Споделете за PreSeed

• 43 251
  • 152
  •   1
Отговори
# 105
Правя опити за забременяване само от 1 месец, но - тъй като от първия път исках да изпипвам всичко, реших да си купя ПреСийд и да го използвам още от началото.  Правих овулационни тестове и  като получих "+" лентичка, правихме секс през всички фертилни дни. Но уви, не се получи нищо този месец. Имах някакви чувство че всичко е наред и трябва да се получи веднага, и сега съвсем сериозно се замислих дали този ПреСийд не пречи - количеството му е огромно, аз го използвах целия, дали не разрежда твърде много "материала"? Определено мисля този месец да пробвам без него...

# 106
iva.ko едва ли я разрежда, по скоро с него успяват да преживеят по дълго плувците, все пак имитира напълно естествена ЦС. , аз и този месец пробвах и ще видим дали ще стане. Стискам палци да успеете с или без Пресиид Praynig

# 107
Поръчах го в Ибей за 15 паунда,заедно с 10 теста за овулация.Само такова не бях купувала #Crazy

# 108
iva.ko дори всичко да е перфекто и при двамата партньори не винаги се получава от първия път, бъдете търпеливи и всичко ще се нареди  Hug

# 109
Firegirl & anbibian,
мерси за милите думи момичета;-)
след известен размисъл + 1-2 посещения при гинеколога ми, стигнах го извода, че едва ли ПреСийд ще извърши чудеса (но пък няма и да навреди) и че по-важното е да сме спокойни, да не пришпорваме нещата.., защото според лекарите за бременност е нужна съвкупност от мноого фактори...... и те нещата все ще си станат в един миг! УСПЕХ на всички:-)

# 110
Здравейте искам да попитам и аз за този продукт,при мен има проблем с овулацията и от другия месец съм на клостил и много други неща,аз по принцип не съм забелязвала кой знае каква цервикална слуз но при полов акт влажността е голяма EmbarassedДали с този лубрикант ще стане множко как мислите?

# 111
  • София
При мен нямаше желания ефект

# 112
# 113
момичета и аз си купих при сийд и днес го ползвах,искам да попитам тези от вас които са го ползвали,след половият акт изтича ли ви,защото на мен направо ще ми стигне подчти до колената Thinking

# 114
момичета и аз си купих при сийд и днес го ползвах,искам да попитам тези от вас които са го ползвали,след половият акт изтича ли ви,защото на мен направо ще ми стигне подчти до колената Thinking
да не изтича друго  Mr. Green
аз си седях легнала, че да не изтече 

# 115
anbibian и аз лежах,но дори и легнала пак всичко стана мокро,не мисля,че е само от материала,все пак вече подчти година и половина бебеправим,щях да съм забелязала тази река Wink А като станах направо започна да капе по пода ...поседях поне два часа с него и тогава се измих,едвам издържах,иначе е добър като лубрикант,не ме щипеше,нищо не усещах.Незнам дали и в следващите дни ще го ползвам,защото не можах да хвана овулация newsm78.Правя си Owieu,започнах ги от 8ми ден,защото последният ми цикъл беше 25дни,първите 3 теста бяха с вора много бледа черта,следващите два само с една...

# 116
Момичета, здравейте!!!И ние като вас бебеправим вече 9 месеца и все повече започвам да се притеснявам, че не става.Реших да си взема присийд,но не намерих в аптеките,близки до работата ми.Аз се намирам в района на Красно село и се чудя къде да търся.Бихте ли ми казали къде се продава този продукт и дали е само в аптеките, споменати в брошурата.Видях и реклама на друг лубрикант - Консийв Плюс, който също е създаден с цел улесняване придвижването на сперматозоидите.И него не намерих, а Ову-то ми е след около 5-6 дни.Ще ме упътите ли ако ви е възможно кои са по-леснодостъпните аптеки,които продават този лубрикант?
Благодаря ви предварително и успех на всички с бебеправенето.

# 117
  • София
nori4ka,щом си в района на Красно село,със сигурност ще го има в аптеката на клиника Малинов,аз съм си го купувала там,тя ти е най-близо. Намира се на сп. на 204 и 102 ,на Гоце Делчев,след кръстовището с Житница

# 118
Благодаря много за бързия отговор.След работа ще отида да си взема.Моля се този месец да стане вече.Стискам палци на всички вас,момичета,да успеете на усъществите мечтите си.

# 119
И аз мисля да си взема Pre SEED  ,но др.месец.За сега ще опитаме без него да видим какво ще стане.Единственото което ме плаши е да нямам запушени тръби,защото до скоро страдах от възпаление.Доктора каза да пробваме 6 месеца и ако не стане тогава отново да прибегна до неговата помощ.

Общи условия

Активация на акаунт