Мамолози - гр. София

• 1 816 043
  • 6 631
  •   3
Отговори
# 810
Дитка, изчисти си кутията. Peace

# 811
Мерси че ми каза  Grinning Тя много бързо се пълнела! Rolling Eyes
Дитка, изчисти си кутията. Peace

# 812
А за мобилния мамограф да знаете нещо? Това само за малцинствата ли е или? newsm78

# 813
  • Карлово/ Пловдив
А за мобилния мамограф да знаете нещо? Това само за малцинствата ли е или? newsm78
Не е само за малцинства,ами за всички е.Има няколко мобилни мамографа които обикалят страната,а други стоят в различни краища и обслужват населението било - от малцинствените групи,било не от тях.Ползват си се за цялото население.Не знам в момента какви са графиците на мобилните апарати.

# 814
Ходила съм при доктор Стоименов на преглед в 1 градска - и по телефона и на прегледа беше много учтив и съм много доволна.
Сега два пъти разговарям с него по телефона и все едно говоря с друг лекар  Rolling Eyes - нищо общо като отношение, не мога да повярвам, че разговарям с един и същи лекар. Коренна разлика във всичко, дори в интонацията и гласа.
Утре съм на преглед, а чак сърцето ми се сви, само от разговора.
Тези са телефоните на д-р Стоименов нали - 0889 666 720, 8059354

# 815
Самсара това как един лекар се държи по телефона не е определящо, защото ако в момента има някакви проблеми или е супер натоварен, без да иска става нелюбезен, не познавам колегата лично, но щом казваш че миналият път е бил мил на живо не обръщай внимание на разговора по телефона Peaceвсе пак най важно е да си свърши работата както трябва!Успех!

# 816
Леле аз се кълна в Стоименов. Дано не се е променил, но е и вярно , че всеки има лоши дни. Дано да си е същия прекрасен лекар и човек, който познавам. И аз ще ходя другия месец на преглед. Самсара, сподели впечатления след прегледа. Успех !

# 817
Аз бях преди 3 седмици при д-р Стоименов, същият си е - внимателен, любезен и загрижен. Peace
Докато бях на преглед му звъняше постоянно тел., но не е бил неучтив. Явно просто е имал лош момент.

# 818
На мен ми стана много мъчно веднъж. Тъй като явно страдат от дефицит на сестри и там, той ми каза да го търся след 19 ч. за записване на час или консултация. Наистина му звъни постоянно телефона. Наистина се надявам да си е същия, тъй като много държа на него.

# 819
Благодаря, момичета   bouquet
Утре след прегледа ще пиша...и аз искренно се надявам проблема да е в моя телевизор  Simple Smile

# 820
  • София
Самсара, успех на прегледа днес. Явно нещо моментно е било, защото и аз точно преди един месец бях на преглед при д-р Стоименов и човекът се държа много професионално, внимателно и любезно. Не само с мен, но и с другите жени, които бяха там за преглед /на възраст между 30 и 70 год. Simple Smile/.  Даже каза, че при проблем или притеснение от моя страна за нещо, да му звъня по всяко време за консултация, така че се съмнявам за толкова кратко време да се е променил. Peace

# 821
Момичета, д-р Стоименов си е все същия отзивчив, внимателен и учтив лекар Simple Smile
Явно той е имал лош момент, а аз съм се притеснила предварително за прегледа.

Истински професионалист и както преди, така и занапред ще препоръчвам този доктор.

Теичка, условията в  1 градска са наистина ...потресаващи, но явно има лекари, които въпреки това успяват да останат хора и да работят всеотдайно!

# 822
Радвам се !  Hug

# 823
Здравейте, може ли да ми препоръчате мамолог от Токуда?

# 824
Извини ме, но защо настояваш да е от Токуда?

Общи условия

Активация на акаунт