Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява обрязването и какви са мненията на майките относно тази процедура?
Какви са симптомите и лечението на варицела при деца?
Какъв е инкубационният период на варицелата и как може бременна жена да се предпази от заразяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява обрязването и какви са мненията на майките относно тази процедура?
Обрязването е медицинска процедура, при която се отстранява кожичката на пениса при мъжко дете. Мненията на майките по този въпрос са разнородни. Някои категорично се противопоставят на обрязването, като твърдят, че могат да възникнат усложнения и инфекции след неправилно или прибързано обрязване. Други майки подкрепят процедурата, като твърдят, че когато се извършва правилно и с подходящи хигиенни мерки, няма проблеми. Важно е да се отбележи, че въпросът за обрязването е личен и трябва да се разглежда според индивидуалните обстоятелства на детето.
-
Какви са симптомите и лечението на варицела при деца?
Симптомите на варицела включват появата на пъпки по кожата, придружени от сърбеж и лека температура. Лечението обикновено включва мазане на пъпките с ментолов спирт и избягване на разчесването им. В случаи, когато температурата е висока или има други сериозни симптоми, е необходимо да се консултирате с лекар.
-
Какъв е инкубационният период на варицелата и как може бременна жена да се предпази от заразяване?
-
Какви са мненията на майките относно забременяването и техните лични преживявания, включително практики като забулване?
-
Какви са препоръките относно изрязването на препуциума на мъжките бебета?
Иначе на мен изследвания - през юли когато ме регистрираха и през септември. Стига толкова! Тези, които си правих сега началото на октомври си ги платих по свое желание
Възнамерявам към края на ноември да си платя още едни + обременяване с глюкоза! Да не пропусна, че и на очен ходих и си платих, защото вече казах, че имам право само на един преглед най-рано 30 дена преди термина ....
Абе моля те, аз с Емма бях регистрирана при Радев, сега реших да го пробвам тоя, ама май със следващата бременност пак ще си бъда при Радев 
Ще ми говорят по тв-то за 2-ро задължителен доброволен здравен фонд ли м.. а им ми не искам да ме задължават по-добре да знам, че съм на частно и това е. Като при мен с кардиологът се получи имам тахикардия редовна ами ще ти дам направление ама другият месец. Аз ако пукна до тогава от тази тахикардия той дори не провери дали не блещя глупости.

Иначе, аз повръщането го спрях, но наистина докато беше имах чувството, че ще пукна 
рита като млада кобилка и някакви салта прави.
Или май греша и започва от 27-ма г.с. според лентичката...Вече нямам търпение да кажа по-горен месец, защото имам чуството, че коремът ми вече е много голям и че много съм напълняла
Той е и малко луд на тема ваксини, та може и с такива да ме снабди, ако поискам, но доколкото разбирам Пентаксим вече е задължителна, защото с каката 2006 си я купувахме ние.
Вчера си сварих чай от липа и се сетих за един твой пост-много живописно беше описала как къкри чай,колко е уютно вкъщи,съпоставено със зимната приказка навън.
Довечера ще докладвам как е минало.