Мамолози - гр. София

• 1 782 642
  • 6 415
  •   1
Отговори
# 5 205
А къде бяхте при Гаврилов,в частния кабинет или в болницата.Останахте ли доволна?Налага ми се консултация с хирург, заради образувание,за което рентгенолог казва че е киста и се е възпалила.Но съм притеснена,та искам мнение на хирург.Но незнам към кого да се насоча,предвид това че не съм от София.
В частният му кабинет, ходя при него сигурно от 15 години.

Мисля, че от тази тема ми е писала на лични съфорумка, но не мога да и отговоря, защото си е запълнила лимита. Да си разчисти пощата:

Благодаря!А бихте ли ми дали координати,като адрес или телефон за записване на час!

# 5 206
gabi06, каквото ще ти каже Гаврилов, значи е това и няма да търсиш никакво друго мнение.... Велик е, както и проф. Александрова..... Ръцете са му скенер...

# 5 207
Отношението на Гаврилов като на проф.Александрова ли е?

# 5 208
При първата си онкооперация се повлиях емоционално от държанието на Гаврилов и тръгнах да я направя при много мил лекар, който не ми е казал така директно, че е рак.... и т. н. Но този мил и любезен остави след операцията мъничко парче тъкан по шева, което така стоеше години наред и сега се наложи да го оперирам, защото ПЕТ скенер каза, че то е подозрително и има до него увеличен лимф. възел, което навежда на мисълта, че може да е злокачествено.... Проф. Гаврилов и Александрова нямаше да допуснат тази грешка и никаква изобщо.... Те са си хирурзи №1. Вече не търся мило и любезно отношение от страната на лекари.... Гаврилов е мълчалив, не обяснява много, но си знае работата, както и проф. Александрова.

# 5 209
И аз съм пациентка на Гаврилов повече от 15 години. Щом продължавам да ходя при него, значи му вярвам безрезервно. Но не мога да не споделя ужасното му отношение с пациентите - не става дума за мълчание, а за наистина лошо отношение. Ставала съм свидетел как гони от кабинета жена, която вместо след 6 месеца отива след 10 на преглед. Да, знам, че той поема отговорност, но всичко може да е станало през тези месеци и трябва да сме хора все пак и да се изслушваме, а не да крещи така, че всички в чакалнята да изтръпнем. Да не говорим, че при него час се записва поне 4 месеца напред - сега записваха за април- май 2024. Ще продължа да ходя при него, но отивам винаги със свито сърце....

# 5 210
При първата си онкооперация се повлиях емоционално от държанието на Гаврилов и тръгнах да я направя при много мил лекар, който не ми е казал така директно, че е рак.... и т. н. Но този мил и любезен остави след операцията мъничко парче тъкан по шева, което така стоеше години наред и сега се наложи да го оперирам, защото ПЕТ скенер каза, че то е подозрително и има до него увеличен лимф. възел, което навежда на мисълта, че може да е злокачествено.... Проф. Гаврилов и Александрова нямаше да допуснат тази грешка и никаква изобщо.... Те са си хирурзи №1. Вече не търся мило и любезно отношение от страната на лекари.... Гаврилов е мълчалив, не обяснява много, но си знае работата, както и проф. Александрова.
Бихте ли споделили името на лекаря? Може и на лични.

# 5 211
За мен част от лечението е и отношението.При Александрова и аз отивах всеки път със страх, без да знам колко време ще чакам и дали ще ми обърне внимание. Слава богу при мен беше доброкачествено и засега мисля за ходя при Евгени Василев.

# 5 212
Как така ще гони жената? Какво като е отишла след 10 месеца, като я изгони ако е с проблем става още по-лошо....То излиза малко, че си като на абонамент, ако не си там всеки 6 месеца, губиш обслужването и те хокат. Каква отговорност поема Гаврилов, ако поемаше отговорност и го беше грижа за пациента, щеше да прегледа жената и след 10 месеца, нали? Всеки си знае разбира се, но и за мен доброто или поне неутрално отношение е задължително, все пак отиваме с проблеми или със сериозни съмнения на такъв лекар. И като чета тук то се чака с месеци да си запишеш час, трябва да живеем от преглед до преглед сигурно на тръни да не изпуснем да се запишем. Тъжно.

# 5 213
BettyBoop, списъкът с "вежливи" лекари е безкраен. Като почетеш темата "Борба с рака и духовно оцеляване..." (там всички са оперирани с гърда) и други теми и ще видиш имената на всички некадърници....

# 5 214
Е, понятията "вежлив" и "кадърен" лекар не са антоними, нали? Нали не си представяте в белите държави някой да вика и да гони от кабинета си пациент само защото не е дошъл когато са му казали а след няколко месеца? Още повече плащайки си като поп.....

# 5 215
Гавраилов има доста особен характер за мен.Близък приятел е на мой роднина.Не се следя при него, а при Полихронов, защото съм изключително чувствителен човек.Знам че мен няма как да си позволи да ме навика за каквото и да било, но само факта, че мога да седя в чакалнята и да стана свидетел как вика по някоя друга пациентка ме напряга безкрайно много и буквално бих се поболяла от такъв случай.
Преди години оперира баба ми.В много напреднал стадии, късно обърнала се към доктори, изцяло нейна вина.Е и по нея викаше , защо сега била отишла, той какво да я бил правел, едно навикване, едно чудо.Ами наясно съм че, не е Господ да направи каквото може и е преценил, но малко нормално отношение към някой на когото много добре знае, че му остават броени месеци живот никак няма да е излишно нали🙂

# 5 216
На мнение съм, че доброто отношение към пациента е част и от лечението. И понякога елементарно внимание би направило чудеса и би вдъхнало надежда и кураж на всеки.
Може да си най- големият специалист в областта си, но ако си говедо с пациентите си, няма как да те оценят. За съжаление и аз познавам доста такива.

# 5 217
goldfinch, Полихронов ми направи голямо впечатление. Laughing Аз трябваше да се оперирам и му се обадих. Той ми даде час за преглед и каза цената му..... Аз го попитах, а, кога ще ме оперира, той ми е казал, че на края на  октомври...., а аз му звънях през август.... Неговото да стане веднага  - да вземе пари за преглед, а моето да стане в края на октомври, да съм му в списъка и сигурна.... Не е бил ни то вежлив, ни то е любезен. Противен е, сопаше се и прочее....

# 5 218
  • София
При проф. Гаврилов отидох с ясна диагноза за злокачествен тумор /след взета биопсия от тогава доц., а сега проф. Байчев/, за да преценя дали да ме оперира той или Байчев. Навика ме порядъчно, че бях пропуснала едни 6 м. за преглед и ми предложи операция веднага, защото излизал отпуск след 2 дни. Не бях готова да взимам това решение на момента и като видя, че се колебая каза да се оперирам при Байчев и да не се притеснявам, защото той е много добър хирург. Така и направих и не съжалявам - получих много човешко и възпитано отношение, освен добра операция.

# 5 219
Как успяхте да се доберете до Байчев?

Общи условия

Активация на акаунт