SportsDirect.com - 4

• 49 532
  • 802
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Интересува ме някой знае ли кога се добавят нови стоки в SportsDirect ? Има ли конкретни дати когато обновяват асортимента или не?

Преди го правеха четвъртък срещу петък през нощта.

# 106
благодаря много,извинете ме за невежеството.

# 107
Момичетата, които правите общите поръчки - не сте длъжни на никой да давате обяснения Mr. Green! Ние, поръчващите при вас, си правим сметката дали ни е изгодно и ако не ни е - не поръчваме, никой не ни кара насила Wink!
Просто подминавайте подобни постове и това е Peace!
newsm10

# 108
Мимичета случи се чудо!!! Днес получих липсите! Ще разследвам допълнително къде са били и защо ги нямаше! Слава на Бога! Щастлива съм!

# 109
  • у дома
Браво за щастливата развръзка - изхабените нерви и притеснения няма кой да ти ги възстанови обаче...

# 110
  • pomorie
Мимичета случи се чудо!!! Днес получих липсите! Ще разследвам допълнително къде са били и защо ги нямаше! Слава на Бога! Щастлива съм!
БРАВО МИЛА РАДВАМ СЕ ЗА ВАС ЧЕ И ЗА НАС ЗНАЧИ ВСЕ ПАК НЯКОЙ СЕ Е СТРЕСНАЛ ОТ ВСИЧКИТЕ ВИ ПИСМА ДАНО ДА СА РАЗБРАЛИ ЧЕ ЛЕСНО НЕ СЕ ДАВАМЕ  Hug  Peace

# 111
  • София
Браво! Значи все пак са си действали по техните неща и без да отговарят адекватно на мейлите. Дали не са ги забутали в склада им и да са ги пуснали след врявата  Thinking без да си признаят - типично!  Crossing Arms Thinking

# 112

Shocked Е, точно това пък най-малко очаквах, но е чудесно и е най-добрият възможен вариант!   Mr. Green newsm62

# 113
Hug Радвам се че си щастлива   bouquet

# 114
  • pomorie
търсим си един човек за обща поръчка доставка 6 паунда за сума 80-90 паунда утре я пускаме а и да добавя че пратката от миналата седмица днес е пристигнала в София утре сигурно ще е при мен може да ми пускате адрес на лични

# 115
Оказва се в крайна сметка, че проблема през цялото време е бил DHL.  #Cussing out При всички писма и разговори с тях, питах ги дали няма втора чяст, която не ми е доставена. Днес момчето от DHL ми даде техен вътрешен лист, с който са казват, че трябва да ми доставят пратката. На него пише, освен адреса и телефона ми- "Тази е от 15 септември в буфера!!!" Т.е. пратката ми отстоява месец и половина някъде и никой не знае за нея. Ама и тези от спотса да ми бяха отговорили адекватно-пратили сме ви 2 парчета с еди колко си кг. Сега ще пиша отново жалби но този път срещу DHL. Както се казва, колкото и едно нещо да е наред/в случая спедитори/ намесят ли се българи нищо сигурно няма. Все пак след толко нерви изгря слънце и за мен.

# 116
Леле.... Ужас!
Много се радвам, че я намериха. Честито! Обаче оставам безмълвна от ДЧЛ. Обади се в централата им. Това е недопустимо за фирма като тяхната.

# 117
Леле.... Ужас!
Много се радвам, че я намериха. Честито! Обаче оставам безмълвна от ДЧЛ. Обади се в централата им. Това е недопустимо за фирма като тяхната.
Непременно ще пусна жалба.

# 118
  • София
хе, добре, че са нямали наглостта и пари за магазинаж да ти искат  Mr. Green Както казах в началото - и големите също грешат. Не се ядосвай вече ... случват се такива работи в спедицията (лошото е че на теб се случи), все пак хора работят ... а при такива големи фирми е проблем и комуникацията, че много хора отговарят за една пратка на различните й етапи, и е бюрокрация голяма  ooooh!

# 119
Здравейте!
Интересува ме някой знае ли кога се добавят нови стоки в SportsDirect ? Има ли конкретни дати когато обновяват асортимента или не?

Преди го правеха четвъртък срещу петък през нощта.

мОЖЕ БИ ВСЕ ОЩЕ Е ТАКА,ЗАБЕЛЯЗВАМ вече нови стоки Peace

Общи условия

Активация на акаунт