Споделете за PreSeed

• 43 263
  • 152
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Jeny_M, да не ти пука  Whistling Важното е да видим двете чертички, начините и средствата са без значение  Hug

# 16
 Да , така е hristina, но така ме хвана яд Close,защото тя е съседка на свекърва ми  Close а нейната колежка, която ми го продаде тихичко прошепна " И дано се получи". Praynig

# 17
  • София
аз ти го пожелавам от все сърце  Hug но дори и да не е по този начин, ще стане по друг, затова не трябва да ти пука от хорското мнение и коментари на "доброжелатели". И да се похвалиш  Wink Аз още се чудя дали да го ползваме този месец, че съм след доста тежка стимулация newsm78, но е в готовност

# 18
  • София
И аз си взех, да видим в началото на ноември дали ще има ефект Wink

# 19
От това, което видях до момента, при използването на Pre~Seed, най-голям проблем ми е поставянето му - затруднява ме, апликаторчето понякога не мога да го пъхна явно под точния ъгъл и вероятно не го слагам най-навътре. Но пък веднъж поставен - няма такова овлажняване, просто... Никога не съм имала толкова обилна слуз, колкото този лубрикант създава... сега остава и да има желания ефект...  Rolling Eyes
Христина, да не ти пука. И на мен ми прави впечатление, че като си купя я тест за бременност, я за овулация и всички в аптеката ме гледат странно... ама кво им влиза в работата...
Един път даже се базиках с аптекарката, че искам да ми даде от тестовете за бременност, дето показват положителен резултат, че ми е писнало от другите  Simple Smile . Горе главата, ще успеем по един или друг начин!

# 20
  • София
Щица, много странно...в какво положение го слагаш? Аз го слагам легнала и нямам абсолютно никакви проблеми, даже се учудвам колко лесно става. Може би ако пробваш така...

Момичета, на вас едното апликаторче как ви се струва като количество? Някъде четох големи оплаквания колко много било, как половината количество изтичало и така нататък...При мен няма такова нещо, и капчица не изтича след поставянето му.

И още нещо, не мога да се ориентирам колко време преди акта трябва да се сложи? В листовката пише до 15 мин. преди акта - това според вас какво означава - най-рано 15 минути преди, или най-късно 15 минути преди....

Hug

# 21
Може и да е ефикасен този гел, но след като прочетох цялата тема се убеждавам, че за съжаление това е един от поредните убийци на спонтанността в сексуалния живот

# 22
хайде момичета, ще се похвалили някой от този препарат. стискам палци.

аз също съм се замислила да си взема, но ми се ще първо да се консултирам с доки, щото съм на стимулация и незнам дали може да се смесва с инжекциите. и причината е, че май мойта церв слуз не е толкова прозрачна и разтеглива, въпреки че е обилна. и се чудя дали пресийд няма да побутне малко нещата в по ложителна посока и най - накрая да видя  EFP

# 23
Здравейте,
аз си купих PreSeed в началото на септември от аптеката на Попа - тази срещу кино Одеон. Току-що го бяха получили.
Случайно или не, забременях още при първото му ползване - след няколкомесечни напразни опити, при които мерех овулация, пиех вит. А преди овулацията и вит. Е след, пиехме цинк, селен и фолиева с мъжа ми и т.н. Точно този месец спрях да меря овулация, дори имахме само 3 контакта, за разлика от предишните маратонски месеци. Преди това пробвахме с Глайтгелен, тъй като след първото раждане така и си останах с проблема вл. сухота и просто без лубрикант нямаше как.
Пожелавам успех на всички!

# 24
  • София
"случайно или не",но поне за мен внесе надежда-поне мога да си мисля,че действа  Wink Пожелават ти леко бременеене с прекрасно бебче на финала Hug

# 25
Здравейте, и на мен ми го препоръчаха в клиниката, мояталекарка. За първи път ще го ползвам на тази овулация и се надявам вече да имаме две чертички.  newsm44 С такова желание го кухпих иначе го намерих от списъка с аптеки на сайта на Пре- сийд. Ако има ефект , просто не знам как ще ги рекламирам!!!!!!
Нямам търпение да опитаме тази овулация, утре! Пишете аки има успели с Пре-сийд!!!!!

# 26
За мен за съжаление, след първото ползване на лубриканта - ефект няма... не че очаквах нещо различно, но надеждата все успява да се промъкне някъде в съзнанието ми...
Успех на всички, дано има повече похвалили се момичета, с или без Пре Сийд...

# 27
  • София
Щица ,плувците може да се аклиматизират все още в него и да им трябва малко време....трябва да стане и дано е по-скоро Hug

# 28
 Здравейте, момичета! За съжаление и при нас нямаше резултат от първото ползване на Пресийда Cry, но пак ще пробваме. И дано да има повече  EFP

# 29
Аз го ползвах един път и ще продължавам до края на този месец, когато се води че има шанс, после да видим какво ще стане. Мисля да не се надявам на Пре-сийда, а на това ,че съм спокойна, че ще стане благодарение на него и то може и да си стане. Пожелавам и на вас момичета много положителни тестове и бебче в коремче съвсем скоро! Относно успеха при забременяването с Пре-сийд не съм много наясно, но щом лекарка ми го предписа, това вече ме навежда на добри и позитивни мисли.! При мен нямаше различно усещане от него, дори във влажността, аз си я имам в излишество и без него , а при вас?

Общи условия

Активация на акаунт