Мамолози - гр. София

• 1 816 796
  • 6 632
  •   3
Отговори
# 855
  • Sofia
Ами различно, според някои от 7 до 12 чист ден, други намаляват интервала 5- 7 чист ден. Не е добре да се прави преди менструация, тък като тогава гърдите ти са на малки бучици, заради хормоните.  Peace

Много благодаря за бързия отговор   bouquet Правилно ли разбирам че до 12тия ден след менструация !?

# 856
Най-добре към 7 мия. Но за всеки случай, ако ще запазваш час при мамолога си, попитай и него. Успех   bouquet

# 857
  • Карлово/ Пловдив
Ами различно, според някои от 7 до 12 чист ден, други намаляват интервала 5- 7 чист ден. Не е добре да се прави преди менструация, тък като тогава гърдите ти са на малки бучици, заради хормоните.  Peace

Много благодаря за бързия отговор   bouquet Правилно ли разбирам че до 12тия ден след менструация !?

В случая има няколко схващания от различните автори - като всички тези схващания се приемат за верни и в случая няма проблем кога ще се извърши този преглед - различните автори приемат всички тези случаи за нормални:
- около седмица след менструация според едни
- 3-10 дни или 3-12 дни според други -
Това са двата най-често използвани интервала.Дано информацията която съм ти предоставил да ти е полезна.Теичка малко е завишила интервала в случая - би трябвало да е 3-12 според мен - защото в случая обхваща и двата най-често използвани интервала,но и тя ти е отговорила на въпросите.Преди менструация и по време на нея не е желателно да се правят такива прегледи.
Желая ти успех!Дай боже всичко да е наред!

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 00:51 от docsi

# 858
  • София
Момичета, трябва ли да звъня настоятелно на д-р Стоименов, за да се свържа? Вече е 19.30часа, а не ми вдига. Не ми е удобно да звъня след 20 часа.... ще опитам след малко пак - дано да успея да се свържа.

# 859
Ами звънни му, ако не утре отиди пред кабинета и без час, ако имаш възможност да чакаш. Няма да те върне  Peace

# 860
Аз първия път отидох без час и ме прие.

# 861
  • София
Мамологичният център в "Тина Киркова" до колкото разбрах вече не съществува!
Мамологичният център в Първа акушеро-гинекологична болница"Св.София" бивша Тина Киркова продължава да си съществува и с него никога не е имало проблем.Следователно същият няма проблем да си съществува и за напред.Същият си работи с максимална натовареност и не е спирал работа и за минута и няма да спира.Проблем имаше с отделението за хирургия на млечната жлеза - поради някой недоразумения между Нзок и болницата,но проблема вече е решен със съвместно указание и разговори и всички недоразумения са изгладени и следователно същото отделение и то ще продължи да си съществува без проблем.За няколко дни персонала му беше пуснат в отпуск,а новия договор на болницата за това отделение и за всички останали ще бъде сключен до 20-ти февруари.

Ако някой се интересува от Мамологичния център към бившата Тина Киркова,сега Света София,то той съществува.Лекарите са си там и преглеждат.
Има обаче малка разлика...от 1.02 мамологичният център не работи със здравната каса и не знаят кога това ще се случи.Съответно прегледите са платени или по линия на здравни фондове като напр. Доверие.
Цените са миналогодишните-30 лв. преглед с ултразвук и 20 лв. мамография.

# 862
  • София
Ами звънни му, ако не утре отиди пред кабинета и без час, ако имаш възможност да чакаш. Няма да те върне  Peace
Успях да се свържа и днес ме прие. Много съм доволна - страхотен човек! Благодаря ви момичета, че ме насочихте.  bouquet

# 863
  • Карлово/ Пловдив
Относно мамологичният център на Сбал" Св.София" бивша "Тина Киркова" проблема за работа със здравната каса е решен и се очаква в най-кратки срокове да подпише договор за работа по клинични пътеки - няма основания за притеснение.Центърът отново ще работи с Нзок.
Нямало е как да работи до момента с договор,защото новите договори се подписваха в периода - след 20-ти февруари - 7-8 март в този интервал - така,че се предполага,че вече работи с договор по Нзок,ако обаче все още не работи - договора ще бъде подписан в кратки срокове.

# 864
  • Sofia
Успях да се свържа и днес ме прие. Много съм доволна - страхотен човек! Благодаря ви момичета, че ме насочихте.  bouquet

Здравейте,

Дали можете да ми предоставите телефон на който да си запиша час за свободен прием !?
По кое време може да се посети кабинета му !?

# 865
0889 666 720 ; 8059354  Peace
След 19 :30 му звънни, до 19 ч. мисля, че приема.

# 866
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте!На вашето внимание предоставям информация относно безплатни профилактични прегледи провеждани от различни лечебни заведения.

За Дамите от Варна - Специализирана болница по онкология " Д-р Марко Марков" бивш онкодиспансер ви предоставя възможност за безплатна профилактика през следващите 6 месеца.

Онкодиспансерът във Варна връща безплатните профилактични прегледи през следващите шест месеца, съобщиха от лечебното заведение.
Кампанията вече стартира от началото на април. Прегледите се извършват само след предварително записване на регистратурата на консултативния блок на здравното заведение, който се намира в сградата на Диагностично-консултативния център на болница „Св. Анна”. Телефонът е 052/ 975 840.

За дамите от Гр.Русе

Безплатни прегледи за заболяване на млечна жлеза ще се провеждат в Русенската болница. Те ще започнат от 18 април и ще продължат до края на май. Прегледите ще се извършват от специалисти в Диагностично-консултативния кабинет на отделението по Обща хирургия. Той се намира на третия етаж в Хирургическия блок. Желаещите трябва да се запишат предарително на телефони 082/887 490 и 0879 20 40 71. Прегледите ще се извършват от 12:00 до 13:30 часа.

Когато има нова информация за град в който се провеждат безплатни прегледи ще ви информирам и ще предоставя информация.

# 867
  • София
0889 666 720 ; 8059354  Peace
След 19 :30 му звънни, до 19 ч. мисля, че приема.
До колкото успях да видя графика му - всеки ден след 12.30 преглежда. За петък беше празно полето - но докторът дойде и прегледа всички.

# 868
Привет мили дами!
Бих искала и аз да се включа по темата. Преди известно време ми откриха фибвоаденом в едната гърда и от тогава започнах да ходя по мамолози,онколози и тн. Ходила съм при няколко различни,някой добри други не чак толкова.В началото на темата видях, че има коментар за д-р Стоименов от 1-ва градска - и при него съм ходила,много приятен човек личи си,че си разбира от работата,единствения проблем според мен е,че там оборудването е на много ниско ниво! Човека пише на пишеща машина. Най-доволна съм  обаче от Доц. Д-р Иван Гаврилов - наистина човека си разбира от работата,ангажиран е с пациентите си,обяснява много хубаво и разбираемо.Ходила съм при него само в частния му кабинет.Ако някой има нужда мога да дам координати,въпреки че съм сигурна,че и още хора са доволни от него и в темата ги има Simple Smile

Хубав и усмихнат ден момичета Hug

# 869
Стоименов също има частен кабинет  Peace  Пък и пишещата машина не е от никакво значение  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт