SportsDirect.com - 4

• 49 506
  • 802
  •   1
Отговори
# 75
  • Кюстендил
Някой да е купувал мъжки анцузи,да каже дали си отговарят на размерите?
Конкретно за този:  http://www.sportsdirect.com/adidas-track-suit-633094?colcode=63309422
може и някой друг модел

# 76
ЧуШлИвО ЛюТе  Благодая ти много е точна и бърза получих страхотни неща   bouquet Hug

# 77
Относно липсващата поръчка, получих следния мейл:
Your order was sent in 2 parcels the first parcel number JD0002268169578904 for £332.28 was delivered on 18/09/09 at 11:46 with a signature of DIMITROVA, second parcel JD0002269800124151 for £122.98 was delivered on 16/09/09 at 10:26 signed by DIMITROVA.
Дайте идеи какво можем да им пишем!

# 78
Трябва ми един човек спешно за утрешната ми обща поръчка newsm78

# 79
Някой да е купувал мъжки анцузи,да каже дали си отговарят на размерите?
Конкретно за този:  http://www.sportsdirect.com/adidas-track-suit-633094?colcode=63309422
може и някой друг модел
Тези си тоговарят дори си спомням че л отговаряше на ръст 180 а хл на 188см

# 80
  • Варна
Относно липсващата поръчка, получих следния мейл:
Your order was sent in 2 parcels the first parcel number JD0002268169578904 for £332.28 was delivered on 18/09/09 at 11:46 with a signature of DIMITROVA, second parcel JD0002269800124151 for £122.98 was delivered on 16/09/09 at 10:26 signed by DIMITROVA.
Дайте идеи какво можем да им пишем!

Добре де, те не разбират ли, че липсват неща от кашона вътре, а не че липсва целия кашон?! newsm78

# 81
  • Дивия Северозапад
Момичета, не мога да повярвам че сте превърнали организирането на общи поръчки в печалбарство. Чак сега като чета по-назад в темата ми "светна", че като пуснете поръчка за 1000лири, печелите от нея 70лири. Затова толкова се натискате, а после защо липсвали неща от поръчката! Как да не липсват при толкова големи поръчки. А, аз наивната си мисля че правите услуга като си разделяме доставката, и момичетата даже са ви благодарни!  ooooh!
Аз лично ще пускам поръчка в петък. Засега сме 3момичета. Ако иска някой - да пише. Доставката засега е 10лв, ако сме повече - ще е по малко. Крайно съм възмутена.

# 82
  • София
Момичета, не мога да повярвам че сте превърнали организирането на общи поръчки в печалбарство. Чак сега като чета по-назад в темата ми "светна", че като пуснете поръчка за 1000лири, печелите от нея 70лири. Затова толкова се натискате, а после защо липсвали неща от поръчката! Как да не липсват при толкова големи поръчки. А, аз наивната си мисля че правите услуга като си разделяме доставката, и момичетата даже са ви благодарни!  ooooh!
Аз лично ще пускам поръчка в петък. Засега сме 3момичета. Ако иска някой - да пише. Доставката засега е 10лв, ако сме повече - ще е по малко. Крайно съм възмутена.

Извинявай не се заяждам,но и ти пускаш общи поръчки от къде да знаем дали и ти не си "превърнала общата поръчка в печалбарство"а пък и мен не ме интересува каой какво изкарва от поръчката за мен е важно доставката да ми е по малко от 29 лири и тъй като не ми се занимава с поръчки така ми е по добре да съм в обща. И никой не е длъжен да се нагърбва с поръчки без да има нещо за него всеки има деца ,ходи на работа и няма време. Peace

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 12:54 от anelka119

# 83
  • pomorie
Момичета, не мога да повярвам че сте превърнали организирането на общи поръчки в печалбарство. Чак сега като чета по-назад в темата ми "светна", че като пуснете поръчка за 1000лири, печелите от нея 70лири. Затова толкова се натискате, а после защо липсвали неща от поръчката! Как да не липсват при толкова големи поръчки. А, аз наивната си мисля че правите услуга като си разделяме доставката, и момичетата даже са ви благодарни!  ooooh!
извинявай ама как с 3 момичета и 10лв на човек пускаш поръчка да не би за теб доставката да не е в паунди а в левове...май има наши-ваши и там ааа  Mr. Green

