Отговори
# 630
Гледам, че сте обсъждали някои от промоциите в Метро, та да си кажа за което мога  Simple Smile

Матрачето на детското легло на Боби е Магнифлекс и сме страхотно доволни - чувала съм какви ли не мнения, аз лично много го харесвам. Трябва обаче малко да го оставите след разопаковане на подиша, че има пъвончално една миризма на матрак  Rolling Eyes Сега смятам на бати Боби да сложим легло за големи, че кошарката му е вече тясна и бебка ще използва същия матрак. Той стои като чисто нов - няма нито едно петънце, памперсите на Боби не са пропускали и не е мокрен, нито пък е пвръщано в него. Според мен си заслужава  Peace Освен това, когато Бобката заспи в нашето легло много честно се запотява - това според мен е от нашия матрак, той също не е лош, ама не е Магнифлекс Simple Smile а в неговото легло няма проблеми - това според мен също говори за качеството  Peace Но внимавайте, защото трябва непременно този матрак трябва да се постави на решетка, а не на плоскост, за да диша  Peace

Кошарката ни сгъваемата също е от Метро - на Бертони, една промоция от преди година и нещо, за 80 лв я взехме - много съм доволна  Peace Ползвахме е доста, стоеше постоянно в хола, като съм там бебо да е до мен и при пътуване, да си спи в свое легло. Сега е изпрана и чака новото бебе - пак за същата схема  Laughing

За количките - моята е на Пег Перего, Плико П3, Он трак, сори, че пиша на български, ама ме мързи да превключвам. излезе здрава машинка т.е. Също съм доволна - сега пак с нея ще карам, само ще си кушя Бъги под за Бобката (приствка, която се закрепя отсрани за по-голямо бебе), една приятелка ме светна  Peace КОличката ми е комбинирана - зимен кош, летен вариант и кошче за кола. Взех си я от Пигис хаус, както и леглото (дървеното) и други неща дреболии - направиха ми карта за намаление с 5% - и се получи доста изгодно. картата си я ползвам и до ден днешен  Peace

Аз така го написах все едно от всичко съм доволна, но не е така - например не съм доволна от българското бельо и дрешки за бебо - сега няма да правя такава грешка, както и от дрешките от Джъмбо. Ефтинко излиза, ама не е качествено - след няколко изпирания всичко се деформира и е за изхвърляне. Сега смятам бълг. дрешки да не купувам  Peace

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 11:49 от Vanyivan

# 631
obi4anka, такова пък чудо не бях виждала, ти от интернет ли си поръча? Има ли ги в разни магазини?

# 632
Здравейте и от мен.
Честит имен ден на всички празнуващи.
На всички майчета пожелавам хубава седмица и дано е по-слънчева.

# 633
Минана аз го поръчах по тел и ми го донесоха в офиса.Работеха тогава с Тип Топ куриер. Имат магазин( или офис незнам точно), където можеш да ги осетиш, но на мен работното време не ми позволяваше този лукс.Затова се обадих по тел и човека търпеливо ми обясни всичко. Даже го помолих да ми напише на един лист, че ако не работи мога да го върна ( емотиконите нямат гаранция ). Доволна съм - вече почти една година ги ползваме и сме сменяли батериите веднъж.

# 634
# 635
Здравейте, момичета Simple Smile

Герганче, горе главата мила! Да ти призная честно и аз снощи бях изпаднала в едно гадно настроение, спомнях си минали неща, разни демони изникнаха, абе приказка... Sick Просто понякога изпадам в едни паники, мисля си, че как няма нищо сигурно на този свят, чудя се как ли ще се справим когато се появи бебка (във финансов, емоционален и всякакъв смисъл). А в това състояние, в което сме, само една лоша мисъл е достатъчно да пуснем сълзите и сополите Wink
Днес съм по-добре, сафирясах се, дет се вика Simple Smile Просто мисли положително - знам, че е клише, но пък е вярно.

Обичанка, тея емотикони са много  Crazy  Мисля си аз как ще са майтапчийския подарък за Коледа за един бъдещ татко  Mr. Green

Честит имен ден на всички именници! Моят баща празнува днес, да ми е жив и здрав!   bouquet

Мяу, много неприятно  Confused Аз уж внимавам повече напоследък, ама то е защото вече хич не се усещам пъргава и подвижна като едно време.

Аз ще бягам, че имам да свърша разни работи навън.
Хубав ден!

