Споделете за PreSeed

• 43 259
  • 152
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Можете ли да ми кажете актуална цена на PreSeed? Все още ли е около 40 лева? Никак не ми се дават, но определено имаме голям проблем със сухотата - дали от постоянния стрес около това бебеправене или от годините, или от всичко по малко, но наистина не е добре работата.

# 121
Можете ли да ми кажете актуална цена на PreSeed? Все още ли е около 40 лева? Никак не ми се дават, но определено имаме голям проблем със сухотата - дали от постоянния стрес около това бебеправене или от годините, или от всичко по малко, но наистина не е добре работата.

Мисля,че цената му е 39 лв и дори в сайта им пише в кои градове и в кои аптеки го продават,може да провериш

# 122
Ние сме в същото положение, вече не го ползвам с надеждата, че ще стане, а по скоро като лубрукант Rolling Eyes
Вчера си го купих от аптеки Санита за 36лв, но не съм сигурна, може да е бил и 38лв.

# 123
Момичета, аз когато го ползвах  1 опак. ми стигаше за 3 месеца, понеже го слагах само в дните, когато тестът за О. беше положителен. Така че като се разпределят паричките се връзва по 12,13 лв на месец Wink Не мисля, че си струва да се сложат и 6 апликатора в един месец, защото всички знаем, че фертилните дни са мах.2 Peace

# 124
Момичета, аз когато го ползвах  1 опак. ми стигаше за 3 месеца, понеже го слагах само в дните, когато тестът за О. беше положителен. Така че като се разпределят паричките се връзва по 12,13 лв на месец Wink Не мисля, че си струва да се сложат и 6 апликатора в един месец, защото всички знаем, че фертилните дни са мах.2 Peace
И какво имаше ли ефект от ползването му

# 125
 Не Naughty Макар че казват, че гелът помага за зачеване ако няма някакви проблеми в репродуктивен план, на нас не помогна, пък уж съм здрава Crossing Arms Затова прибегнахнахме към АРТ.

# 126
  • Варна
А, аз съм далеч от мисълта, че помага по някакъв чудодеен начин. Важното е да не пречи, че май е единственият такъв.

# 127
Момичета аз първият път когато забременях беше е него, но завърши мисед, не знам дали е помогнал или навредил, сега го ползваме само като лубрикант, има още един, но забравих марката, ако искате ще се поровя

# 128
  • Варна
Да, ако има друг лубрикант, който не вреди на сперматозоидите и е по-евтин от този аз се интересувам.

# 129
Месечинка за съжаление като цена са близки, Лубрикант Sasmar за зачеване Conceive plus 30,89лв, в тубичка е 75мл.
Има и за него добри отзиви, дано скоро не са ни нужни Praynig

# 130
  • Варна
Fireche,
благодаря ти Simple Smile Открих го в интернет, но дали го има в аптеките, или само онлайн може да се поръча?

# 131
Ами нямам представа, ако искаш звънни в нет на някои телефон и питай дали го дистрибутират Hug

# 132
  • София

След много четене и ровене днес поръчах Пресийд-а, + 10 ов.теста... утре чакам да пристигнат и... ако имаме късмет точно след един месец трябва да имаме  EFP   newsm17

# 133

След много четене и ровене днес поръчах Пресийд-а, + 10 ов.теста... утре чакам да пристигнат и... ако имаме късмет точно след един месец трябва да имаме  EFP   newsm17

УСПЕХ!!!!Ще кажеш станало ли е.  Grinning
И ние почнахме с опитите от този месец....има време ,ама такива киселини ме гонят от 1 седмицааа..

# 134
Аз си взех Присийд за 36 лв. от клиника Малинов.Дано стане - ще го почнем от отзи месец.Искам само да питам - какво е мисед?Предварително се извинявам за невежеството.
Лейси_бб, къма какъв вид АРТ прибегнахте?Аз вече почвам да си мисля за инсеминация!!!!
Успех на всички и дано до края на годината се похвалим с  EFP EFP EFP

Общи условия

Активация на акаунт