Вероятно и docsi ще се включи, за да ти обясни по-подробно. А може да му пишеш и на лични, за по-сигурно, ако евентуално нещо напоследък са се променили нещата.
motoneti също е наясно, може би и тя ще се включи.

Мотонетиии, поздрави от нас!

Писах на момичето тук - включих се и аз.
Моята лична ми каза така" направлението важи само за мамография, която се прави над 35г. Ти нямаш и 30, значи си за ехография, която не се поема от касата, НО ела да измислим как можем да го минем по каса".
Само че аз се забавих днес, не успях да мина + от вчера съм много притеснена и си мисля, че съм СПЕШНО за преглед без значение платен или не, защото нямам време да чакам.
Записах си час при др Василев, който ми беше препоръчан от друго светило в Т. Киркова - Др Маленов (на когото се доверявам на 100%). Една приятелка също ми препоръча Василев, а гледам и тук сте писали хубави неща за него. Дано остана доволна! И най-вече дано всичко е наред...
Само скоба: звънях на хвалената тук др Перчева, но... ми предложи час за след Нова година!
Щяла да "издъхне" от толкова много работа (или някакъв подобен термин) Сигурно е много добра жената, но... до след НГ може да не съм жива, както се казва, недай си боже! Стискам ви палци.
Мисля,че д-р Перчева ако е необходимо и има възможност ще те вземе преди нова година.Сега е края на годината и на много места е понатоварено,защото идват и почивните дни.
Здраве желая на всички!
Ако да, бих се изненадала приятно от това, че пишеш тук.
Ами много, много е готин! Усмихнат, мил, с чувство за хумор, определено те предразполага още от вратата. Още като му казах оплакванията си и малко история за мен, каза, че изобщо нямало за какво да се притеснявам. Така и се оказа след скрининга. Това нещо, което съм усещала (напрежение и приболвания на място от едната гърда) било заради нещо си (не помня точно медицинските термини) и било на хормонална основа, съвсем нормално, особено около овулация... Та както се казва "чиста" съм и се успокоих.
Така че два палеца нагоре за др Василев!