Отговори
# 570
Rosi 79 радвам се за теб, никакви болници до януари  Laughing
И аз имам чувството че бебка си мени позицията често от главично в седалищно.
С дрехите за бременни нещо не се разбирам, взех си още от 5 месец  две спортни долнища като анциг са, с ниска талия и с тях мисля да карам. Като застудее слагам отдолу чорапогащник голям размер, боди по-еластично и толкоз, имам един гащеризон от предния път като барбарон съм с него, изглежда още по-дебела ooooh!

# 571
Здравейте!
Както винаги нямам време да чета всичко  Sad
За дрехите за бременни-не ползвам такива,и без това моите са си с много ниска талия.
На бебчо не му говоря,но за сметка на това каката му говори постоянно. Heart Eyes

И накрая да се похваля с първата стрия за сезона! Confused

# 572
Здравейте и от мен момичета.
За пъпа моят отдавна стърчи, линия също си имам и то доста видима Simple Smile
Да ви се оплача малко и аз от моята докторка. Отивам вчера на консултация премериха ме(качила съм 10 кг. от началото),слуша ме с някаква дървена слушалка незнам точно за какво Embarassed, и накрая като ме прегледа на уз и ми каза, че едното бъбречно легенче било по разширено. Наплаши ме тя, пък аз да не остана по назад наплаших бъдещия татко  ooooh! , та той изпадна в по голяма паника от мен:lol:. добре че имах час и за фм, та ни успокои д-р Цолова че няма нищо такова. Тя чак се учуди че моята лекарка е успяла да види нещо, като разбра че е по зк. Laughing. Накрая все пак се оказа че всичко с шишито (както го нарича татко му  Crazy ) е наред  Heart Eyes, та чак си оправдава нарицателното, тежи 1566 гр. Shocked Crazy . Цолова каза че на килограми върви 1 седмица напред, но нямало нищо страшно просто щял да се роди по големичък. потвърди че е момче, даже му видяхме атрибутите. само където се оказа много срамежлив моя младеж , не даваше да му се види личицето, метнал се е на мен:mrgreen:, че той баща му не е хич от срамежливите.
Напълнх ви главите с глупости, ама се надявам да не се сърдите но исках да го споделя с още някой. Blush
 Hug на всички момичета

# 573
Роси много се радвам за теб, рядко се чува някой да се похвали от приятен престой в болница Simple Smile и все пак дано не ти се налага да ходиш пак  Praynig
Мишле, така са те по ЗК, и мойта все едни неща вижда, после ходя на 2 други да ме убеждават, че няма нищо плашещо ooooh!
А аз да се похваля - имах "щастието" да усетя първите болезнени контракции, чак сълзички ми излязоха от болки, та сега почивам, следва една седмица лежане и хапчета, пък дано не се повтаря до януари  Praynig Аз много се уплаших защото ми се случи за пръв път мин петък, но си помислих,че съм прекалила с храната и от пърженото стомаха ми много се е раздразнил... но втория път тъкмо си се прибирах от работа, на предпоследната спирка взе да ме свива, слязох от автобуса, вървях 2 мин и до там бях.. а до нас си е още десетина мин пеш...подпрях се на един камък и ни напред, ни назад  Confused добре че мъжа ми си беше вкъщи и веднага дойде с колата, че иначе незнам..Та така, внимавайте с работата и преумората, явно наистина оказва голямо влияние, аз си го карах като по старому,че и по зле, но си взех поука по кофти начина  Crazy
Минана, мина ли рождения ден, аз съм пълна с идеи, но докато намеря време да пиша може да е станало късно  Grinning
И аз си купих същата книга като на Дандарелиа, много ми е интересна, доста полезни неща има, а и за цена от 20лв мисля че си заслужава Simple Smile На коремчето му говоря и пея даже понякога, а мъжа ми вика да спра да й викам турунка, а по име, че ще си помисли, че така ще се казва  Joy
Хайде лека вечер, аз ще се отдам на и-нет пазаруване от английските магазини, всичко ми се вижда толкова хубаво и евтино, че не мога да се удържа  Blush

# 574
По случай днешната ни годишнина  Party:

# 575
Момичета, минавам само да кажа за дюшечето .... Ние уж си имаме кокосов, който си е в комплект с леглото, на което и Емма спа като бебе, но от оня ден има промоция в Метро на нов артикул - Бебешки дюшеци на Magniflex.  Фирмата е италианска, а дюшеците са прекрасни, дишащи (ние спим на спалнята с такъв, и щерката на нейното легло). Има два размера 60/120 за 96 лв. и 70/140 за 120 лв.
Видях също комбинирана количка с чупеща се дръжка за не повече от 150 лв., обаче фирмата ми убягва  Crazy Бутах я там по "улиците" да й тествам колела и прочее, пък мъжО ми се смя отстрани и вика "Да ти дам една кукла, ама е в кутия"  hahaha
Кошарки на Бертони с две нива, сгъваеми, с плот за повиване, на колелца за 114 лв. А също така и някакъв комбиниран бебешки комплект 4в1 за 90 лв. включващ бебефон, стерилизатор, нагревател за храни и течности и дигитален термометър.
Това като инфо, аз само с дюшече се обзаведох  Crazy

# 576
MTV, честита годишнина! Пожелавам ви още много дълги години да вървите ръка за ръка и да гледате в една посока!   bouquet

Вайълет, благодаря за информацията! Още утре мисля да намина през Метро да ги видим тези неща. А случайно да видя докога е тази промоция? Мен специално ме интересуват дюшечетата и кошарката.

