Мамолози - гр. София

• 1 783 110
  • 6 421
  •   2
Отговори
# 6 405
  • София
Здравейте,
и аз току що получих обаждане от кабинета на проф. Гаврилов, че ми отменят часа и съм в шок.
От 2012 не съм стъпвала при друг и нямам идея сега, при кого да отида.
Не ми предложиха предглед от дъщеря му. Нея съм я посещавала за бенки и съм много доволна, но не знам дали за гърдите да й се доверя.
Не искам да чакам професора, а да си се прегледам по график. Естствено като се оправи пак се връщам при него.
Аз харесвам неговата категоричност.
Дайте идеи къде да отида?

# 6 406
И ние от години посещаваме кабинета на д-р Гаврилов, мама е оперирана от него. Миналата година за пръв път ми дадоха направление за ехография по каса. Направих едно проучване в темата и заключих, че ще е д-р Евгени Стоянов или д-р Василев (1-ва АГ "Света София"). Повече си бях за д-р Стоянов и сме много доволни. Иначе, освен тях, най-препоръчвани са: другите двама доктора в "Света София" - д-р Младенов и д-р Гемеджиев, реално, ако сте с направление, отивате и Ви приема, който е на кабинет. Другият доктор, за който има добри отзиви, е Виктор Йорданов в "Сити клиник", май така се казваше.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 13:06 от anmasu

# 6 407
KokoJ, а казаха ли кога да се обадиш за преглед? На мен ми се обадиха около 15.01, не си спомням точно и ми казаха, че ще отсъства около месец. Дано всичко е наред с него и да се оправи бързо.
Иначе аз по препоръка от темата бях при д-р Евгени Стоянов. Чела съм много добри отзиви и за д-р Виктор Йорданов

# 6 408
  • София
lalence11,
каза ми да се обадя в началото на март. Ма като знам как се свързваш по телефона AnguishedAnguished
Но моят преглед беше за 16.02 и вероятно затова ми звънна днес. На теб ти е бил по-рано.
Мен като цяло ме притеснява да ходя при друг, защото преди да попадна на него имам недобър опит с други / и Василев беше единият/
А за доц. Гаврилова и опита й с гърди някой да знае нещо?

# 6 409
Ние сме ходили и при нея, тя прави/правеше ехографиите при доктор Гаврилов от поне 2009 г./2010 г. Преглежда с ехограф, не прави задълбочен палпаторен преглед, както д-р Гаврилов.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 13:41 от anmasu

# 6 410
Аз, съм много доволна от Василев, при него си ходя. 👍

# 6 411
Аз досега все ходя при Балаценко в "Надежда", казаха ми обаче, че в бившата "Тина Киркова" имало добър мамолог, забравих му името. Случайно някой да може да даде отзив.

Иначе следя кисти аз от две години и приемам и други предложения за лекари, които преглеждат с направление.

# 6 412
Здравейте, написала съм ги няколко поста по-назад.

# 6 413
Аз бях пациентка на Полихронов.След като почина съм ходила при Василев и последно при Стоянов.И от двамата съм доволна, но Стоянов е специалист образна диагностика и ме прегледа само с ехограф.Намерете някакъв вариант за , който е свободен, преди за Младенов часовете бяха скорошни.И при него съм ходила веднъж и не ми хареса, понеже му вадих думите от устата, но ако съм на зор пак бих отишла.
Гавраилов е паднал и си е счупил нещо ръка или крак не помня, но доста сериозно и затова не работи.Ще се оправи, не е някаква тежка диагноза, но си иска време.

# 6 414
Младенов действително не е многословен, но реално на такъв преглед не сме за някакъв сериозен диалог. Искаме да знаем дали всичко е наред, какво има, трябва ли да се предприеме нещо. Аз съм ходила при него няколко пъти, доволна съм, ако имам притеснение, директно питам, отговаря ми. Обърна внимание и на майка ми и я оперира. Ако на някого не му пречи, че не е разговорлив, препоръчвам.

# 6 415
  • Хасково
Здравейте! Следя темата от доста години, но като че ли не съм срещала името на др Наков, а позната ми го препоръча. Имате ли наблюдения?
https://acibademcityclinic.bg/tokuda/lekari/detaili/d-r-gavril-nakov

# 6 416
Здравейте! Следя темата от доста години, но като че ли не съм срещала името на др Наков, а позната ми го препоръча. Имате ли наблюдения?
https://acibademcityclinic.bg/tokuda/lekari/detaili/d-r-gavril-nakov

Не съм много сигурна дали в Токуда може да избереш кой да те прегледа. В Сити Клиник в Младост може, но в Токуда - който е на смяна. Имам някои ехографии в Токуда подписани от него, но е било на случаен принцип.
Ако някой знае повече - споделете моля.

# 6 417
А познатата знае ли каква е цената на прегледа?

# 6 418
Аз мога да се включа с мнение за доктор Наков. Изключително мил и възпитан лекар. След множество проблеми с гърдите (описвала съм ги и преди и да не се повтарям) попаднах на него. Реших, че не ми се чака за Йорданов, защото имах нужда от бърз преглед плюс ЯМР. Отидох случайно. Той ми обърна внимание, направи ехограф, ямр, изслуша ме внимателно и последва трета биопсия, защото се усъмни. Проследи моя случай, отговаряше ми на телефона, беше лесно достъпен винаги, усмихнат и ведър. Сега при него се проследявам. Но той е образен диагностик, а не мамолог. Не знам за какво ви трябва.

# 6 419
Може ли да споделите как се случва на практика консултацията с него? Трябва ли час, допълнително заплащане и тн?
Както писах по-горе - аз съм попадала на него случайно, когато е бил на смяна на ехографията.

Общи условия

Активация на акаунт