SportsDirect.com - 4

• 49 712
  • 802
  •   1
Отговори
# 420
кога ще пускате поръчка да се включа и аз.
 Hug
Само прочети една страница назад и ще видиш

# 421
  • Балчи-Варна
пуснах поръчката...за сведение

# 422
Получих потвърждение! newsm68 newsm68 newsm68. Няма отказана стока, надявам се нещо да не се промени до утре  newsm17

# 423
Момичета кога пращат тракинг номера ,че аз вчера пуснах поръчка и още не са ми пратили.Пратиха ми потвърдителен Е-майл с номер на фактурата...???

# 424
Момичета кога пращат тракинг номера ,че аз вчера пуснах поръчка и още не са ми пратили.Пратиха ми потвърдителен Е-майл с номер на фактурата...???
понякога на следващия ден,понякога след3 дни но до 48 часа ако го няма им пиши Peace

# 425
до всички които пуснаха поръчки с кода за 5 паунда,обърнете внимание когато ви дадат мейл с тракинг номера,дали сумата е минус 5 паунда или не.Защото гаднярите ми приеха кода но на втория мейл видях че са си ги прибавили,писах им гневно ,засега отговор няма Close
Последно повикване за поръчката утре Peace

# 426
Много Благодоря     ЧуШлИвО ЛюТе
   bouquet

# 427
Тъй като за близките два дни много  народ пуска поръчки,моята ще я изтегля за понеделник,та офертата все още е в сила-доставка 10 лв.Изпращам поръчките из цяла БГ.

# 428
  • Дивия Северозапад
И аз да се похваля, че днес пуснах поръчката. Искам да похваля момичетата от Ловеч, които много бързо се организираха за поръчката и в превода на парите.  Hug

# 429
Здравейте,някой има ли предства колко дебело е това яке http://www.sportsdirect.com/lonsdale-pad-aop-jacket-infant-319000-дали е зимно или есенно Rolling Eyes

# 430
А къде изчезна Иван?Той взе поръчката,премени се и ни забрави? Laughing Laughing LaughingПоне да беше ни се похвалил!Ама ще види зор и пак ще пита за нещо! Grinning

# 431
А къде изчезна Иван?Той взе поръчката,премени се и ни забрави? Laughing Laughing LaughingПоне да беше ни се похвалил!Ама ще види зор и пак ще пита за нещо! Grinning

Joy

Дано никога не му се налага. Аз получих цялата поръчка. Остава да отворя и последния пакет.

# 432
Момичета виждам че сте вещи в пазаруването и да ви попитам - събрали сме се доста хора да направим поръчка,но искам да ви питам трябва ли някъде,на някоя стъпка при пускането на заявката да се отбележи за приспадане на ДДС-то или като посочим България то автоматично се приспада по подразбиране ,че не е за Англия ,а за чужбина,или въобще няма нужда от това.Защото колега каза че трябвало да се отбелязва .Май не го обясних много добре,но се надявам все някой да ме е разбрал и да отговори.Мерси и се извинявам за дългото обяснение newsm78

# 433
Момичета виждам че сте вещи в пазаруването и да ви попитам - събрали сме се доста хора да направим поръчка,но искам да ви питам трябва ли някъде,на някоя стъпка при пускането на заявката да се отбележи за приспадане на ДДС-то или като посочим България то автоматично се приспада по подразбиране ,че не е за Англия ,а за чужбина,или въобще няма нужда от това.Защото колега каза че трябвало да се отбелязва .Май не го обясних много добре,но се надявам все някой да ме е разбрал и да отговори.Мерси и се извинявам за дългото обяснение newsm78

Не може да си вземете (приспаднете) ДДС-то. Англия и България са в Европейския съюз.

# 434
Не съм изчезнал.Не виждам какъв ти е проблема,че и на лична да се заяждаш?Работа ли си нямаш?На 2 пъти ще си получа пратката.1вата част пристигна днес.Доволен съм и ще продължавам да си поръчвам от този сайт.А ако на някой не му изнася какво и как пиша,знае каксе затваря браузърът.

Общи условия

Активация на акаунт