Роси, радвам се, че вече си си вкъщи. И че в болницата си срещнала адекватно отношение и грижи. Наистина почивай си повечко, за нет и компютър винаги има време Wink

Нели, и ти си почивай повече. Отдели малко повече време за глезене Wink Сега ни е паднало. Дано не се повтарят контракциите, че не е хубаво. От кои сайтове пазаруваш?  Blush

Мишленце, слава Богу, че всичко е наред с бебенцето. С тези лекари наистина е голяма въртележка. Един ти казва нещо, а ти си принуден да отидеш при още двама, та да видиш къде е истината.. Tired Поне при мен е така, защото ми е първа бременност и съответно за първи път прибягвам до "услугите" на този вид лекари. Но мисля, че най-накрая си нацелих лекарката Simple Smile

Пъпът ми е на път да щръкне. Много е смешно, мъжът ми само го наблюдава и прави залози кога ще изскочи. Линеа негра имам мноооооооого бледа и едвам забележима. И всъщност не са по-тъмни косъметата при мен, а самата кожа е пигментирана.
Да чукам на дърво, стрии нямам /все още/. Мажа се.... от дъжд на вятър Blush
Килограмите са вече с 10 отгоре (+1кг, който варира).

Аз пак сомнабулствам, та затова се разписвам по това време.

ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА СИ ВЪРНЕТЕ ЧАСОВНИЦИТЕ С 1 ЧАС! Simple Smile

# 577
  • София
Ауу Копнеж направо забравих за часовенка  Crazy Милички не съм писала скородо сега четох мн. ми е депресивно. От преди час или два см с болезнени контракции та за това кукам не смея да легна. Доста силни до момента такива не съм изпитвала глътнах си още диаспорал и сега пооблекчава като,че ли. Утре ще пиша по подробно по темите,които разисквате сега само стискайте палци да не се озова в болница след малко  Praynig Миналият път имах право на избор дали искам да остана ама сега едва ли ще е така, а малчо още не е на детска и няма кой да го гледааа Confused

# 578
Евка дано всичко е минало, пиши какво става с теб? Стискам палци контракциите да са отминали  Confused

И мен ме интересува промоцията в Метро дали знаете до кога е? Че нали сме от Враца, да не се юрнем пък те да свършат  Laughing Въпреки че вече имаме подарък матрак и не знам как ще реагират като видят че сме си купили друг.... но този който ни подариха е обикновен дунапрен (втора употреба е, но това не ме смущава ни най-малко), въпроса е че много исках хубав матрак за бебчо  Rolling Eyes

Стрий за сега имам само няколко много мънички в долната част на лявата гърда  Wink Килцата са +7, линеа нигра нямам хич, никаква следа от нея, а пъпа ми се е поопънал ама не щръква  Laughing

MTV честита ви годишнина, още сто пъти по толкова да се обичате и да се слушате   bouquet

# 579
  • Чехия
Момичета, привет.
Към Евка, и nellito_v, Роси,  внимавайте моля ви. Пазете се.

МТВ, честито, дано сте прекарали една романтична вечер.   bouquet Почерпката е просто фамозна.

И аз да пусна някоя бремска снимка... коремче, и мечешкото пухче за бебчето.
http://ivalex.multiply.com/photos/album/167/167#

# 580
ivalex много сте хубави   bouquet

Аз нещо напоследък така съм се размъчила че си нямам точен термин, ами се сменя всеки път, какво съм се размислила, уж си викам когато му дойде времето тогава ... ама друг път си мисля ами ако тръгне по рано, а ние не знаем че е по рано, или пък ако се забави ама ние не бързаме да го вадим....  Rolling Eyes Абе глупава история нещо, ама какво съм се шашардисала и аз не знам. Я кажете при колко дни закъснение се вижда бременност с вагинален ехограф?!

# 581
Герганчето , на мен ми закъсняваше с 7 дни, когато се видя с вагинален ехограф. Ти при кой д-р ходиш във Враца?

# 582
Копнеж, промоцията е до 04.11., но аз не бих рискувала да чакам до последно, че може и да са свършили дюшечетата до тогава ....

# 583
MTV, Честита годишнина! Бъдете винаги щастливи и един до друг  Hug   bouquet
Иве, много готино коремче ти е изографисала Верето  Heart Eyes
За линията - скоро започна да се появвява, много е лека, имам малко по-изразено кръгло кафяво петно около пъпа по-скоро.
А самото пъпче още не ми е изскочило, но може би скоро Simple Smile

# 584
здравейте мамчета Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Роси много се радвам, че всичко е преминало и дано да не се налага пак да влизаш в болница
MTV честита годиишнина, пожелавам много любов, разбирателство и дълги години щастлив сеемеен живот  bouquet
Евка, Нелито пазете се и си почивайте Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт