Споделете за PreSeed

• 43 255
  • 152
  •   1
Отговори
# 75
G_a_l_e_t_o успех  Hug
аз се обнадеждавам все повече като чета за момичета, които са го ползвали и чудото е станало и вече съм решила и този месец ако не стане - другия купуваме PreeSeed

# 76
anbibian благодаря ти  Hug Simple Smile . Аз се надъхах от форума, след като прочетох многото положителни мнения за продукта. Ще пиша задължително и аз за резултат след първото използване на гела. Пожелавам ти и на теб успех, както и на всички, които си искат бебче Simple Smile

# 77
bebe26 къде правихте операцията от варикоцеле, при кой док?

# 78
Галето- мъжът ми ходи на операция при д-р Коцев в Плевен. Какъв е проблема при мъжа ти?

# 79
мъжът ми прави спермограма в Малинов, показателите от която бяха занижени, след което беше при д-р кацаров ( андролог ). При прегледа му е установил варикоцеле, изписа му FertilAid като му е казал, че нещата не са толкова зле за сега и бихме могли да имаме резултат за момента без операция. Така или иначе ще се оперира, то е ясно, че веднъж констатиран проблема няма смисъл да се оставя така нерешен. Просто решихме наистина да опитаме с таблетките и ще следва операцията.

# 80
попаднах на това в амазон
http://www.amazon.co.uk/Pre-seed-Vaginal-Lubricant-102g-Tube/dp/ … 233643&sr=8-3
прилича ми на тубичка без апликатор за поставяне  Thinking
дали излиза по-евтино ако се поръча от там, но пък как ще предценявам колко да слагам
иначе има и с апликатор 6 и 9 дози
този с 9 дози май излиза по-евтино да си го поръчаш от Амазон

и това намерих
http://www.amazon.co.uk/Zestica-Spray-Fertility-Lubricant-applic … 33643&sr=8-14
някакъв нов лубрикант за забременяване
някой има ли инфо за него?

# 81
в аптеката от която взех аз ми предложихавариант с 6бр. апликатора за еднократна употреба, ако не се лъжа около 35 лв беше цената. Иначе мисля че линка по-долу е другия вариант, тубичка, с 9апликатора и сам си определяш количеството. Аз видях вече колко е количеството в 1 доза от другите и ще мога да си определя колко да сложа, може би ще е хубаво ако може да погледнеш от някъде и ти, та така да се ориентираш...

http://www.amazon.co.uk/Pre-seed-Vaginal-Lubricant-Multi-Applica … KM/ref=pd_sim_d_1

# 82
ние го ползвахме 8 месеца и нищо ,без да имам някакви странични проблеми със забременяването и ето на още не е станало чудото ,така че аз вече се  отказах от PreSeed с него и без него все тая  Peace

# 83
аз съм ползвала от този, който е посочила G_a_l_e_t_o. Aз лично съм повече доволна от него, защото сама си опрделяш количеството и стига за повече време. А другите с 6-те апликатора са само за 6 пъти, защото отвориш ли апликатора после го хвърляш, независимо дали си го употребила целия или не. Проблема е, че по аптеките има само от този с 6-те апликатора и доста трудно го намирам. А другия го поръчах по интернет.
И аз попаднах на много сайтове за такива лубриканти и вече почвам да се отчайвам. Незнам на кого да вярвам. Просто съм убедена, че има и некачествени на пазара, някои просто печелят за сметка на надеждата на хората.
Като прочета изказване като на Белисима и малко се натъжавам, защото все се надявам при мен да стане.

# 84

Като прочета изказване като на Белисима и малко се натъжавам, защото все се надявам при мен да стане.
Това ,че при мен не е помогнало ,неозначава ,че и при теб ще е така ,просто се надявай и чакай чудото да се случи.

# 85
Здравейте момичета  bouquet! Този месец и аз реших да го пробвам този Пре Сийд и ще имам резултат след 10-12 дена.Дано е станало този път . newsm17 Аз ползвам този с 6-те дозички ,но винаги малко ми остава и понеже няма с какво да се затвори го затапих с дъвка pironiи на следващия ден пак  Joy.Пожелавам на всички  EFP preggo  ylinfant

# 86
Не спазваш указанията, значи Laughing

# 87
  • София
Здравейте,за пореден път ми дойде Cryи докато нанасях датата на календара на зачатие видях рекламата на PRE-SEED,зачетох се и тук и се изпълних с надежда,защото аз наистина имам малко проблем с овлажняването.Доколкото разбирам се ползва без рецепта и ще разтърся в аптеките,ако някой знае в коя аптека в София в района на Борово и Мотописта има да каже,предварително благодаря......  bouquet

# 88
tanyalv, аз не съм от София, но този месец ходих по работа и си бях извадила адресите на аптеките в които го има от сайта на pre seed. Да кажа за протокола, че в тази близо до НДК (с/у мола) го няма. Намерих го в една аптека на Графа. Така че не може да му се вярва много много на този списък. Колкото да е неприятно ходиш, питаш и това е. А да, много вероятно е да го намериш в аптеките, намиращи се в близост до известните клиники по стерилитет.

# 89
От личния си опит, след продължително ползване, мога да кажа, че при лоша морфология PreSeed не помага.

Общи условия

Активация на акаунт