Мамолози - гр. София

• 1 783 826
  • 6 424
  •   1
Отговори
# 4 890
И на мен са ми казвали, че ако кистите са големи и болезнени, могат да се изтеглят с игла.

# 4 891
Доктора изтегля цялата течност от кистата, като изследването на материала е задължително. След време тя може да се напълни отново, може и да не се напълни. Оперативното премахване предполагам е много рядко, поне Гаврилов досега не ми е споменавал.
А какво точно е имал предвид вашия доктор, трябваше да го попитате.

# 4 892
Момичета, Гергов нали също е добър специалист? И на мен ми каза за една киста, че може да я изтегли с игла...

# 4 893
Момичета, Гергов нали също е добър специалист? И на мен ми каза за една киста, че може да я изтегли с игла...
Гергов не е хирург, той е със специалност образна диагностика доколкото зная. Не съм сигурна дали има право да прави такава манипулация.

# 4 894
Гергов не е хирург, той е със специалност образна диагностика доколкото зная. Не съм сигурна дали има право да прави такава манипулация.
И аз така мисля.

# 4 895
Към кого да се обърна тогава Sad

# 4 896
Към кого да се обърна тогава Sad
Към някой хирург или АГ - Василев, Гемеджиев, Младенов, Марков от онкологията, Полихронов, Гаврилов.....

# 4 897
Гергов ми пунктира една киста. Не мисля, че за такава елементарна и безболезнена процедура трябва хирург. Мойте са многобройни и нито в чужбина нито в България са ми ги махали повече от веднъж. Живея си с тях, тип гърда.

# 4 898
  • София
Момичета карат ли ви ЛЛ все още да ходите на място за направления ? Днес писах на ЛЛ да ми пусне двете направления за които ви разказах вчера и тя ми отговори:
“Имаш право само на едно. Идваш и се регистрира”. След това си изключи интернета. Аз и написах какво мисля по въпроса, но искам не искам трябва да отида след работа. Мисля да взема това за гинеколога и се надявам той да ми даде за УЗД на гърдите.
Явно ще трябва да си търся друга ЛЛ, но като знам как всички се оплакват.. Аз живея в Надежда ако някой има предложения за този район или Транспортна болница, поликлиниката срещу нея (не знам кой номер се води) нека ми пише на лични за да не смесваме темите.
Благодаря.

# 4 899
  • софия
Да. Трябва да се ходи. Нали направление се издава на основание проведен преглед и подписваш един лист.

# 4 900
И за да си платиш таксата 😉
Скоро някъде четох или гледах по телевизията, не помня, че личните лекари искали повишение 5-10 лв за посещение, нещо пък се обсъждало, ако не се вдигнат, да имаш право само на 2 посещения в месеца.

# 4 901
  • софия
Ами най-много направления трябват на майка ми, а тя е освободена. Конкретно за нашия ЛЛ това не е причина. Стриктна е и едва ли е само тя така.

# 4 902
Аз имам предвид случая на Анета.

# 4 903
  • SF
Електронни или не, направленията и рецептите се издават присъствено от личния лекар срещу съответната такса.

Увеличаването на таксата и ограничаването на посещенията са, за да се ограничат "бабешките" посещения и опашките пред кабинетите от такива, които искат само да попитат нещо.

# 4 904
Здравейте ,момичета,отскоро съм диагностицирана с рак на гърдата и ми предстои мастектомия.Ходих при Марков в онкологията в Дървеница бл по препоръка на моя позната,но чувам добри отзиви и за Байчев в ВМА.Не съм от София.Има ли някой наскоро опериран от двамата?Моля за вашето мнение и опит!

Общи условия

Активация на акаунт