Отговори
# 645
MTV, честита годишнина!!!  Много любов и хармония!   bouquet

Нели и Wicky, страшни сте - пълни с толкова много идеи за подаръци за мъже!  Действително, много им е тъпа политиката на Метро у нас. Защото има страни, където в Метро се пазарува без карти и така местното население пазарува доста повече.

Hug

# 646
МТV-Честита годишнина-живи ,здрави и много влюбени!Честит празник и на всички именници от мен!Весело изкарване! Grinning

# 647
Привет, скандалджийки! Laughing
Добре сте се позабавлявали наскоро забелязвам. Ама свиркайте друг път. Все пак,  всяка добра крамола има нужда от рефер. bowuu

Честита годишнина, MTV!   bouquet Да се обичате и подкрепяте още дълги години!  Hug

# 648
  • София
Здравейте влизам след прегледа при доктора да ви се отчета. Мноого ме претупа този човек инапоследък така прави все ме пита къде ще раждам (той изражда при Мазнейкова) и като му кажа друга болница и  до там. На ехографа ме погледна точно за 10 сек . Веднъж допря долу ниско ехографа каза седалищно е после горе да види главата пак за секунди и каза да ставам. Аз викам ама всичко наред ми е, а той ами да всичко си е наред. Не погледна шийката колкото и да е неточно с ехографа все е нещо, та аз съм с  контракции. Казах му за болките при движение ми били  нормални ама така без обстоен преглед нищо не е за мен Sad
   От горе на всичко  мъжът ми сега се обади,че в петък го викат в районното за очна ставка аз съм можела да не ходя заради положението ми а мн. ми се иска да отидя да я видя тая какво е лъгала та ни викат. Не знам дали ще постъпя правилно обаче  Sad Абе пак ми тръгна екстра та знае ли се .

# 649
Здравейте мили момичета! да се наредя и аз към януарските бебета.термина ми е на 25 януари.за сега ще с;едя форума..много сте мили и много ви се радвам..

# 650
Здравейте  Hug
ivelt vel4eva добре дошла!  bouquet

Мамчета, пак съм аз, какво мислите по въпроса за нова софийска срещичка?
Аз нали изпуснах предишната, та сега нямам търпение да се организира нова, та да се запозная с някои от вас на живо  Laughing
Vanyivan, има отделна тема за тази цел. Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423873.msg12736381#msg12736381
 Давайте да се възползваме от последните, що годе топли дни.

obi4anka, страхотни са, тези емотикони, не бях виждала. Моя мъж не знам дали би ги ползвал, но на мен определено ми допадат. Simple Smile

minana
, аз прибягвам до този магазин, когато имам затруднения с подарък
http://bezpanika.com/ Има много интересни неща, но не всичко го има в сайта. Може да се поръчва и по тел., което за мен беше голямо удобство, като ходех на работа и нямах време да обикалям магазини.
Успех в избора, имаш още време. Hug Пък и носиш най-големия подарък в себе си!

Еvка, мен последните два месеца, не са ме и гледали, само тоновете ми мериха Confused Аман от комерсиални лекари!!!
 Ти на тая очна ставка, да не вземеш да вдигнеш кръвно? Помисли си преди да решиш, дали да ходиш.

Момичета, кога трябва да започнем да ходим на ЖК по 2 пъти в месеца?
Аз си мислех, че в 7-ми и 8-ми по два пъти, а в 9-ти вс. седмица, а сега ми казват, че е по веднъж в месеца, само в 9-ти месец два пъти.  newsm78  
Т.е аз сега бях на консултация в началото на 7-ми месец, после веднъж ще отида в началото на осми, в началото на девети и направо да ме режат, щото то нали се планира около две седмици преди термин. И излиза, че за цяла бременност, ще съм била на 6 бр. консултации , това ли ни е "майчиното здравеопазване"  Thinking

Лека вечер ви желая.
Честит имен ден на всички празнуващи!

newsm51

# 651
А пък аз имам друго въпросче-от кога започват да слушат тоновете на бебето  Thinking

# 652
..... ще съм била на 6 бр. консултации , това ли ни е "майчиното здравеопазване"  Thinking

Ти пък сега, не задълбочавай  Laughing  Аз миналия месец като разбрах, че НЯМАМ право повече на изследвания до тези които се правят през 45-те дена преди термина, и ей така  Shocked Нито сега ноември като отида ще имам право на тях ... Исках на очен да ме пратят профилактично, а те ми обясниха, че щом съм с миопатия, имам право само на един преглед при офталмолог и то най-рано 30 дена преди термина  #Crazy  Мене ми изшатка 4-те полагащи ми се ехографа и миналият път прави разни намеци, че от следващият път ще трябва да си плащам ако искам ... Ама сам не знае, че не е познал  Mr. Green

Мноого ме претупа този човек инапоследък така прави все ме пита къде ще раждам (той изражда при Мазнейкова) и като му кажа друга болница и  до там.

Аууу, че си недосетлива  hahaha  Мен всеки път като ме подпитват със сестрата и аз казвам, че не съм се ориентирала и още нищо не съм решила, но може би ще е Майчин дом, че там ми е районът ....  Joy  И те, да то има време да помислите  hahaha  Но пък да ти кажа, такъв невероятен скандал съм му замислила за 05.11. когато трябва да бъда на консултация ... Ще му се стори тесен кабинета. Заради невероятно добрите хапчета Допегит, които ми изписа, защото съм имала "високо кръвно" .... След точно две хапченца, имах два дни играещо кръвно от 80/50 до нормалното за мен 125/80. Като всеки път като паднеше под 90/60 припадах .... За тази два дена, които за щастие бяха събота и неделя, записах в актива 16 припадъка от ниско кръвно  ooooh! Да не ти обяснявам, пък това 80/50 мъжо решил да "експериментира" преди да ме полива и шамаросва, та ми го измерил той .... Така че, само да дойде 05.11. ....

