Мамолози - гр. София

• 1 813 579
  • 6 594
  •   3
Отговори
# 375
  • София
Moje li aktualen telefon na doktor Vasilev i kakva e cenata na pregleda
0888932038 - прегледът е 30 лв. без направление в Тина Киркова, включва ехография и палпация.

# 376
Здравейте, може ли някоя от вас да ми каже дали и как може да се отиде на преглед при д-р Гаврилов - имам проблем и не искам да губя време в обикаляне по други доктори, а и ако се наложи операция, което е много вероятно, искам и мисля, че е най-удачно да се извърши там, в специализираната болница. Затова искам да отида ако е възможно при него направо. Благодаря ви много.

# 377
И още нещо - моята лична лекарка отказа да ми даде направление за прегледа (под предлог, че не можела да даде за мамолог, а евентуално за хирург, който да ме прати на ехограф... ами да даде каквото може тогава, много съм обидена) та въпроса ми е дали в онкологията приемат без направления - т.е. платено.

# 378
Здравейте, може ли някоя от вас да ми каже дали и как може да се отиде на преглед при д-р Гаврилов - имам проблем и не искам да губя време в обикаляне по други доктори, а и ако се наложи операция, което е много вероятно, искам и мисля, че е най-удачно да се извърши там, в специализираната болница. Затова искам да отида ако е възможно при него направо. Благодаря ви много.
Здравей bowuuСъжалявам,че броя на жените с тези проблеми се увеличава непрекъснато и ти си една от нас HugАз както съм писала във този форум съм една от жените,които са доволни от професионализма на Доцент Д-р Гаврилов.Координатите на частният му кабинет са публикувани многократно във форума,но с риск да се повторя:         Доц.Иван Гаврилов д.м. спец.гръден хирург,онколог,мамолог приема всяка сряда в частния си кабинет(от15:30 до 19:00h) на ул."Манастирска"8 партер,ляво тел.02 870 22 16 GSM:0887 8205538 и 0888719270.Записването е трудно SadНа 3-то число този месец със "зор" #2gunfire сестрата ми записа профилактичен преглед за септември.Преди една седмица майката на моя приятелка си записа час  чак за октомври SickСамо още едно уточнение хубаво е да отидеш при Доц.Гаврилов с предварително направено ехогравско изследване и мамогравско изследване(прави се след 35 годишна възраст).Пожелавам ти успех:hug:Ще се радвам,ако ми пишеш кокво си направила HugМоже и на лични за да не отекчаваме аудиторията Wink Бъди здрава  bouquet

# 379
Здравейте момичета. Бих искала да ви попитам д-р Гаврилов не прави ли ехографско изследване? Диагнозата ми е Липоматоза,бениигмена формация с размер 7-8 мм, суспектна за ФА. Контрола на 6 месеца. Септември трябва да си направя прегледа но в един от постовете пише с предварително направена ехография????? Ако някои знае моля да ми каже дали прави ехографски изследвания и каква е цената за прегледа и ехографията в частния му кабинет. Благодаря ви предварително

# 380
  • София
Доц. Гаврилов НЕ прави ехографските изследвания.
При него се ходи с вече направени такива.

# 381
Доц. Гаврилов НЕ прави ехографските изследвания.
При него се ходи с вече направени такива.

В частния му кабинет на "Манастирска" има и ехограф. Ехографиите ги прави дъщеря му на място, ако няма направена ЕГ предварително. Но си права, че е желателно да се иде с напарвена такава!   Peace

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 12:01 от simba21

# 382
Здравейте момичета. Бих искала да ви попитам д-р Гаврилов не прави ли ехографско изследване? Диагнозата ми е Липоматоза,бениигмена формация с размер 7-8 мм, суспектна за ФА. Контрола на 6 месеца. Септември трябва да си направя прегледа но в един от постовете пише с предварително направена ехография????? Ако някои знае моля да ми каже дали прави ехографски изследвания и каква е цената за прегледа и ехографията в частния му кабинет. Благодаря ви предварително
Здравейте bowuuЕхографски изследвания се правят и в частния кабинет на Доц.Д-р Гаврилов."Снимката" не я прави самият той.Има друг лекар ренгенолог в кабинета както и лекарка патолог която прави изследванията от взетия "материал" от биопсия (ако се налага такава по преценка на Доцента).При мен също се налага проследяване на състоянието и ще ходя там на преглед.Цената на прегледа е 40 лв,ехографското изследване е 25лв и ТАБ е 20 лв.Принципно цените са по-високи,но всеки сам избира къде да отиде  Peace

