Мамолози - гр. София

• 1 761 278
  • 6 324
  •   1
Отговори
# 2 730
Иска ми се да уточня нещо по отношение на часовете на Василев извън "Света София". Както сигурно знаете, той работи на няколко места - основното е "Света София" и там сигурно не закъснява. Но на другите места закъснява, поне във "Вита" със сигурност винаги закъснява. Затова ако си записвате час на място, различно от "Света София", си носете някакво занимание (аз си нося книга) и си предвидете време за чакане. От години ходя и досега май не се е случило да не закъснее поне 10-15 минути, а се е случвало и по час - час и нещо. Не е приятно, но е факт, затова го казвам, за да си направите сметките. Peace

А иначе наистина е неприятно да ти се карат и да пренебрегнат оплакванията ти, на мен също нямаше да ми хареса.

# 2 731
Здравейте,
Вероятно това което ще питам не е за тази тема, но една потребителка (lovely), която пише за д-р Монева ме накара да се замисля.Общо взето тези неща и на мен ми ги каза, който и тя споделя. Въпроса е там, че отодох на преглед за болка в определено място, а тя казаче на ехографа нищо не се вижда и вероятно проблема е от гръбначния стълб, или банели. Странното е,че тази болка се появява най-вече около цикъл. Усещането е сякаш уплътнение, твърдо ме боли на допир. Някой имал ли е подобен проблем?

# 2 732
  • София
Само да се отчета,ходих при Младенов,прегледа+ехото вече е 50лв(беше 30),ако се налага и мамограф...той беше 20 лв. последния път,сега не ми правиха.Говоря за Тина Киркова.

# 2 733
Здравейте, наскоро ми откриха фиброаденом при консултация, с ехограф. Бих искала да си запиша час при д-р Иван Гаврилов в частният му кабинет, който до колкото си спомням се намираше в София, ул. Манастирска №?. Може ли някой да ми напише актуален телефон за запис. Знам, че приема и в онкологията, но там в кабинета му няма апаратура?! Благодаря предварително!

# 2 734
Здравейте, наскоро ми откриха фиброаденом при консултация, с ехограф. Бих искала да си запиша час при д-р Иван Гаврилов в частният му кабинет, който до колкото си спомням се намираше в София, ул. Манастирска №?. Може ли някой да ми напише актуален телефон за запис. Знам, че приема и в онкологията, но там в кабинета му няма апаратура?! Благодаря предварително!

Кабинетът му от няколко години е на адрес Преславска планина 2.
Имам няколко телефона на кабинета:
0885117738
0887825538
02 4410501

Работното време на кабинета е понеделник, сряда и четвъртък от 15.30-19, така че сестрата отговаря на обаждания само през това време
Успех!

# 2 735
  • гр.Добрич
Здравейте имам записан час при Гаврилов за 18.05 , но няма да мога да отида, ако някой проявява интерес мога да го предотстъпя .

# 2 736
Здравейте. Аз имам открита доброкачествена бучка 3.3 см в едната гърда, но където живея (Англия) ми казаха че ще чакам до 18 седмици за операцията- толкова се Чакалов тук. Аз обаче не искам да чакам и реших да си я направя в България, нищо че не се водя здравно усигорена. Четох много от коментарите ви и все още не мога да взима решение към кого да се обърна? Ще имам 1 седмица свободна за тази процедура. Бързам защото имам два спонтанни аборта и ми се налага да си направя и друга операция - лапороскопия след тази на гърдата. Моля за съвет при кого в София да отида ?

# 2 737
  • SF
Ами моят съвет е за д-р Марков в онкологията. Сравнително бързо става.
Всъщност рискуваш всеки да ти препоръча хирурга, от когото е доволен и в момента е излекуван.
Ако ти трябват контакти, ще ти дам и освен това, ще ти кажа от името на кого да отидеш. Много е симпатичен. Не говори много, не се обвързва с прогнози, диагнози.  Може да му се обадиш още от Англия, за да се разберете за час. Нямам представа колко ще струва, ако не си по здравна каса.

# 2 738
  • София
Аз пък да споделя за днешния си преглед при д-р Младенов във бившата "Тина Киркова". Бях без час, но влязох почти веднага. Самият преглед ми се видя доста кратък, може би защото досега съм ходила само при д-р Стоименов, който е обстоятелствен в обясненията и самото гледане/палпация продължава по-дълго. Все пак, надявам се и за това време да е могъл да прецени какво е положението.
Както и да е, новото, което научих от него по отношение прегледите е, че тези дни, които сме обсъждали и тук - 5-10 от цикъла - били от значение при мамографиите. За ехография нямало значение в кой ден се ходи.

# 2 739
А какво мислите за п-ф Георги Байчев?

# 2 740
  • София
А какво мислите за п-ф Георги Байчев?
Оперира майка ми. В болницата жените от стаята почти всички бяха минали при него и успокояваха майка ми, че знае какво прави т.е. че я е изчистил добре при операцията. Майка ми като цяло го харесваше.
Не съм ходила при него на преглед.

# 2 741
Била съм два пъти при Байчев по препоръка на приятелка, която е оперирал два пъти. С добри впечатления съм от него, но преди доста трудно се записваше час. Веднага ми напипа проблема, който другите твърдяха, че се вижда само на ехограф.

# 2 742
Здравейте, имате ли отзиви за Сити клинк - др.Димова. Благодаря

# 2 743
Здравейте, имате ли отзиви за Сити клинк - др. Димова. Благодаря

Здравейте,
относно Сити Клиник Онкологичен център, бул. Цариградско шосе - някой има ли мнение и отзиви за онкопрегледи там? Може ли да препоръчате лекар.

# 2 744
  • София
Какво имаш предвид под онко прегледи - ако визираш мамолог, била съм при д-р Перчева там и мисля, че е добра (особено с новата апаратура, която имат там).

Общи условия

Активация на акаунт