А пък такива емотикони за кола и аз искааааам  hahaha  Ей сега го викам възлюбеният да му покажа какво искам дядо Коледа да ми донесе  Mr. Green

# 653
Резултатите за глюкозата са добри.
Линеа негра нямам и миналия път нямах.
Пъпчето с тази бременност ми изпъкна,миналия път не ми е.
С кг.съм сигурно 10 отгоре.

# 654
Честит имен ден на всички именници!   bouquet
Само се записвам, вече съм в отпуск, но имам много задачи да свърша и не ми остава време да седна пред компютъра, утре ще чета какво се обсъжда!

# 655

Честит Имен Ден на всички именници!  bouquet

Благодаря и за днешната порция честитки и пожелания! Hug

violetblue как 16 припадания за ден Shocked-тоз е за затвор!

tanchelina според мен кахъра е в мазнината..пробвай с обезмаслител, но пък да не е цветен самия той..
Ако не стане-купи бял лак за нокти и действай, или Дани да вземе пример от Веренцето и да направи авторска картинка там   redecoration

Като споменах Веренце-страхотно се спрявя с рисунките и в/у маминия корем Peace

При мен този сайт с емотиконите не се отваря Rolling Eyes

Снощи изкарах кошмарна нощ ooooh!
Дребния вдигна 38,5..дебнах го да не я увеличи...съпруга ми пък вдигна кръвно, при това посред нощите, без никакъв повод и причина..дали има и час да съм спала Tired Днес дребния ест. не е на градина, поддържа си Т /дадох веднъж панадол..сега ще видя дали пак ще вдига/, и нищо освен Т  ThinkingНарочно не я смъквам за да видя ще избива ли нещо или не /не е карал шарки Rolling Eyes/. Аз пък съм с гадна суха кашлица и река от носа   yu5 Ако и таз нощ е като вчерашната и утре не се появя-да знаете че съм се гръмнала. А с два броя какво ли ще е   ooooh!

Айде стига съм се оплаквала Confused

# 656
Аааа, MTV, моля ти се как за един ден ... За два  hahaha Събота и неделя, като в понеделника имаше цял ден при мене наряди  Crazy

# 657
Честит Имен Ден на именниците   bouquet Да сте живи и здрави и дълги години да го празнувате   bouquet
MTV Честита Годишнина   bouquet Да посрещнете още много такива влюбени и един до друг ! Дано твоите мъже вкъщи се оправят скоро, че е ужасно това положение  Confused
Rosi79 радвам се, че си по- добре и си вкъщи вече  Hug Дано повече да не се налага да влизаш в болница до раждането!
_valkiria_  на мен акушерката на предния преглед на 15.10 ми каза, че в 8-я м. трябва да отида 2 пъти на ЖК при нея, като втория път трябва да ме види и доки, а в 9-я м. се ходело всяка седмица на ЖК и 1 път при доки  Peace Това съм го чувала и от други места, така че ми се струва, че твоят доктор или акушерката подхождат малко несериозно към въпроса  Naughty
Radi_  зависи къде ходиш на прегледи-оставам с впечатлението, че навсякъде е различно! При мен слушат тоновете всеки път от началото на 5 месец.
violetblue леле 16 припадъка нямам думи направо  ooooh! Не скандал ами официално оплакване трябва да подадеш срещу него направо  #2gunfire
За килограмите- досега съм +10кг, но много ми се яде сладичко  Blush
За пъпчето- моето беше доста вдлъбнато и сега все още не е изпъкнало, а малко изравнено. Само вечер едното му ръбче леко щръква, но сутринта се е прибрало.
Линеа негра- нямам, само повече и по-тъмни косъмчета. Коластра- също нямам, но са ми казвали, че тя не е показател, затова колко кърма ще има майката в последствие.
ivalex страхотно коремче имаш, а Верето го е нашарила много красиво  Heart Eyes
Нели, wicky пълни сте с идеи момичета благодаря ви и аз  Hug
Аз нямам търпение да свърши седмицата и да си оставам вкъщи, че вече едвам стоя на работа- следобяд започвам да се схващам вече на стола и е зор да си намеря удобна поза понякога. Корема си ме стяга от време навреме, някои дни по- малко, други повече- да устискам до края на седмицата и после ще си почивам вкъщи повече !

# 658
Да се отчета и аз. Тези доктори-не могат да са на едно мнение и това си е.Датата на термина ми се променя вече три пъти.И като отида да раждам ще има  #Crazy като кажа че не знам преносвам ли на термин ли съм или по-рано.Поне разкрихме срамежливка-ще си имаме принцеска.Според Димитрова изоставеме с 3 ! седмици от термина по цикъл. newsm78 Искам розово щъркелче Laughing.

# 659
  • София
violetblue какво е това чудо при теб с припадъци до безброй  Shocked. за изследванията колко са ти направени до сега? На мен също нещо ми се загуби май някое поне да сравня с теб.

Общи условия

Активация на акаунт