Мамолози - гр. София

• 1 751 383
  • 6 290
  •   1
Отговори
# 5 025
Аз съм ходила при него няколко години. Странен е, но беше добър диагностик. Честно казано след Господарите се отказах от него. Цялата история ми се стори неприятна.

# 5 026
Цанов, а не Цанков, нали?

# 5 027
Момичета, имам час за Василев за 29-ти Май 16:30 следобяд, обаче ми съвпада с друг важен преглед и може би няма да успея. Ако някоя от вас има час за друг ден и иска да се сменим - да ми пише на лично.

# 5 028
Здравейте, четох стари мнения за др Младен Младенов. Ще споделя и моето от днешния преглед. Не съм никак доволна- беше страшно лаконичен и заядлив. Не препоръчвам. Отидох с болка и вече напипана от мен бучка , а той само ми вметна " Да, жлеза е !" И толкова. В амбулаторния лист пише фиброаденоматозно образувание. На въпроса ми дали е нормално да ме боли и подмишницата получих учуден поглед и " По неврогенен път, то е логично!" . Освен това на другата гърда ми намери киста и аз без да съм чела и интересувала питах " това притеснително ли е " след като нищо  не ми обясни - отговора беше " не" без много много обяснения. Каза ми хрмонална хиперплазия оъново след мой въпрос за образуванието и ми преписа гел за мазане на мястото без да обясни как и кога. Трябваше с ченгел и да му извадя какво да правя и на колко често да го следя. Мисля да посетя друг лекар , но вече се отчаях от подобно поведение, а виждам, че популярните с месеци се чака.

# 5 029
Аз засега съм доволна от Нина Дилова, преглежда в Св. Лазар и във Фемина.

# 5 030
  • София
Аз засега съм доволна от Нина Дилова, преглежда в Св. Лазар и във Фемина.

Здравейте, как си записвате час във Фемина? От месеци няма свободни часове. Или ходите в Св. Лазар? Колко е прегледът там и работят ли с фондове? Благодаря предварително!

# 5 031
Във Фемина през Супердок - мисля, че около 20то число на месеца се появяват часовете, но лекарката ходи там мисля един път месечно. 80лв е прегледа.
В Св. Лазар мисля, че има много повече часове, но пък ми е далече и не съм ходила там.

# 5 032
Нина Дилова преглежда и на Позитано,в сградата на лаборатория Бодимед.Там записва часове за след няколко дни.Имам й визитка с телефона и й звъня.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 23:27 от Ernestina

# 5 033
  • София
Нина Дилова преглежда и на Позитано,в сградата на лаборатория Бодимед.Там записва часове за след няколко дни.Имам й визитка с телефона и й звъня.

Много благодаря! А работи ли с фондове, там, знаете ли?

# 5 034
И аз съм доволна от  д- р Дилова.Преглеждам се при нея от четири години.Записвам час през супердок за Фемина.Там работят с фондове.Прегледа е 60 лв.В пакет със щитовидната жлеза - 80 лв.Преглеждала ме е веднъж и в Борола, но не си спомням там как бяха цените.

# 5 035

Много благодаря! А работи ли с фондове, там, знаете ли?
Мисля, че не ,никога не съм питала за фактура.Миналото лято прегледа беше 60лв.

# 5 036
Здравейте, колко е прегледа при д-р Василев в Света София? Мамографията колко е също? Благодаря, смятам да го посетя другия месец.

# 5 037
70 лева е преглед с ехография в частния му кабинет "Св. София - Санте". Ако имате предвид болницата - не мога да кажа, мамографии се правят само там.

# 5 038
  • София
Моля ако някой е запознат за преглед при д-р Евгени Стоянов с какво направление може да се отиде? Днес се обаждах до Полимед да питам, но една доста нелюбезна госпожа не можа да ме ориентира, ЛЛ си знаел. А не искам да рискувам, последния път така ЛЛ ми презавери направление, което не беше признато после в Полимед (беше за ендокринолог).

# 5 039
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ехография на млечна жлеза (с код 10.04)

Общи условия

Активация на акаунт