# 84
Къде пък видя 70 лири печалба? ЧуШлИвО ЛюТе пусна поръчка за 1000 лири, но писа в темата, че са еди колко си човека с доставка еди колко си. Мисля, че я беше разделила.
Не знам сега как е.
Аз лично гледам поръчката да не е повече от 300-400 лири. Имам 2 загубени поръчки с много проблеми. Преди разделях доставката на броя на хората, но в един момент се видя, че освен тези 30 лири за транспорт има и други разходи - като бензин, телефон, банкови такси. При предишната поръчка им звънях 2 пъти. И си плащах всичко аз. Имаше майки, които закръгляха сумата, но имаше и такива, при които не достигаха 1-2 лв. Повечето разбират, но има и такива, които смятат всичко до стотинка. Не искам да се циганя, нито пък искам аз да покривам всичко. Не стига, че се опитвам да направя услуга, а накрая и аз да плащам.
Затова измислих, че 1 лира на всеки 10 поръчани е ок. Главоболията покрай пускането на една поръчка и разпределянето й не са малки. При предишната поръчка имаше хора с по 1 маратонки. И трябваше да опаковам 10 пратки за пощата.
Затова и вече пиша, че пускам от офис на Еконт.
Каквато и да е печалбата, аз лично пускам, когато ми трябва нещо.
Като каза, че сте 3 по 10 лв доставката - как ще платиш 30 лири транспорт?
Има и друг момент - при преминаване на голяма сума пари през банкова сметка, в един момент може данъчните да решат да направят проверка. И тогава ще има главоболия да се доказва от къде са тези пари и за какво.
Така, че пак - лично аз няма да пусна поръчка за 1000 лири. Страх ме е.

# 85
  • pomorie
Къде пък видя 70 лири печалба? ЧуШлИвО ЛюТе пусна поръчка за 1000 лири, но писа в темата, че са еди колко си човека с доставка еди колко си. Мисля, че я беше разделила.
Не знам сега как е.
Аз лично гледам поръчката да не е повече от 300-400 лири. Имам 2 загубени поръчки с много проблеми. Преди разделях доставката на броя на хората, но в един момент се видя, че освен тези 30 лири за транспорт има и други разходи - като бензин, телефон, банкови такси. При предишната поръчка им звънях 2 пъти. И си плащах всичко аз. Имаше майки, които закръгляха сумата, но имаше и такива, при които не достигаха 1-2 лв. Повечето разбират, но има и такива, които смятат всичко до стотинка. Не искам да се циганя, нито пък искам аз да покривам всичко. Не стига, че се опитвам да направя услуга, а накрая и аз да плащам.
Затова измислих, че 1 лира на всеки 10 поръчани е ок. Главоболията покрай пускането на една поръчка и разпределянето й не са малки. При предишната поръчка имаше хора с по 1 маратонки. И трябваше да опаковам 10 пратки за пощата.
Затова и вече пиша, че пускам от офис на Еконт.
Каквато и да е печалбата, аз лично пускам, когато ми трябва нещо.
Като каза, че сте 3 по 10 лв доставката - как ще платиш 30 лири транспорт?
Има и друг момент - при преминаване на голяма сума пари през банкова сметка, в един момент може данъчните да решат да направят проверка. И тогава ще има главоболия да се доказва от къде са тези пари и за какво.
Така, че пак - лично аз няма да пусна поръчка за 1000 лири. Страх ме е.
newsm10  напълно съгласна

# 86
Ей все ще се намери някои да злобее значи,как не ви писна бе ooooh!Пуснах поръчка за 1000 един единствен път защото взимах и аз като теб мила по 5 лири доставак на човек но много хора решиха да се възползват и напоръчаха неща за по 200 лири .Затова стана толкова голяма поръчката,от тогава насетне взимам по лира на всеки десет именно заради това за да не стават големи поръчки а да ги пускам за 300 лири.Не виждам защо трябва да ти обяснявам обаче,струва ми се че щом ти се ровиш назад в темата май ти си тази която търси начин за печалба а?Честно ви казвам ,писна ми от заядливи хора...На лични получавам същите въпроси ooooh! Crossing ArmsЕми проблема е че не мога да си позволя да плащам доставка 30 лири ако можех нямаше да се занимавам с други ooooh!

# 87
И кой ти каза че ми липсват неща от поръчката?Точно от тази за 1000 лири не липсва абсолютно нищо!

# 88
  • Бургас
Аз пък не мога да разбера какво лошо намирате в печалбарството! Ми ако ми изнася цената, поръчвам, ако не - си купувам на двойна, тройна непечалбарска цена от "марков" магазин в България.  hahaha

# 89
На който не му изнася, да не си поръчва. Аз шапка им свалям на момичетата. Представям си колко време и нерви изисква да разпределиш и да разпратиш поръчката. Дори и да остава нещо за тях (въпреки че мисля че момичетата са си много коректни), какво лошо има?

Общи условия

Активация на акаунт