Мамолози - гр. София

• 1 808 996
  • 6 526
  •   3
Отговори
# 6 510
  • София
Да, разбира се. Аз се дразня на лекарите, които масово извиват ръцете на хората с тази практика!

# 6 511
  • пустинята Гоби
Токуда поне е частна болница, а Александровска която не е, практикуват даже още по-брутално - в детската офтамология са ми отказвали час за лекар по каса изобщо, но платено има. Извинявам се, не е по темата.

В Токуда много бързо записват час, ако е платено. Обадете се по телефона, онлайн е много ограничена възможността за избор на специалист.

# 6 512
  • София
За д-р Василев, някой има ли телефона на Бившата Тина Киркова? Още ли преглежда там? Къде иначе му е частният кабинет?
Телефонът е публичен в сайта на болницата https://1agb.com/za-bolnicata/med-centur.html

Частният кабинет се казва "Света София - Санте", и тримата са там. А Младенов тъче и на още станове, него можете да го намерите в Супердок да гастролира в други частни клиники.
Здравейте знаете ли каква е цената на прегледа и възможно ли е плащане с карта в  МЦ.

# 6 513
Само да отбележа, че може би не съм написала ясно - д-р Виктор Йорданов е в Аджибадем Ситиклиник Младост, а не в Токуда.

# 6 514
Здравейте, аз предпочетох да не отида с майка ми при д-р Балаценко, а да изчакам преглед за д-р Виктор Йорданов. Обаче май сбърках, защото часът ми е за след две седмици, а вчера по случайност, без въобще да се опипвам, а при преместване на позата на тялото ми, по случайност си напипах две бучки на лявата гърда.
И сега съм много уплашена предвид, че леля и братовчедка ми са с рак на гърдата.
Много съм уплашена. Писах на доктора, но той не ми връща отговор, което значи, че или не е видял, или не иска да върне отговор.
Не искам да чакам две седмици, защото зная, че за тези неща не се чака нито ден.
Какво да правя?
Гледам в Супердок, някакви лекари, които имат часове за неделя: д-р Иван Димитров, който гледа в МЦ Люлин Мед. Знаете ли го и може ли да му се вярва? Поне да отида за първичен преглед, ако д-р Йорданов не ми отговори.
Прочетох и за някакъв д-р Любен Бозев.
Какво ще ме посъветвате?

# 6 515
  • София
Знам много добре как се чувстваш. Паниката е лош съветник. В понеделник сутрин можеш да отидеш в Тина Киркова, въоръжи се с търпение и чакай д-р Евгени Василев за преглед, кажи на рецепция, че идваш по спешност и упорито го чакай. Ако го няма, Младенов или Гемеджиев ще са там. Късмет, притесненията ти да са напразни.

# 6 516
По-добре в онкологията отидете, вместо при Иван Димитров. Или както са ви казали в Тина Киркова.

# 6 517
Ходенето при някакви случайни лекари, не е добра идея. По-добре, както са писали момичетата, в онкологията.

# 6 518
Аз не мисля, че две седмици са решаващи. Но ако се притеснявате, идете в Онкологията. И после пак при Виктор Йорданов.

# 6 519
Здравейте, личната ми даде направление за мамолог- за ехография на млечна жлеза, каза че веднуж годишно се полагало от касата, но трябва да отида до 20 дни. Исках при Евгени Стоянов, но няма часове. Може ли да ми препоръчате друг от хр. София, който да има часове в близките дни.
Благодаря!

# 6 520
Не е ли 2 месеца..или 3 бяха...сега ще потърся.

https://www.nhif.bg/bg/news/509

60 дни...за ехография/мамаграфия.
Такова ли издаде? Или за гинеколог?

# 6 521
Angelika, влез в супердок и филтрирай по работещи с НЗОК.

# 6 522
Отидете в онкологията да ви погледнат в ехографския кабинет.

# 6 523
angelikа, надеждни места трябва да са Онкология в "Дървеница", "Света София" (бивша "Тина Киркова") и д-р Евгени Стоянов (само в "Полимед" приема по каса). Но първия път, когато записах при д-р Стоянов, бях изпуснала за няколко дни срока на направлението, което е 2 месеца, така че вече записвам час и после взимам направление. Въпрос и на късмет е - излизат и часове за следващия ден, но последно гледах свободни часове за средата на август.
Не знам за филтриране в superdoc, защото може и да има избор, но по-добре при хора с опит.

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 15:08 от anmasu

# 6 524
Може ли препоръка за мамолог, който е да е ок за лактиращи гърди? Тоест само ехомамография. Запазих час в  Токуда при доктор Дойчева, но чета негативни мнения и сега се чудя какво да правя.

Стаса дума за топче, което не се повлиява от кърмене и наличие на наследственост.

Общи условия

Активация на акаунт