 дни-кодове няма по принцип до сега са пускали само един или два пъти..... Blush

ами във vouchercodes.co.uk пише,че за поръчка над 50паунда доставката е безплатна.Или това е само за Англия?

# 179
Само за англия е,ако беше така нямаше да организираме общи поръчки.Пролетта пуснаха за 2 седмици код за безплатна интернационална доставка но от тогава няма,30 лири си е Cry

Общи условия

Активация на акаунт