SportsDirect.com - 4

• 49 759
  • 802
  •   1
Отговори
# 225
  • Дивия Северозапад
Всички неща, които съм поръчвала са идвали, никога не са ми отказвали артикули, но с тази поръчка, която чакам ще видим как е. Но аз по принцип съм късметлийка Grinning

# 226
На мен ми изгубиха 2 кашона Simple Smile И първия беше сред първите ми поръчки.

# 227
А проследяване на пратките има ли?

# 228
Има,прочети първия пост!

# 229
  • Балчи-Варна
Трябват ми още няколко желаещи за поръчката...ако има такива на лични...

# 230
Да не би и твоите кашони да са останали в тъмните складове на DHL?

# 231
Да не би и твоите кашони да са останали в тъмните складове на DHL?

Не - според всичко, което разбрах тогава, Спортс си мислеха, че са ги пуснали, а не бяха го направили. Изчакаха 3 седмици и ми върнаха парите.

# 232
моми4енца искам да питам мога ли да пусна поръчка за 1040 лири,дали 6те имам проблем,дали 6те мина с 1доставка или 6те ми натряскат 2*30лири;мога ли да пускам с дебитна карта;мога ли както регистрацията е на мое име да пусна с картата на името на мъжа ми поръчка
предварително БЛАГОДАРЯ

# 233
е поне са реагирали адекватно. На мен ако ми бяха казали колко кашона и кг са пратила нямаше да ги тормозя толко време

# 234
е поне са реагирали адекватно. На мен ако ми бяха казали колко кашона и кг са пратила нямаше да ги тормозя толко време

Изобщо не беше адекватно. Не отговаряха на имейлите, по телефона казваха - пратен е. Когато питах за тракинг номер ми казваха, че не го знаят. 2 пъти си държаха парите по 3 седмици.
Беше доста изнервящо, защото единия път беше обща поръчка, а другия комбинирана с един познат.

Пуснах днешната поръчка. Мисля, че писах на всички. Ако съм пропуснала някой, нека ми пише.

# 235
  • Балчи-Варна
спешно ми трябва един човек-искам днес да пусна поръчката

# 236
еми аз ако мога да се вклю4а   

# 237
gul4i

Пиша в темата, защото на ЛС не отговаряш. Първо ми писа, че ще ми изпратиш нещата по пощата, ако поръчам чрез теб и замлъкна. Знаеш за моята близка,  Kapi_77 , която се регистрира в сайта, за да може и тя да се включи в поръчката, организирана от теб. Изпратих ти линк с желаните стоки, тя - също. Писах ти и друго ЛС, не отговори. На Капи - също не отговаряш. Не знам каква е причината за това, но ако си решила да ни игнорираш /незнайно защо/, удачно би било поне да ни го заявиш. Редно е да знаем.  Peace
В момента аз не знам дали двете сме включени в евентуалната твоя обща поръчка, или не.
Та, след като редовно чета за оплаквания от несериозни участнички в общи поръчки /от което лично съм "пострадала"/, сега идва ред да се оплача от от несериозни организаторки.  Tired

# 238
Не знам какъв е случая. Само имайте предвид, че в този форум сме майки с малки деца.
Лично аз понякога отговарям  след часове. Не седя цял ден пред компютъра. А понякога нямам възможност да отговоря. И пиша през нощта.
Случвало се е и да забравя, но досега сме се разбирали с всички.

# 239
Stryper , разбира се, осъзнавам го.
Просто от вторник нямаме никакви отговори. И все пак искаме да знаем дали сме включени в евентуаната поръчка, или не. Това е...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт