SportsDirect.com - 4

• 49 752
  • 802
  •   1
Отговори
# 210
заглеждам се по тези сетове на отбори за подаръци http://www.sportsdirect.com/team-f-b-duvet-set-840162?colcode=84016203 ... някой може ли да каже какво точно включват?

а тази спортна чанта http://www.sportsdirect.com/lonsdale-pvc-kit-bag-83-700483?colcode=70048390 - има ли я някой - как изглежда материята в действителност,бие ли си на ефтинджос?

и мен ме интересува какво точно включва този сет?

# 211
Днес получих единия кашон от поръчката но немога да разпращам нещата защото на повечето от вас са и в единия и в другия ще ги събера и двата утре и започвам да разпращам.За всеки случай обаче всеки който не ми е дал адрес може да го направи за да не се бавим допълнително.
Това на снимката си мисля че е покривало или одеало поларено за легло +малка възглавничка или калъвка ,не мисля че е сет тоест не включва всичко от снимката.Обикновено се продават плик за олекотено + калъвка или одеалце + възглавничка.Едзно от двете ще е Peace

# 212
Duvet Set е горен чаршаф и калъфка. Особено състава 50% памук, 50% полиестър ме кара да мисля, че е точно това.

Това е анцуга, който получих. Синьото е доста ярко, но става за детската градина. http://www.sportsdirect.com/adidas-3s-jogger-infant-boys-318006
За разлика от анцуга на дъщеря ми от същата серия, който е 12-18 месеца и й е огромен, този си е ок на Криси.

Аз почвам да подготвям поръчката и ще поръчам утре. Все още чакаме 2-ма човека да преведат пари.

# 213
Иаз го чакам този анцунг,ватиран е и става за зимата вече ги изкупихме всички цветове и от ларедут и тук,еднакви са по размери обаче нашите.И на мен 2 момичета не са ми превели пари за поръчката която пуснах мин седмица,моля ви и тук в темата,бъдете по-сериозни все пак доста труд хвърляме за тези поръчки остава и наши пари да даваме сега. ooooh!

# 214
И аз организирам поръчка  събрахме се  2 приятелки със няколко неща и ако някой  иска нека пише на лс !

# 215
Здравейте искам да попитам дали някой ще поръчва за Варна и ако може да се свърже с мен благодаря предварително...

# 216
  • Балчи-Варна
Христо писах ти аз също тези дни ще пускам една поръчка от сайта

# 217
Търся спешно 1 човек за поръчка  newsm78

# 218
  • In the jungle out there..

поръчах това за сина ми ,утре ще дойде надявам се да ми хареса

ЧуШлИвО ЛюТе, би ли споделила впечатленията си от това яке?

# 219
  • Варна.....
Ще пуска ли някой поръчка за Варна.
И колко би била доставката?

# 220

поръчах това за сина ми ,утре ще дойде надявам се да ми хареса

ЧуШлИвО ЛюТе, би ли споделила впечатленията си от това яке?
още не е дошло,нали ви писах че ми затриха единия кашон,днес трябва да ми го донесат и него ooooh!тогава ще дам размери и отзиви и ма и други интересни неща в поръчката

# 221
Днес получих последната поръчка, но довечера ще проверя дали всичко е ок.

# 222
всичко ли ви е идвало досега?Simple SmileЧе ще правя поръчка за около 400лева и малко ме е страх така да си го кажем;)

# 223
всичко ли ви е идвало досега?Simple SmileЧе ще правя поръчка за около 400лева и малко ме е страх така да си го кажем;)
не,на късмет е работата...

# 224
е как така на късмет?

Този сайт има ли тракинг на пратките?

Общи условия

Активация на акаунт