# 636
здравейте момичета Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Честит Димитров ден на всички имащи повод за празник  bouquet
Днес при нас няма слънце и е много тягостно, нашия тати се наложи да пътува за София и ми е още по-гадно и подтиснато
Мамите, които имат болки и контракции, пазете се и си почивайте, а болните да оздравяват бързо, аз ще ходя да хапна нещо с Дани, какво да направя, че вече съм +12 Embarassed, като съм гладна, ще си хапвам, пък после ще сваляме, нали така Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 637
ivalex  Hug  Kа мен и четирите книги много ми допадат. Не бих искала аз да ти създавам впечатление за тях, оставям те сама да си изградиш такова. Имай предвид, че ако четеш БГ-фен превода, който се сваля от нета, в четвъртата книга има пропуски в страниците  Peace  Втори филм "Новолуние" ще има! Официалната премиера е на 20.11., като в момента текат снимките на третият филм! Моят мъж ме бъзика дали не съм обърнала нета за "изтекла" версия и качена, но аз не искам да си развалям кефа и ще ходя да го гледам на кино, дори сама ако трябва  Crazy

_Iri_ ако си бързала, е съвсем нормално да не обръщаш внимание на глупости, ами да си се движиш по план-график.

Да, точно така е... и третият - този до 135 ден, изравнява дните. После наистина вече е отпуск, а не болничен, но той пак се получава до 1 годинка по термин на детето.

Не е така  Mr. Green Отпуската е до навършване на 1 год на детето. След раждането спираме окончателно да говорим за термини и започваме да си говорим за рожденни дни  Peace

Vanyivan пробвала ли си дрешки на ф-ма "Даяна и Ники"? Аз съм изключително доволна от тях! Емма е изгледана абсолютно и само с тях до навършване на 1 год. След това тези дрешки отидоха при голямата племенница, после при малката, а след това заминаха при още едно бебе извън фамилията .... Сега за първите 6 месеца, бебе ще е с новички дрешки отново на тази фирма, но след това си минаваме на носените дрехи, пък докъдето изкарат  Crazy Е, изключвам тези, които си взех сега от Италия просто за да си начеша крастата за сладурски-бонбонски дрешки  Crazy

Килата .... Аз нали имам първоначални загуба на 15кг, та за три месеца съм върнала 5кг, което означава, че все още съм -10кг на първоначалните кила, на които съм забременяла  Crazy
Но виж, диоптрите вече са ми +1, и в момента мога спокойно да се похваля с общо късогледство -8,5 диоптъра  ooooh!

MTV
честита годишнина! Още дълги години щастлив и хармоничен семеен живот изпълнен с радост и разбирателство   bouquet

Честит имен ден на празнуващите днес! Да ви е живо и здраво името   bouquet

# 638
  • Чехия
violetblue, не знам какво чета... от читанката е.... дано няма проблем иначе  Sad ..Сега малко ще почета на дребното и после, нямам търпение, да продължа. Иначе за филма тази година значи Heart Eyes , мъжо ми вика, че е чел, че се снима в Чехия...ама къде ли?  Wink То тука времето е подобно на това в филма, все вали и са едно гори, и едни сърни на всеки километър.  Crazy

От прегледа ми нищо ново, бебчето е позиция за раждане, отговаря на 30гс. и така, шийката ми е 2.0см, без разкритие.

Лек ден за сега мамчета.  bouquet

# 639
Здравейте  Grinning
ходих да си взема болничния и лекарката и сестрата така ме изнервиха, развалиха ми хубавата почивка  #2gunfire тъкмо сутринта си виках, че днес е много хубав ден и то гледай...като са на кеф ок, ама иначе да не си покрай тях...изписаха ми още едни лекарства - неоренал, че урината ми не била добре, ама какво, защо, така и не разбрах  Rolling Eyes утре съм на друг преглед - не по ЗК, да видим там какво ще ми кажат...
да оспамя малко за мъжките подаръци да помогнем на минана все пак Laughing тия емотикони дето ги е показала обичанка наистина са много готини, оригинален подарък си е Simple Smile някъде четох за разликите между мъжете и жените и една от тях беше, че жените спират да се интересуват от играчките си още на 11-12 години, докато мъжете не могат цял живот  Mr. Green и наистина си е така, повечето мъже много се радват на всякакви джаджи, дори на нас да ни се струват безсмислени...
За мен при избора на подарък е много важно какво най-много влече човека, защото все пак всеки си има различни хобита, интереси и т.н. Моя мъж например се оказа по-суетен отколкото си мислех и за рождения ден след въпрос в прав текст какво иска, той си пожела една козметична процедура, за която иначе може би не би отделил пари скоро и аз му я подарих  Grinning но върха беше когато подшушнах на приятели, че се кани да си купува кантарче, те взеха че му подариха и няма да ви казвам каква радост беше  hahaha горкото кантарче бял ден не е видяло оттогава, на лягане, на ставане, по n-пъти на ден се мери, но просто фитнеса и доброто тяло си му е мания и с това кантарче уцелихме в десятката Simple Smile
Друго много хубаво, което можеш да подариш, особено при по-специален повод като юбилей, е персонализиран подарък. Примерно нещо негово любимо, или нещо, което иска да има, го даваш да му изпишат името или някакво послание с лазер, или се слага любима снимка, абе варианти много. Такава фирма знам, че има щанд в Скай сити, и мисля че във Варна някъде, но може би не са единствените предлагащи тази услуга. Моя мъж е кръгъл сирак от малък и му беше много тъжно когато си продаде бащината къща мин година, останаха му много вещи, сред които куп разхвърляни снимки - всичките му спомени от дете. Аз купих един огромен кожен албум и го дадох да му изпишат името със златни букви отпред. Отначало се дърпаха, че нямало да стане, ама аз настоях и то стана Simple Smile вътре подредих снимките му по ред, като остана и място да продължи да документира живота си Simple Smile Това беше коледния му подарък, на който много се зарадва и сега стои на челно място у нас. Та зависи какво обича мъжа ти, ако е майстор може да му направиш хубава кутия с инструменти с неговото име отгоре, ако обича да се занимава с коли нещо там друго подобно.
Не винаги е нужно да е скъп подаръка, важното е да е на място Simple Smile Ааа друго нещо - знам колко харесва да гледа Комиците, и преди 2 седмици го заведох, следрожденденско Simple Smile Просто помисли на какво най-много се радва в живота и действай в тази насока  Peace

