опасно ли е

• 2 727
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
Кажи ми, моля те, че въпросът ти е бъзик!

# 16
Аз като прочетох заглавието, се зачудих, какво ли толкова се е случило.
За такова нещо няма място за никакво притеснение...

# 17
  • Пловдив
Не, не е опасно Simple Smile!

# 18
Няма място за притеснение. Wink Дори да е пило, пак няма да му стане нищо.

# 19
Изобщо не е опасно.Не се шашкай толкова,колкото по-спокойно си гледаш бебчето толкова по-добре и за теб и за детето...

# 20
  • Пловдив
Това е вода ,дори и да пие няма страшно.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 21:17 от Aнели

# 21
Не виждам касво те притеснява!Това е вода за пиене все пак! Wink

# 22
Не мисля ,че е опасно  Simple Smile

# 23
Въобще не е опасно-даже ние за стелиризатора използвахме само минерална или изворна, че от чешмяната хващаше варовик.

# 24
Здравейте,може въпросът ми да ви се стори глупав,но аз много се притесних!През ноща мъжа ми е налял в стерилизатора на бебето минерална вода,знам че то не трябва да пие такава,та въпросът ми е като съм му давала после от тези шишета дали и колко от тази вода може да е попаднала в организма на бебето?Благодаря ви!

"минералната" вода е в България най-често е просто изворна вода, която е напълно приемлива за пиене от бебета, с малки изключения -водите с високо съдържание на флуор, но дори и те са ОК за веднъж-два пъти. Не ми е ясно, защо се смята, че мръсната чешмяна вода, пълна с всякакви боклуци е по-добра от изворната вода. "Минерална вода" не е еднозначно с "високо-минерализирана вода".

С две думи-бебето е имало шанс да пие чиста вода и може само да му е добре от това.

# 25
И за мен няма никакъв проблем.

# 26
Няма проблем.  Peace

# 27
  • София
Нищо опасно няма, дори и да е пило от водата.  Peace

# 28
Кажи ми, моля те, че въпросът ти е бъзик!

Направо да откачи човек от евентуалната опасност #Crazy.

# 29
Милата,за какви неща тръгнала да се тревожи HugТа,това е просто вода.Другите вече са писали-няма абсолютно нищо опасно,пък и бебето дори не е пило от нея до колкото разбрах Peace

Общи условия

Активация на акаунт