# 383
Здравейте момичета
бременна съм в 8 г.с- преди 2 седмици ми правиха лапароскопия ( доста голяма киста), искам да направя преглед при мамолог
бихте ли ме посъветвали за някои добър и разбирасе какви са вариантите на преглед?-
Може ли да навреди на бременноста (ехограф ?)
Извинете ме за вапроса-но не съм запозната !!

# 384
И аз не съм запозната, но нали с ехограф ти следят бременността-как ще навреди, ако ти го правят на гърди? Замисли се!?! Поне това е моята логика, преминали през това жени ще те посъветват по-компетентно!
Не се притеснявай, прочети темата и си харесай специалист, задължително го уведоми за състоянието си, какви са притесненията ти, че си преминала въпросната интервенция и др.

# 385
Здравейте момичета
бременна съм в 8 г.с- преди 2 седмици ми правиха лапароскопия ( доста голяма киста), искам да направя преглед при мамолог
бихте ли ме посъветвали за някои добър и разбирасе какви са вариантите на преглед?-
Може ли да навреди на бременноста (ехограф ?)
Извинете ме за вапроса-но не съм запозната !!

Ехографията не вреди  Peace

# 386
motoneti

БЛАГОДАРЯ!!!

# 387
искам да се включа в темата и да препоръчам мамолог, при когото ходих преди 2 дни и останах с изключително доволна. казва се д-р Йордан Спирдонов http://www.mediart-bg.com/cv.htm, има кабинет в Исул, работи със здравната каса. препоръча ми го колежка. имам фиброзни кисти в гърдите от няколко години - препоръчваха ми следене /да не пораснат/ или операция, само той предложи медикаментозно лечение, което при колежката ми беше напълно успешно. изключително внимателен, обстоен и компетентен. при прегледа ми откри кисти на яйчниците и миома, след като преди 2 седмици бях на гинеколог  Rolling Eyes

# 388
искам да се включа в темата и да препоръчам мамолог, при когото ходих преди 2 дни и останах с изключително доволна. казва се д-р Йордан Спирдонов http://www.mediart-bg.com/cv.htm, има кабинет в Исул, работи със здравната каса. препоръча ми го колежка. имам фиброзни кисти в гърдите от няколко години - препоръчваха ми следене /да не пораснат/ или операция, само той предложи медикаментозно лечение, което при колежката ми беше напълно успешно. изключително внимателен, обстоен и компетентен. при прегледа ми откри кисти на яйчниците и миома, след като преди 2 седмици бях на гинеколог  Rolling Eyes
newsm78 Аз, като ходих на мамолог, изрично ме предупреди, че за гинекологични проблеми-на гинеколог, за мамологични-на мамолог! Защото преди това ходихме на гинеколог с майка ми и той ми предписа противозачатъчни, които са абсолютно противопоказни при фиброаденоми.
А какво е това медикаментозно лечение, да не би да са хормонални таблетки?

# 389
newsm78 Аз, като ходих на мамолог, изрично ме предупреди, че за гинекологични проблеми-на гинеколог, за мамологични-на мамолог! Защото преди това ходихме на гинеколог с майка ми и той ми предписа противозачатъчни, които са абсолютно противопоказни при фиброаденоми.
А какво е това медикаментозно лечение, да не би да са хормонални таблетки?

нямам представа Confused при прегледа той прави ехография на гърдите, гушата и малък таз, при последното откри кистите и миомата. каза ми да отивам на гинеколог, да оправям този проблем /смята, че е хормонално и за това възможно е и лечението на гърдите да е с хормонални таблетки/ и чак тогава да се върна при него. ще пиша, когато разбера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт