Мамолози - гр. София

• 1 814 025
  • 6 594
  •   3
Отговори
# 705
Здравейте! Бихте ли могли да ми препоръчате мамолог с частен кабинет, но да е жена? За София става дума.

# 706
mama niky, д-р Перчева ти препоръчвам аз! Има и други жени, които са много доволни от нея!:peace:
Частният и кабинет е близо до Дарик радио, а иначе с талон можеш да отидеш в Полимед - другото място където работи /в пресечка на Стамболийски или от към големия булевард от другата страна, не зная името му.
тел. 0888 251735

# 707
И на мен Спирдонов ми поиска 15 лв. ,въпреки че имах направление, защото то било за ехография, а не за консултация, а трябваше само да ми смени лекарствата, които ми беше изписал и от които нямаше никаква файда. Преди това си направих изследвания, в посочена от него лаборатория за 120 лв. Седлоев ми поиска пари, въпреки направлението, защото заплатите на екипа му били много малки и защото вместо него можело да ме оперира някой учещ се в болницата арабин. Не му платих, но за едноминутен преглед преди операцията ми взе 30 лв. *danaya*, много ми е интересно на тебе колко ти поиска за операция? Може и на ЛС   Peace

# 708
@mama niky
Мога да препоръчам д-р Монова. Има частен кабинет в сградата на поликлиниката, която е на ул. Н. Коперник - навътре от х-л Плиска. Мисля, че приема и в поликлиниката в Младост.

# 709
@mama niky
Мога да препоръчам д-р Монова. Има частен кабинет в сградата на поликлиниката, която е на ул. Н. Коперник - навътре от х-л Плиска. Мисля, че приема и в поликлиниката в Младост.

@mama niky,
можеш ли да обясниш къде точно в сградата на 22ДКЦ и кога е там. Предварително ти благодаря!
Напипах си бучка колкото орех в гърдата докато кърмех, от 1 месец я масажирам, мачкам, не помръдва, не мисля че е от кърменето...

# 710
RinaKarina за съжаление все още не съм ходила на доктор и не мога да ти отговоря на въпроса. Лек ден ти желая и не отлагай ходенето на лекар!

# 711
можеш ли да обясниш къде точно в сградата на 22ДКЦ и кога е там. Предварително ти благодаря!
Напипах си бучка колкото орех в гърдата докато кърмех, от 1 месец я масажирам, мачкам, не помръдва, не мисля че е от кърменето...

Кабинета на д-р Монова е до 22 -ра поликлиника, като застанеш с лице към входа на поликлиниката от ляво ти се пада една голяма аптека, до нея е входа за лаборатория "Бодимед" (има голям надпис и се вижда), от там е и входа за Монова. Аз ходих през март, бях във вторник, в 14,00 часа, но не ѝ помня графика... Телефонният ѝ номер е 0887267105, на него можеш да си запазиш час Peace Стискам палци всичко да е ОК Flowers Four Leaf Clover

# 712
  • в града на вечния купон

Кабинета на д-р Монова е до 22 -ра поликлиника, като застанеш с лице към входа на поликлиниката от ляво ти се пада една голяма аптека, до нея е входа за лаборатория "Бодимед" (има голям надпис и се вижда), от там е и входа за Монова. Аз ходих през март, бях във вторник, в 14,00 часа, но не ѝ помня графика... Телефонният ѝ номер е 0887267105, на него можеш да си запазиш час Peace Стискам палци всичко да е ОК Flowers Four Leaf Clover
това същата докторка ли е коя преглежда в Младост 3 в 25та поликлиника?

# 713
22ра поликлиника е до хотел Плиска посока рейс 72
25та поликлиника е в Младост 3
Монова е в 25та поликлиника, кабинета е зад хотел Плиска.

# 714
  • София

това същата докторка ли е коя преглежда в Младост 3 в 25та поликлиника?
да, като в кабинета до 22 поликлиника е само платен прием /40лв/, а в 25 поликлиника /Младост/ може и с направление, като прегледа е пак ръчен и с ехограф  Peace

# 715
  • в града на вечния купон
Много Ви благодаря!

ще взема направление

вчера гинеколога ме гледа на ехограф и каза, че гърдите са ок, но аз искам специалист да ме види

# 716
Как не ви е срам да говорите така за д-р Спирдонов!!!???
Аз съм негова пациентка от вече 3-4 год. , ходила съм при него за абсолютно всякакви съмнения , понякога дори не са били свързани с гъдите.Никога не би казал нещо ,което да те уплаши до смърт ако не е сигурен , а и дори да е сигурен ти съобщава диагнозата възможно най-подробно и много спокойно . Обяснява от каде започва всичко на какво се дължи и как може да се поправи.Това че вие не слушате добре и после четете постове кой какви симптоми има и как щял да умре е само и единствено ваша много голяма грешка. Препоръчвала съм го на всеки за всичко , никой който е отишъл не е бил разочарован , а напротив всички са били благодарни ,че този човек съществува и са имали късмета да попаднат при него. За пари не мога пък и дда си помислям....... как може да сте такива.Мога само да кажа едно благодарни сме на този човек , за всичко което е направил , а именно за това , че ни е лекувал всеки път без нито една грешка и аз и моето семейство не се съмняваме в неговата преданост към професията му и пациетите му.

