SportsDirect.com - 4

• 49 512
  • 802
  •   1
Отговори
# 90
  • у дома
Мен например изобщо не ме вълнува кой какво печели,интересува ме на мен да ми е изгодно...ако пускам две блузи,които са общо 10 лири естествено че ми е по-изгодно да платя 1 лира ,а не например 5... а и винаги има разходи за бензин,ако се анложи да се телефонира и така нататък....
Аз съм с ясното съзнание с какво се нагърбват момичетата с общите поръчки и нямам претенции,който има да си пуска сам...

# 91
Момичета, не мога да повярвам че сте превърнали организирането на общи поръчки в печалбарство. Чак сега като чета по-назад в темата ми "светна", че като пуснете поръчка за 1000лири, печелите от нея 70лири. Затова толкова се натискате, а после защо липсвали неща от поръчката! Как да не липсват при толкова големи поръчки. А, аз наивната си мисля че правите услуга като си разделяме доставката, и момичетата даже са ви благодарни!  ooooh!
Аз лично ще пускам поръчка в петък. Засега сме 3момичета. Ако иска някой - да пише. Доставката засега е 10лв, ако сме повече - ще е по малко. Крайно съм възмутена.
И кой ти каза че ми липсват неща от поръчката?Точно от тази за 1000 лири не липсва абсолютно нищо!
КАКВО Е ТОВА ПРОДАВАЛНИК

# 92
  • Пловдив
Ето ти отговор и тук:

http://www.prodavalnik.com/ppc/index.php

# 93
Момичета, не мога да повярвам че сте превърнали организирането на общи поръчки в печалбарство. Чак сега като чета по-назад в темата ми "светна", че като пуснете поръчка за 1000лири, печелите от нея 70лири. Затова толкова се натискате, а после защо липсвали неща от поръчката! Как да не липсват при толкова големи поръчки. А, аз наивната си мисля че правите услуга като си разделяме доставката, и момичетата даже са ви благодарни!  ooooh!
Аз лично ще пускам поръчка в петък. Засега сме 3момичета. Ако иска някой - да пише. Доставката засега е 10лв, ако сме повече - ще е по малко. Крайно съм възмутена.
И кой ти каза че ми липсват неща от поръчката?Точно от тази за 1000 лири не липсва абсолютно нищо!
КАКВО Е ТОВА ПРОДАВАЛНИК
В старата тема ти дадоха линк Peace

# 94
  • pomorie
КАКВО Е ТОВА ПРОДАВАЛНИК
http://www.prodavalnik.com/ppc/

# 95
Момичетата, които правите общите поръчки - не сте длъжни на никой да давате обяснения Mr. Green! Ние, поръчващите при вас, си правим сметката дали ни е изгодно и ако не ни е - не поръчваме, никой не ни кара насила Wink!
Просто подминавайте подобни постове и това е Peace!

# 96
ЧуШлИвО ЛюТе  Благодая ти   newsm51 нещата са много хубави. Laughing

# 97
Брей интересна станала темата. Специално за липсващите неща, нито поръчката беше толко голяма, нито причината е в това. Както и другите ти писаха никой не смята какви са разходите да се направи почъка, за нервите да не говорим.Както Ели писа много си плащат нещата до стотинка, а даже имах случай че пощенските бяха за моя сметка. Дали сега като имам липсващи стоки някой събира пари за телефонни разговори до Англия или други неща. И още нещо дори и по 100 лири да правиш поръчки не си застрахована, че всичко ще ти е наред.  Който смята, че не му е изгодно да си прави сам поръчки, аз лично ще поръчвам тогава, когато на мен ми трябват неща и не искам да да ги копувам от тук на тройна, че и по-висока цена.
Между другото забравих да спомена, че вчера пуснах поръчката и днес вече имам потвърждение-липсват само един маратонки е дено яке./Явно без отказана стока не може/

# 98
Записче... и тук  Mr. Green

# 99
Те тук в магазините не печелят и продават за без пари Mr. Green Я ходете и си купувайте от там,те хората работят на добра воля Laughing
Благодаря на ЧуШлИвО ЛюТе    bouquet   bouquet   bouquet
Очаквам скоро да пристигнат и моите неща!

# 100
Петлето, как не те досрамя да напишеш такова нещо. Аз лично пускам общи поръчки и знам колко е трудоемко да организирам хора ( да не говорим колко от тях са несериозни и дразнят допълнително ) , да чакам пратки, да опаковам после и да пращам, мъкна големи кашони с детето, губя от ценното си време с детето за да се занимавам с поръчка, и да влезеш ТИ и да се изкажеш така. Ами таксите които плащам на банката за превалутиране ( в Експресбанк има такава такса ) , ами таксата всеки месец за подръжката на картата, всичко това си е за моя сметка нали ?!?   Naughty Извинявай ама по просташко изказване не бях чувала.  Naughty  Naughty Навсичкото отгоре след всичката пумия която изля, заяви че ще пускаш поръчка. Тук не сме конкуретни фирми посредници организиращи поръчки, а хора които сами си организираме обща поръчка с цел делба на доставката. Ти какво си помисли , че ти пречим да си пускаш поръчките ли какво? хора ли не ти достигат? За 1000 лири поръчка ли се бориш, че ти трябват повече хора ???

Смятам , че трябва да се извиниш в темата на всички, полагащи труда си да пускат общи поръчки  Crossing Arms

То много лесно - искам това, това и това, отиваш пускаш си парите и пей сърце. Спиш спокойно, свободно време бол................ ееейййййй завлистлив народ еееййййййй

От мен също огромни благодарности на ЧуШлИвО ЛюТе   bouquet  bouquet  bouquet

# 101
  • Дивия Северозапад
Всеки да пазарува там или при който му е най-изгодно и удобно. При мен доставката е по 10лв когато сме 6 човека и по-малко при повече хора. Засега сме 3 сигурни. Пускам в петък. Свободна воля.
DeCuTa, ти май по комунистически маниер искаш да се извинявам публично. Не знам защо? 

# 102
  • София
Цял ден се опитвам да се запиша и ми гасне компютъра Sad

Искам да се включа към обща поръчка , има ли такава newsm78

# 103
Здравейте!
Интересува ме някой знае ли кога се добавят нови стоки в SportsDirect ? Има ли конкретни дати когато обновяват асортимента или не?

# 104
Незнам кой е комунистическия маниер, доста млада съм  Grinning за да съм наясно с него. Не смей повече да правиш изказвания като днешното, защото точно заради такива злобарки като теб ми се повръща от форума, а има толкова свестни хора които правят форума страхотно място за прекарване на малкото свободно време останало ми покрай грижите за малчо  Peace А и за пазарена на супер изгодни цени  Crazy

Момичета , моля някой ако има това яке размер XXL или 3XL да ми даде размери в см. Много благодаря предварително   bouquet

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 21:37 от DeCuTa

Общи условия

Активация на акаунт