Мамолози - гр. София

• 1 762 665
  • 6 334
  •   1
Отговори
# 5 910
  • В царството на игрите:)
Аз дълги години ходих при Спирдонов, но вече не. Причините са си мои и не са свързани с професионализма му. Според мен той вече знае какво ви е, но защо да не му платите и едно ЯМР.? Много е добър като диагностик,но е и печалбар. Аз преди 15 години бях диагностицирана само с ехограф и всичко след това потвърди диагнозата от него. И когато в гърдата има нещо съмнително то трябва да се махне!!!! По добре да няма нужда и да не и там, отколкото да е там и да има нужда да се махне. Д-р Марков е чудесен избор. Адекватната му реакция и доверието ми към него преди доста  години ми спасиха, може би, живота. Доверявайте се повече на лекарите!

# 5 911
Лошото е, че Марков е много възрастен вече. Той спаси моя приятелка.

В Онкото освен той и Гаврилов кои други са добри?

# 5 912
Д-р Омар Албаяти,казват,че също е много  добър.Бил е ученик на покойния д-р Полихронов.

# 5 913
Включвам се с въпрос. Кой бихте ми препоръчали като специалист за профилактика? Питам, защото виждам, че обсъждате често така наречената тежка артилерия лекари, до които трудно или невъзможно човек да се докопа просто за един преглед. А и ми се ще да избегна места като Онкото за чиста профилактика. Била съм при Младенов във Вита, но той просто е невъзможен, думите не с ченгели се теглят, ами не знам какво. Може да е добър специалист, но след като категорично отказва да каже и думичка по време на прегледа не виждам смисъл.
Чудя се за доктор Кристияна Кръстева. Виждам добри отзиви, но и аз вече не вярвам на супердок. Била съм при Пренди, но при нея също трудно се намират часове, а реално не знам до колко е добра.

# 5 914
  • София
Аз ходя на профилактични при д-р Евгени Стоянов в Полимед, ама и при него не е лесно с часовете. Младенов е адски неприятен и арогантен.

И при д-р Албаяти съм ходила, преди приемаше в Здравето, ама май сега се е изместил. Млад и много внимателен лекар.

# 5 915
Здравейте,
Спирдонов ми направи Ямр. Диагнозата е карцином, с огромни размери 68мм. (и това за шест месеца). Последния ми преглед е преди 5 месеца - профилактичен и докторката видя бучка с малки размери (която да се следи според нея доброкачесвено).
И шест месеца по - късно нещата стоят по друг начин.
Предстои кор-биопсия за стадиране и типизиране на карцинома.
Насочила съм се за второ мнение при Гергов, и за трето при Виктор Йорданов от Сити клиник.
Като се видя и с тях ще преценя кой да направи биопсията и след това и операция, и химио ако се наложи.
На този етап съм в търсене на добър лекарски екип.

# 5 916
  • София
Лошо, но има и хубава новина в лошата - а тя е, че вече си наясно какво е и че имаш план. Ако искаш, пиши в темата, за която ти дадох линк - ще помогнат за екип/лекари със съвети.

# 5 917
Здравейте,
Спирдонов ми направи Ямр. Диагнозата е карцином, с огромни размери 68мм. (и това за шест месеца). Последния ми преглед е преди 5 месеца - профилактичен и докторката видя бучка с малки размери (която да се следи според нея доброкачесвено).
И шест месеца по - късно нещата стоят по друг начин.
Предстои кор-биопсия за стадиране и типизиране на карцинома.
Насочила съм се за второ мнение при Гергов, и за трето при Виктор Йорданов от Сити клиник.
Като се видя и с тях ще преценя кой да направи биопсията и след това и операция, и химио ако се наложи.
На този етап съм в търсене на добър лекарски екип.

Най-добре при хирург за биопсията, не мисля, че имаш време чак за 3то мнение. Нещата явно са ясни.

# 5 918
Съжалявам много за диагнозата, пожелавам ти успех в борбата. Само един съвет - ако става дума за второ и трето мнение за разчитане на ЯМР, то просто си запиши днес два диска с резултата и утре ги дай и на двете места (при Гергов и В. Йорданов), а не да чакаш всеки един от тях. В Сити клиник ми бяха казали да занеса диска до 14 часа. За хирург не мога да помогна, аз се следя при Гаврилов, но не съм оперирана.

# 5 919
Може ли да споделите коя е лекарката, която преди 6 месеца е казала, че бучката е доброкачествена и само да се следи?

# 5 920
Може ли да споделите коя е лекарката, която преди 6 месеца е казала, че бучката е доброкачествена и само да се следи?
Ох, всичките лекари през 2010 г. са ми казали, че бучката е доброкачествена и да се следи - ВСИЧКИТЕ след като ми правиха мамография, ехохрафия и прочее....Бучката е била подвижна, не е раснала въобще и на Дървеница, и в други онкологии казаха да се следя. Аз много отговорно «следях» карцином, докато не се намери един лекар, който ми е казал, че в България няма такъв мамограф и ехограф, който да разпознае рак. В 20% той показва рак като доброкачествена бучка. Но бях на преглед при Гаврилов, и той с ръцете като опипваше, е казал, че нищо не се знае....иска махане, за да се разбере.

# 5 921
А от др Димитрова в Онкото имате ли впечатления?

# 5 922
  • В царството на игрите:)
Ох, всичките лекари през 2010 г. са ми казали, че бучката е доброкачествена и да се следи - ВСИЧКИТЕ след като ми правиха мамография, ехохрафия и прочее....Бучката е била подвижна, не е раснала въобще и на Дървеница, и в други онкологии казаха да се следя. Аз много отговорно «следях» карцином, докато не се намери един лекар, който ми е казал, че в България няма такъв мамограф и ехограф, който да разпознае рак. В 20% той показва рак като доброкачествена бучка. Но бях на преглед при Гаврилов, и той с ръцете като опипваше, е казал, че нищо не се знае....иска махане, за да се разбере.
Това,че в Бг няма апаратура, която да разпознае рак е пълна глупост. По принцип винаги съм смятала,че каквато и да е бучката в гърдата тя трябва да се маха. Следене, гледане,баене,търсене на лекари и прочие решения са ненужни. Има нещо , на което не му е там мястото - маха се. Интервенциите са леки , а резултатите категорични. Нито апаратурата,нито задмашинното устройство може да са 100 % категорични,както патолога. При мен бяха,но има и доста изключения. С РМЖ съм и имам сериозни наблюдения  през годините. Сега докторите не смеят да кажат, че нещо трябва да се маха, щото гугъл и група съветски учени са на друго мнение,но всеки сам си преценЯ.
Д-р Кристияна Кръстева е лекаря,при който се следя. Страхотна е,но гледам да не го пиша често,за да мога по - дълго време да си записвам часовете при нея без да чакам месеци наред . Не искам да изтрещи, както лекарите в Тина Киркова и някои други от "тежката артилерия"🤗

# 5 923
milmich, в България няма мамограф и ехограф до днес, по които да се даде категорично заключение рак или не. Не пиша за цялата апаратура в България. А между другото «съветските» учени вече излекуваха хората в III-IV стадий рак експериментално - доброволци. Не е нужно да стои в гърдата каквато и да е било бучка....«Сега докторите не смеят да кажат, че нещо трябва да се маха» Rolling Eyes Но дали са прави в някои от случаи? Дали не са платили някои със живота си за това...., не знам.

# 5 924
В България има същата апаратура, каквато и в държавите на запад от нас. И да, доброкачествените и злокачествените тумори изглеждат по различен начин.
А твърденията за съветските учени са просто абсурдни.

Общи условия

Активация на акаунт