SportsDirect.com - 4

• 49 681
  • 802
  •   1
Отговори
# 435
Еее,ама не разбираш ли от майтап? GrinningСъс здраве да си ги носиш!И извинявай ако съм те засегнала,но това не е заяждане,нито пък съм искала да те обидя нещо.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 08:06 от janka2002_

# 436
  • На брега на морето
Момичета смятам да пускам поръчка в сряда, така че ако искате заповядайте, по принцип съм от Бургас но няма проблем да Ви изпратя нещата  Peace

# 437
  • Кюстендил
Иване,не се сърди бе човек  Peace ,то ние просто сме жални да се похвалиш с получената поръчка,пък ако вземеш и да понаснимаш нещицата и да ги покажеш тука,цена няма да си имаш.

Искам повече снимки да показвате  Crossing Arms

# 438
Еее,ама не разбираш ли от майтап? GrinningСъс здраве да си ги носиш!И извинявай ако съм те засегнала,но това не е заяждане,нито пък съм искала да те обидя нещо.
Окей,извинявай,че съм те разбрал грешно.Просто не ми беше до майтап като си видях баланса на картата:)

Снимки ще постна като ми пристигнат и останалите работи.

Поздрави. Simple Smile

# 439
Здравейте,ето малко снимки на скромната ми първа поръчка  Embarassed
Благодарение на ЧуШлИвО ЛюТе разбира се,защото се включих към нейната поръчка!Благодаря ти миличка!  Hug

# 440
Здравейте,искам да благодаря специално на Петлето,която ми отговори на абсолютно всички въпроси относно поръчката  bouquet.
За кой ли път се убеждавам,че този форум наистина е много,ама много ценно нещо.

# 441
Не ми остана време да се похваля с 2 нещица от общата поръчка на Папиту

размер 0-3 м
И

... Красота  Heart Eyes

Голямо тичане ще тича бебка с тях ...Ама пуста гъзария newsm62

# 442
Събирам поръчки за цяла българия,от ямбол съм,който иска да се включи да пише на скайпа.Доставка 2 лири на всеки 10 Simple SmileАко сме повече хора и по малко.

# 443
  • Дивия Северозапад
Събирам поръчки за цяла българия,от ямбол съм,който иска да се включи да пише на скайпа.Доставка 2 лири на всеки 10 Simple SmileАко сме повече хора и по малко.

Как доставка 2 лири на всеки 10? Ние смятаме максимум 1 лира на всеки 10. Аз например по леките пакети ги пращам по пощата за моя сметка.
А на Иван искам да му кажа не само да не се обижда, а да се радва че е "ухажван" от толкова жени във форума.

# 444
Петлето всеки сам си преценява колко пари да иска!Може да има някой от Ямбол,на когото да му е по-изгодно monka84  да му пусне поръчката,че да не плаща после доставки по пощи и куриери!

Не се заяждам,просто отбелязвам!

# 445
Здравейте момичета. И аз да се запиша.  Simple Smile
Събирам обща поръчка за Габрово. Ако има желаещи от региона, да ми пишат.До Трявна ходя често, така че и за там ще е без допълнителни разходи.  Доставката е 1 паунд на всеки 10 поръчани.

# 446
моми4ета, някой да има представа от номерата на дамското им белъо кое на какъв наш номер отговаря Embarassed

# 447
Петлето,вместо ние теб да похвалим  и да ти благодарим ,ти нас хвалиш.Беше наистина много точна,бърза,хем че това беше първата ни поръчка.С малко дете в това студено време тичаш да взимаш огромите кашони и да ни ги пращаш пак без пари по автобусите.Е,как да не си поръча пак човек при теб?Даже стана малка грешка при изчисляването и  пусна поръчката с твои пари.Колко човека биха рискували да поръчат?  bouquet

# 448
Ами,затова съм написала при повече хора по малко доставка,защото зависи от стойноста на поръчката и от броя на хората.Разбирасе ,ако се съберем поне десет човека ще е 1 лира на10. Simple SmileНе бързайте да критикувате уточнила съм,че доставката може да е по малко.

# 449
  • Балчи-Варна
   Crazy   пратката ни е в България...в понеделник е при мен....
вече можем да се събираме за следващата поръчка   #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт