Мамолози - гр. София

• 1 823 370
  • 6 673
  •   4
Отговори
# 3 885
За проф Гаврилов се записва 2 месеца предварително, вчера бях на преглед, записан 15.8!
Но винаги пазят часове и за спешни случаи! Звънете настоятелно!
Успех! Heart

# 3 886
  • софия
Много благодаря за полезните насоки ❤
Зная, че часовете се записват за много време напред, но не става въпрос за профилактичен преглед. При майка се е появило нещо. Той я оперира преди 17 години и ще направим това, което каже.

# 3 887
Звънче, какво стана?

# 3 888
При мен пък се появи болка в едната гърда Flushed Добре, че съм на преглед при Гаврилов, с час записан преди няколко седмици иначе щях да се побъркам

# 3 889
  • софия
Звънче, какво стана?
Записах час за 11.11.

# 3 890
Дано тази дата ви е на късмет 👍

# 3 891
  • софия
Нещата се случват динамично. Бяхме при Марков в Онкологията и при Василев. За да не бъда крайна, ще кажа, че при Марков повече не бихме стъпили. Не направи дори папиларен преглед, а хвърли кратък поглед на изследването. Вероятно е много добър диагностик и хирург, но не е Лекар.
Поради рецидив, в такива случаи, доколкото разбирам, независимо от това дали е доброкачествено или злокачествено новото образувание, се практикува премахване на гърдата. Дори не споменават биопсия.
Разбира се, ще отидем и при проф. Гаврилов, но нещата са ясни и сега трябва да изберем при кой да се направи операция - Гаврилов или Василев.
Скрит текст:
Имам и друг въпрос. Поради по-големи гърди, при отстраняване на едната, как може да се компенсира естетично липсата? Естетична хирургия не е възможност поради редица причини.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 14:54 от zvаnchе

# 3 892
zvаnchе, след операцията хирургът издава протокол, с който може да се кандидатства в социалното по местоживеене, за отпускане на парична помощ за епитеза. Тя разбира се може и да си закупи такава, но около 100лв. отпуска държавата. С тези пари+доплащане може да си вземе хубава епитеза за съвсем прилична крайна цена. Не разбрах - има ли потвържение за злокачествено образувание? Гаврилов определено не беше "моят" хирург, Василев е пренатоварен май, защото когато аз ходих на всяка жена прегледана си даваше почивка и вкарваше за преглед още преди да се е облякла последната. Стори ми се уморен и изнервен към онзи момент и това ме отказа. Отделно и болницата, в която работи я недолюбвам. Та, наистина ще усетите къде и при кого ще е най-добре за нея.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 14:51 от Анонимен

# 3 893
Звънче, като минеш и при Гаврилов и изберете по интуиция.

# 3 894
  • софия
zvаnchе, след операцията хирургът издава протокол, с който може да се кандидатства в социалното по местоживеене, за отпускане на парична помощ за епитеза. Тя разбира се може и да си закупи такава, но около 100лв. отпуска държавата. С тези пари+доплащане може да си вземе хубава епитеза за съвсем прилична крайна цена. Не разбрах - има ли потвържение за злокачествено образувание.
При отваряне щяло да се даде за хистология. Няма биопсия.
Единственото нормално, което каза Марков е, че не е препоръчително да се боде с игла. Василев изобщо не е споменавал за взимане на проба. Ще видим Гаврилов какво ще препоръча и как ще подходи.
Василев е чудесен - спокоен, много подробно преглежда, чете пълна история на всичко.
Марков дори това не погледна. Сигурно е много добър, но с поведението си изгуби доверието ни. Вярвам, че освен да си много добър диагностик, хирург и т.н., трябва да бъдеш и човек. Знам, че майка е възрастна. Да я изхвърля ли? След предишната операция премина през всичко - пълен курс химио, лъче и 5 години хапчета. Не може дори да не направиш прост папиларен преглед.

Знам, че Гаврилов не обича да обяснява, серт е, но и не претупва. Поне преди не го правеше.

Леми, майка е. 17 години след първата операция пак се е появило нещо. Сега разбирам защо А. Джоли си махна гърдите, акО пак да мисля, че е кукувица.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 14:56 от zvаnchе

# 3 895
Навремето ми правиха биопсия под ехографски контрол. Но ако пак трябва да минават по този път - не бих се съгласила никога. Нищо повече не стана ясно, от това, което се знаеше. А по-късното разбрах, че последиците могат да бъдат големи.

# 3 896
  • софия
Да, Гаврилов прави предишния път. Още при изтегляне на течността каза какво е.

# 3 897
Успех и дано е безобидно!

# 3 898
  • София
Иглената биопсия е мразена от едни лекари и обичана от други. Гаврилов си има лаборатория в кабинета и я практикува. Други твърдят, че по този начин раковите клетки се разнасят.

По време на операцията се взима материал и се прави бързо изследване от патолог. След 15-20 мин. резултата е ясен и хирурга продължава операцията. После материали се изследва още веднъж. В рамките на седмица обикновено са готови с резултатите.

Според мен сърцето ще подскаже на кого да се доверите.

# 3 899
  • софия
Благодаря ви за подкрепата.
Знам, че сега майка силно ми се доверява, а на мен ми е много трудно да взема решение вместо нея. Искам само да е жива и здрава, и да ме тормози, другото ще го избутаме някак.

Общи условия

Активация на акаунт