Споделете за PreSeed

• 43 276
  • 152
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз ползвах два месеца PreSeed,разбира се нищо не стана, даже моя лекар ми каза да не го ползвам,защото имам хормонални проблеми, но аз на своя глава го ползвах и нищо. Забременях без PreSeed и каквито да било лубриканти и от сорта неща месеци след това.
Всъщност въпросния лубрикант е единствения,който някога съм ползвала....

# 91
и аз купих пресийд
аз винаги съм си имала проблеми с овлажняването, сега докато правим опити за бебе сме спрели лубрикантите, защото увреждат сперматозоидите, но последния месец наистина се измъчихме, затова отидох и го купих
в аптека Хера в кв. Хаджи Димитър го има в опаковката с 6 дози
купих цяла, но го продават и на бройка 38 лв беше
в края на декември ще го пробвам

# 92
дадохте ми надежда, ще го потърся и аз и после ще пиша за ефекта защото веча 10 месеца борба  smile3515. дано и спермограмата ни бъде добра другия месец  Praynig

# 93
Дано, ама не би. Едва ли ще ми помотне при 2% добра морфология... smile3511. Ако има някои успял с лоша спермогрма и това чудо да каже.

# 94
Дано, ама не би. Едва ли ще ми помотне при 2% добра морфология... smile3511. Ако има някои успял с лоша спермогрма и това чудо да каже.
съжалявам за лошите новини  Sad
при нас уж няма проблем със спермограмата а втори мецес вече с пресийд не става
явно проблема е при мен и е по-сериозен

# 95
Да си кажа и аз мнението за PreSeed.  Rolling Eyes Препоръча ми го моята гинеколожка,че помагало ако организмът на жената не бил "благоразположен" към този на мъжа. И особено като сме партньори с години и се получавали някакви антитела от страна на жената, които именно този препарат помагал да се преодолеят. Shocked Ползвахме го почти 4 месеца, но за съжаление не доведе до резултат. Препаратът може би е ефективен при двойки, които нямат никакви проблеми, при нас засега е ясно,че мъжът ми е ок, за мен , още не се знае, правим изследвания. Искам да добавя и че контактът с този препарат е меко казано кофти поради голямата хлъзгавина  Embarassed и не стига,че мъча мъжа си за секс по график, ама реших поне да не го мъча и с кофти секс заради този препарат Grinning
Успех на всички Simple Smile

# 96
аз тъкмо го купих защото последня път имахме малък инцидент с този секс по график и супер сухота там долу  (извнинете ме за толкова откровенната информация) ...малко се скъса кожичката на мъжа ми и тече доста кръв макар че не го болеше ... беше гадно  Cry  дано да помогне ще го пробваме скоро

# 97
за сухотата помага, затова мисля да продължа да го ползвам въпреки че не се надявам да помогне за другото - поне за комфорт, след като не може да се ползва обикновен лубрикант

# 98
purplethorn ,определено гелът за лубрикиране върши чудесна работа. Даже съм забелязала,че колкото е по-дълъг контактът, толкова по-голям овлажняващ ефект създава гелът. Но просто при нас не помогна на другото и затова решиш,че не си струва,особено като мъжът ми не иска да го ползваме( все пак без гела може , ама без приноса на любимия няма начин да стигнем до целта Laughing)

# 99
 ок снощи го провахме. DH  не обича много хлъзгаво затова използвах само една капка само за начален отскок  Laughing Laughing  Blush ... много съм доволна
Да, preseed е само за комфорт и за да не уврежда или убива сперматозоидите... ако спермограмата е лоша лубриканта едва ли ще помогне.

# 100
Пре Сийд ползвахме 2 месеца и нищо не стана,на 3-тия вече без него и сега вече съм в 7-ма седмица.Успех на всички чакащи!

# 101
При мен стана най-накрая, но не мисля, че е от Пресийд - този месец го ползвахме едни-два пъти максимум и още не бях в овулация.

# 102
И ние този мецец пробвахме Preseed,след 7 години неуспешно забременяване - малко ме съмнява ,че ще помогне,но вече сме готови всичко да опитаме!Ще пиша резултата какъвто и да е края на месеца Simple Smile

# 103
Момичета и аз този месец се престраших да си го купя, има доста успели момичета, дано и на нас ни помогне. Ще пиша за резултата след като го ползваме. До сега все ки месец се замислях, но се реших накрая-:)
Дано всички видим мечтаните 2 чертички, с или без preseed Hug Hug Hug

# 104
Да кажа и аз , като лубрикант е супер, но не доведе до желания резултат, чудя се дали да го ползваме другия месец, ще видим Peace
успех на всички, стискам палци

Общи условия

Активация на акаунт