Мамолози - гр. София

• 1 781 633
  • 6 412
  •   2
Отговори
# 6 405
  • София
Здравейте,
и аз току що получих обаждане от кабинета на проф. Гаврилов, че ми отменят часа и съм в шок.
От 2012 не съм стъпвала при друг и нямам идея сега, при кого да отида.
Не ми предложиха предглед от дъщеря му. Нея съм я посещавала за бенки и съм много доволна, но не знам дали за гърдите да й се доверя.
Не искам да чакам професора, а да си се прегледам по график. Естствено като се оправи пак се връщам при него.
Аз харесвам неговата категоричност.
Дайте идеи къде да отида?

# 6 406
И ние от години посещаваме кабинета на д-р Гаврилов, мама е оперирана от него. Миналата година за пръв път ми дадоха направление за ехография по каса. Направих едно проучване в темата и заключих, че ще е д-р Евгени Стоянов или д-р Василев (1-ва АГ "Света София"). Повече си бях за д-р Стоянов и сме много доволни. Иначе, освен тях, най-препоръчвани са: другите двама доктора в "Света София" - д-р Младенов и д-р Гемеджиев, реално, ако сте с направление, отивате и Ви приема, който е на кабинет. Другият доктор, за който има добри отзиви, е Виктор Йорданов в "Сити клиник", май така се казваше.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 13:06 от anmasu

# 6 407
KokoJ, а казаха ли кога да се обадиш за преглед? На мен ми се обадиха около 15.01, не си спомням точно и ми казаха, че ще отсъства около месец. Дано всичко е наред с него и да се оправи бързо.
Иначе аз по препоръка от темата бях при д-р Евгени Стоянов. Чела съм много добри отзиви и за д-р Виктор Йорданов

# 6 408
  • София
lalence11,
каза ми да се обадя в началото на март. Ма като знам как се свързваш по телефона AnguishedAnguished
Но моят преглед беше за 16.02 и вероятно затова ми звънна днес. На теб ти е бил по-рано.
Мен като цяло ме притеснява да ходя при друг, защото преди да попадна на него имам недобър опит с други / и Василев беше единият/
А за доц. Гаврилова и опита й с гърди някой да знае нещо?

# 6 409
Ние сме ходили и при нея, тя прави/правеше ехографиите при доктор Гаврилов от поне 2009 г./2010 г. Преглежда с ехограф, не прави задълбочен палпаторен преглед, както д-р Гаврилов.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 13:41 от anmasu

# 6 410
Аз, съм много доволна от Василев, при него си ходя. 👍

# 6 411
Аз досега все ходя при Балаценко в "Надежда", казаха ми обаче, че в бившата "Тина Киркова" имало добър мамолог, забравих му името. Случайно някой да може да даде отзив.

Иначе следя кисти аз от две години и приемам и други предложения за лекари, които преглеждат с направление.

# 6 412
Здравейте, написала съм ги няколко поста по-назад.

Общи условия

Активация на акаунт