Мамолози - гр. София

• 1 782 605
  • 6 415
  •   2
Отговори
# 5 580
Savinakd, пробвай при Дилова. В Супердок обикновено в понеделник има часове. Същата преглежда и в Св. Лазар, но там цените са по-високи.

# 5 581
Момичета, ще освободя час за Стоянов за понеделник (29.04.) в 16:20 в Неоклиник, няма да имам възможност да ида. Ако някой го иска да ми пише, за да го освободя и да го вземе веднага.

# 5 582
Здравейте, търся час за д-р.Василев за 2 мнение( относно операция).Предлагам час за д-р.Дилова за 13.05.🤗😘

# 5 583
  • Костинброд
Момичета, ще освободя час за Стоянов за понеделник (29.04.) в 16:20 в Неоклиник, няма да имам възможност да ида. Ако някой го иска да ми пише, за да го освободя и да го вземе веднага.
Може ли за мен часът при Стоянов?

# 5 584
Здравейте, освобождавам часът при д-р.Дилова за 13.05.11ч.Някой, ако го иска, да ми пише.Весели празници!🤗

# 5 585
  • Варна
Здравейте отново. Сега успях да отворя форума. Благодаря за съветите. Минах при Др. Марков. 80 лв. е прегледа и ме прегледа и с ехограф и мануално. Дори и пункция , защото се беше посъбрала течност. Той реално ми е второто мнение.  Доволна съм от допълнителната информация и разеснения. Иначе се оперирах във Варна първо при Др.Хинев и в последствие го смених с Др.Белинов.

# 5 586
Здравейте момичета, на кой телефон записвате час за Др Перчева?

# 5 587
Confused не записвам вече там.

# 5 588
Confused не записвам вече там.
Какво се случи?

# 5 589
И аз съм доволна от д-р.Марков.Чакам резултат от кор биопсията.Ще се оперирам, дано всичко е наред.

# 5 590
Здравейте!
Някой знае ли, дали д-р Полихронов вече е на работа?
Моя близка има проблем и иска да  се прегледа при него.
Благодаря!

# 5 591
Не. До колкото разбрах няма да се върне скоро на работа. В момента го замества друг лекар в частния му кабинет.

# 5 592
Много  Ви благодаря!

# 5 593
Момичета, някой да знае колко е прегледа при д-р.Седлоев? Записването е през Изи док, но не виждам цена? Благодаря!🤗

# 5 594
Нямам представа за цената на прегледа. Но доколкото съм попадала на мнения в темата, лекарят не се ползва с особено добро име. Нека някой друг да каже, но като видях адреса на кабинета ми изплуват такива спомени. Не лични, подчертавам.

Общи условия

Активация на акаунт