# 717
Цитат
Да, самият мамолог, при който ходя е колега на майка ми и й е казал , че е хубаво да се отиде сега, за да може ако евентуално има запушване на каналите да се има предвид и да се правят масажи и т.н. Никаде не успях да намеря инфо по този въпрос затова реших да попитам. Следващата седмица съм на този преглед , ще кажа какви са ми впечатленията . Да не се окаже поредния преглед , за който можеш да чуеш от приател , но не и лекар да ти го препоръча , за да не се прецакат случайно.

Хайде да се поуспокоиш и да не нападаш хората така, само защото на теб не ти се е случило, още повече, че вече няколко човека се оплакаха. Очевидно си от своите на доктора, затова не си позволява такива волности. Стана ми мнооого интересно, той ли ти каза, че трябва да си преглеждаш каналите, колко често и той ли ще ти прави масажите? Joy

# 718
Не само на мен не ми се е случвало , но и на всички , които съм пратила там . Това ,че майка ми работи там не значи , че съм от неговите хора или нещо подобно. Аз съм негов ПАЦИЕНТ. Да той е човека който ми каза за каналите и ако не ми беше казал той никога нямаше да разбера за този преглед от някой друг лекар например генеколог , който трябва да те напътства за какво да внимаваш. А ако ще държим на това на кой какво му се е случило , добре тогава .
Преди вече около 3 месеца доц. Гаврилов буквално заши гърдата на майка ми по зле от колкото се шият пълнените агнета за Гергьов ден след като и постави грешна диагноза !!! Д-р Спирдонов я изпрати при него за второ мнение и тъй като доцента все пак е и лекар който оперира , беше добре майка ми да се консултира с него . Д-р Спирдонов я изпрати с диагноза която накратко казано бе множество кисти една от който бе с нарушена цялост, а скъпият ви доцент от онкологията в София каза след биопсията , че има атипични клетки в краен стадий. Е след като изряза половината и гърда и заши по зле и от най-лошият ви кошмар и причини психично разтройство от това че е с половин гърда в момента, се оказа че няма нито една ракова клетка никаде и никога не е имало. Това достатъчно ли е , или да продължавам и с проблема на съпруга ми , който д-р Спирдонов единствен реши , или да продължавам да говоря и за моят проблем , от преди три дни , който отново само той реши, след като бях в токуда по спешност в 12 ч. посред нощ и мепрегледдаха около 6 лекари и всички ми поставиха различни диагнози , слава богу че на другата сутрин успях да отида при него иначе щяха да ме оперират от възпален апендицит бременна в 7 - ми месец. Е вие преценете какъв лекар е д-р Спирдонов. Моите впечатления от вас са , че вие сте хора без работа явно и на всичкото толкова озлобени от живота , че се чудите на кого да си изкарате. Аз ще кажа последни думи по този въпрос ..... мога да подкрепя думите си със снимков материал и пълна документация!!!!!

# 719
  • Sofia
Не само на мен не ми се е случвало , но и на всички , които съм пратила там . Това ,че майка ми работи там не значи , че съм от неговите хора или нещо подобно. Аз съм негов ПАЦИЕНТ. Да той е човека който ми каза за каналите и ако не ми беше казал той никога нямаше да разбера за този преглед от някой друг лекар например генеколог , който трябва да те напътства за какво да внимаваш. А ако ще държим на това на кой какво му се е случило , добре тогава .
Преди вече около 3 месеца доц. Гаврилов буквално заши гърдата на майка ми по зле от колкото се шият пълнените агнета за Гергьов ден след като и постави грешна диагноза !!! Д-р Спирдонов я изпрати при него за второ мнение и тъй като доцента все пак е и лекар който оперира , беше добре майка ми да се консултира с него . Д-р Спирдонов я изпрати с диагноза която накратко казано бе множество кисти една от който бе с нарушена цялост, а скъпият ви доцент от онкологията в София каза след биопсията , че има атипични клетки в краен стадий. Е след като изряза половината и гърда и заши по зле и от най-лошият ви кошмар и причини психично разтройство от това че е с половин гърда в момента, се оказа че няма нито една ракова клетка никаде и никога не е имало. Това достатъчно ли е , или да продължавам и с проблема на съпруга ми , който д-р Спирдонов единствен реши , или да продължавам да говоря и за моят проблем , от преди три дни , който отново само той реши, след като бях в токуда по спешност в 12 ч. посред нощ и мепрегледдаха около 6 лекари и всички ми поставиха различни диагнози , слава богу че на другата сутрин успях да отида при него иначе щяха да ме оперират от възпален апендицит бременна в 7 - ми месец. Е вие преценете какъв лекар е д-р Спирдонов. Моите впечатления от вас са , че вие сте хора без работа явно и на всичкото толкова озлобени от живота , че се чудите на кого да си изкарате. Аз ще кажа последни думи по този въпрос ..... мога да подкрепя думите си със снимков материал и пълна документация!!!!!

Никой не оспорва правото ти да се лекуваш при др.Спиридонов, както и ти предполагам не оспорваш моето право да ОЦЕНЯМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРИТИЧНО ЛЕКАРСКИТЕ МУ УМЕНИЯ И ЕТИКА.
Не разбирам, защо  трябва да ни занимаваш с историите за твоето семейство.... някак прозира напън с тези истории да защитиш доброто име на др.Спиридонов. Въобще каква е причината да изберете за лекуващ лекар доц.Гаврилов, след като през цялото време сте толкова доволни от др.Спиридонов !? Мисля, че можеш само да се радваш, че можеш спокойно да ползваш услугите на др.Спиридонов без особени притеснения, че ще трябва да чакаш на дълга опашка...... други желаещи като че ли няма!

Общи условия

Активация на акаунт