# 640
моля ви се момичета за спешна помощ, оставих Дани да обядва супа в кухнята на масата, какво е правил не знам, идва и казва, " мамо, разлях малко супа", като отидох лошо ми стана ooooh! ooooh! ooooh!, какво ти малко, стола в супа, две стени в пръски от супата, паркет, масата, мсичко, сякаш с воден пистолет е пръскал навсякъде, ужас, измех стола с Вениш, почистих паркета и масата, но пустите петна по стените не се махат със сапунена вода, кажете с какво да ги измия, стените са латексови,Рових н интернет, но не можах да намеря нищо, само фирми за почистване, моля ви за помощ, че стените са светли и се вижда много Praynig

# 641
tanchelina  пробвай с веро. Сапунът и верото се различават по йоногенност, така че може и да успееш да ги изчистиш.

ivalex до колкото ми е известно снимат във Ванкувър, а сега за вторият филм снимаха и малко в Италия...

# 642
nellito_v, много ти благодаря за изчерпателната помощ. Наистина ще помисля сериозно за интересите му  newsm78 Не, че не са ми ясни, но ще трябва да го зарадвам човека, кръгла годишнина е  Flutter
tanchelina, аз съм махала супа от светла стена и само с вода, но може би зависи от супата. Пробвай и с веро, друго не се сещам  newsm78

# 643
tanchelina ако са бели доместоса  ще ти свърши работа макар че аз и на цветно съм слагала пробвай на малко и не много видимо място ако не измени цвета до 2 часа на латекса може да чистиш и след това да минеш с влажна кърпа.

# 644
  • София
minana  - има едни магически чаши, вече няколко пъти съм подарявала от тях, като правя специална картинка за човека. Те реагират на топлина и картинката им се появява, като се сипе гореща течност в тях (кафе, чай и т.н.)
Моя мъж много си тачи неговите 2 чашки (едната му е в работата, а другата в къщи) и даже онзи ден се разтрои много, защото се беше обелила над дръжката и ми стана много смешно! Понеже най-лесно е да му направя нова по-хубава чаша Wink
По едно време му бях направила цял комплект от блузки и какво ли не с едни крави (защото си имахме един кравешки лав с него) и му измислих специални кравички. Имаше ги даже и на едни гащи  Laughing Правила съм и анимационни картички, но лични - за конкретния близък човек, за когото са...
Също така разбрах, че правят и карти за игра по поръчка (за картинките от зад става въпрос). Така се получават много лични и забавни подаръци!

ivalex - точно във втория месец на бременността, като ми беше много лошо, почнах да чета Здрач - е няма такова чудо  Laughing За няма и две седмици погълнах първите 3 тома! Мъж ми се беше притеснил какво става! А аз иначе едвам гледах, неможех да ставам (то и затова успях да изчета толкова много...) Сега прочетох и последната. Ами по принцип си е как да кажа, не много художественно-стойностна книга (доста оплювания имаше от известни автори по нейн адрес), но пък определно има нещо крайно увлекателно в историята. И аз чакам филма сега Simple Smile

И да ви кажа, наистина потресаващо много взех да забравям и да обърквам разни неща. И преди си имах тази склонност, но сега почнах да бия всичките си рекорди. Добре, че прочетох това за окситоцина - малко ми се поизясниха нещата...

И не на последно място - Честит Празник на всички именици!!! Да сте живи и здрави!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт