SportsDirect.com - 4

• 49 763
  • 802
  •   1
Отговори
# 240
  • Балчи-Варна
az cim maika i . gul4i ste se pribere do 30min . izleze po rabota.

# 241
  • Балчи-Варна
тук съм и поръчката почти се е оформила вече...чакам да се вкл.още някой за да се посъберем заради доставката...нали тя е по ена лира на всеки десет трябват ни още един или двама и я пускаме...

# 242
gul4i , ОК, благодаря ти.
 Peace

# 243
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
моми4енца ,искам да питам мога ли да пусна поръчка за 1040 лири,дали 6те имам проблем,дали 6те мина с 1доставка или 6те ми натряскат 2*30лири;мога ли да пускам с дебитна карта;мога ли както регистрацията е на мое име да пусна с картата на името на мъжа ми поръчка
предварително БЛАГОДАРЯ

# 244
а трябва ли да ми пишат имейл като ги шипнат?Досега получих само потвърждаващ имейл с някакъв код.Този код ли е за проследяване,че нещо не ми изкарва поръчката в dhl.com.

# 245
Ок,  и  аз Благодаря на gul4i!       bouquet

# 246
а трябва ли да ми пишат имейл като ги шипнат?Досега получих само потвърждаващ имейл с някакъв код.Този код ли е за проследяване,че нещо не ми изкарва поръчката в dhl.com.
Прочетели първия пост.Отговора е написан там и на този въпрос.
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
моми4енца ,искам да питам мога ли да пусна поръчка за 1040 лири,дали 6те имам проблем,дали 6те мина с 1доставка или 6те ми натряскат 2*30лири;мога ли да пускам с дебитна карта;мога ли както регистрацията е на мое име да пусна с картата на името на мъжа ми поръчка
предварително БЛАГОДАРЯ
Мога да ти отговоря само че няма да ти сложат 2 доставки.Но според мен ако има разлика в имената на картата и на доставката ще я анулират.За дебитна незнам дали може.Но попринцип при по големи доставки/пари искат валидиране на акаунта/в първи пост го пише/.Но провбай.

# 247
Включвам се да кажа че ми трябват хора за поръчката Peaceда ми пишат на лс или скапа
и друго,аз съм пускала поръчка за 1000 лири но беше около 35кг и не са ми искали нищо отгоре за доставката ,бяха предимно дрехи якета такива неща.Не се знае ако се състои от маратонки и обувки какви ще са и килограмите обаче Thinking

# 248
  • Варна
Момичета, пуснах поръчката (нямам възможност да пиша на всеки, затова пиша тук в темата). Hug

# 249
И аз смятам да пускам поръчка,който желае да се включи да ми пише на лични

# 250
  • Балчи-Варна
Спешно търся един човек за поръчка-утре

# 251
При първата си поръчка за 180 паунда получих подаръци чаша и торбичка, а сега втората за 2 пъти повече пари - никакъв подарък? Кога има подаръци - само при първата поръчка ли?

# 252
Някой поръчвал ли си е това яке: http://www.sportsdirect.com/karrimor-stuff-away-jacket-ladies-668016 и дали ще може да ми каже колко е дебело?

# 253
При първата си поръчка за 180 паунда получих подаръци чаша и торбичка, а сега втората за 2 пъти повече пари - никакъв подарък? Кога има подаръци - само при първата поръчка ли?

Да - само при първата са Simple Smile

# 254
  • Балчи-Варна
 някое мамче с детенце което носи 27 номер маратонки може ли да ми каже кой номер трябва да поръчаме от англия...питам за една приятелка,аз не знам понеже ние сме още на 25 номер и му взимам C9 и  са му супер

Общи условия

Активация на акаунт