Мамолози - гр. София

• 1 816 724
  • 6 632
  •   2
Отговори
# 6 630
  • София
Пращах преди няколко месеца майка ми на профилактичен безплатен гинекологичен преглед в Пловдив. Нямало е изобщо хора и желаещи. Лекарката си е с дългогодишен опит и си практикува просто са имали такава инициатива.

# 6 631
Добрите диагностици, както сами виждаме, са затрупани с работа и човек трябва да си записва час за след няколко месеца при тях. И аз смятам, че най-вероятно преглеждат начинаещи лекари или специализанти. Обърнете внимание, че няма имена. Разбира се, може да има и изключения, както е писала I.R.
Имаше запитване за хирург-мамолог. Бях при д-р Евтимия Средкова в болница Здравето, има часове в Супердок. Останах с добро впечатление, направи физически преглед и ехография. Препоръката й съвпада с мнението на д-р Евгени Стоянов. Като цяло съм доволна и бих посетила пак д-р Средкова. Преглежда и с направление за хирург. Това, което не ми хареса-за пръв път лекар не ми принтира ехографията в кабинета, а изпраща изображенията за принтиране на рецепция,където я принтират на обикновена хартия и с ужасно качество. И да иска човек, не може да ги занесе другаде за второ мнение.

Последна редакция: ср, 24 юни 2026, 21:46 от Lady B

# 6 632
Здравейте, сигурно прегледът Ви е минал, но виждам, че има свободен час за д-р Стоянов в 10:30 ч. в понеделник.
Здравейте, запазила съм час за д-р Евгени Стоянов за сряда (24,06,2026) в 13,30 часа, но поради служебни ангажименти бих искала да го разменя за по ранен час, да кажем 8.30 или 9.00, като датата не от значение само да не е от 3 до 6 юли.

Общи условия

Активация на акаунт