Децата ви ядат ли пакетирани кроасани?

• 9 871
  • 155
  •   1
Отговори
# 75
Мнооого рядко , понякога  ме карат заради картинките  и разните стикери,които има в тях, но като цяло ги избягваме.

# 76
  • област Софийска
Яде, да. За закуска не, закусва нещо направено от мен, а не купена закуска. Но в училище си купува и по някой път навън като играе, също.

# 77
Яде понякога. Винаги имаме кроасани в шкафа...
Peace И у нас има.И за сутрешна,и за следобедна закуска яде-когато иска съответно.

# 78
Когато поиска - да.Може би веднъж на седмица.

# 79
Не е яла до сега и докато зависи от мен, няма да яде.
Аз вярвам в това, че човек свиква да се храни с храните, с които е свикнал като малък и имам себе си за пример. На мен никой никога не ми е забранявал да ям всякакъв джънк фууд, но най-вкусно ми е това, с което съм свикнала. Изобщо никога не се сещам и не ми се прияждат пакетирани храни. Ако има някъде за почерпка ще си взема и дори ще ми е вкусно, но няма да се сетя сама да си купя.  В училише обичах и кроасани и чипс, но за кратко, когато това беше нов, непознат и интересен вкус.

# 80
  • София
Купувам му само ако трябва да пътуваме някъде и не мога да му осигуря храна, сготвена от мен, а на храната по заведенията не се доверявам много - много.

# 81
  • BG
Много рядко яде.Сега като се сетя отдавна не е кусвала кроасан.Няма нищо лошо от време на време да яде.

# 82
Децата ми напоследък започнаха да ядат много кроасани. особено тези с татуировки, стикери и други подбни. Не знам дали е добре или не? Вашите деца ядат ли?

Не, пакетиране, категорично не.
Купувам кроасани само и единствено от фурната. Там ги правят и са винаги пресни...
Ако пък е толкова зор за татуировката, купувам, взимам поредната дивотия и кроасанът заминава директно в кошчето за боклук...

# 83
# 84
  • Има много детски смях.
Не, не обича  Wink

# 85
Цитат
Купувам кроасани само и единствено от фурната. Там ги правят и са винаги пресни...
   Не съм сигурна,обаче,че са по-малко вредни!
   Пак претъпкани с маргарин.Замразени,а после неразмразено изпечени.Често сурови отвътре..... Confused

# 86
Цитат
   Не съм сигурна,обаче,че са по-малко вредни!
   Пак претъпкани с маргарин.Замразени,а после неразмразено изпечени.Често сурови отвътре..... Confused

Не, не са такива. Правят ги. Виж за мазнината ...  Thinking Трябва да питам собственичката...

# 87
Много рядко яде и то само големият. Купува си в уч-ще и то заради картинките. Rolling Eyes
Знам , че не са особено добра храна и гледам да не привикне.
Малкият /2г/ още не ял нито кроасан, нито шоколад и разни подобни.

# 88
Много рядко, но е имало периоди, в които сама съм му купувала, като по-малък. Надраснах стремежа си да го тъпча с вредни боклуци, но не отказвам, когато си поиска. Не обичам крайностите.
Малката не е и близвала, естествено.

# 89
Ако пък е толкова зор за татуировката, купувам, взимам поредната дивотия и кроасанът заминава директно в кошчето за боклук...

Извинявай,но как би определила постъпката си? Моли се да не дойде ден  в който да нямаш пари за храна и да видим тогава,ще изхвърляш ли храна на боклука. Такива постъпки са повече от малоумни. Като не искаш или не купувай или я дай на някое гладно дете. Хората не могат да си купят сирене,а ние ще хвърляме. Безобразие,че се и гордеем при това!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт