Споделете за PreSeed

• 43 254
  • 152
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Искам само да питам - какво е мисед?
Ранен аборт-преди или след установяване на сърдечна дейност

# 136
nori4ka87 , към какъв вид АРТ ще се прибегне зависи на първо място от това каква е диагнозата Peace

# 137
Лейси,диагнозата е варикоцеле,но и лоша спермограма.Д-р Кацаров е казал,че дори да оперира не дава гаранция заради лошата спермограма.Дал е комплекс от билки,заедно с ПриСийд.Ако след 3 месеца още няма бременност,ще видим какво ще правим.

# 138
някой знае ли има ли го в Плевен.В посочената от сайта аптека казаха,че е с изтичащ срок на годност и затова нямат,а в другите ме гледаха като паднала от Марс и само вдигаха рамене Crossing Arms
Също изпратих запитване(даже две) в сайта на Pre seed дали мога да си го поръчам с куриер,но отговор никакъв!

# 139
  • Пловдив
Момичета,използвам темата да попитам кои е най добрия лубрикант? Мислех да взема preseed ,но ще го използвам през целият месец и не си заслужава да давам 40 лева.Е ако кажете ,че е най доброто ще ги дам..

# 140
Армира, да ти кажа, всички споделят, че Присийд е най - добрия по отношение подпомагане движението на спермитата.НО ,мъжът ми нещо хич не го хареса и даже последния път се наложи да отида и да се измия.При всеки е различно, така че не мога да ти дам адекватен съвет.
Успех!!!

# 141
armira,  и аз не съм особено доволна от Пресийд като лубрикант, защото прави положението изключително хлъзгаво Embarassed И моят мъж хич не го хареса по понятни причини Joy  А и Пресийда няма как да се ползва цял месец, защото са само 6 тубички за еднократна употреба в опаковката Peace

# 142
  • Пловдив
Leisi_bb ,благодаря ти! В такъв случай  PreSeed отпада като вариант.Наистина ще съм много благодарна ако ме насочиш към лубрикант.Много ме е страх да не купя нещо некачествено и да си навлека гъбички (примерно).Направо изпитвам малък ужас от тях.За това ако знам че е хубаво ще съм по спокойна.

# 143
Армира, друг лубрикант, който много го хвалят е  Консийв Плюс.Подобен на Присийд е, но е по-евтин.Не съм го пробвала, май ще спирам с лубрикантите, въпреки че определено имаме нужда от такъв.

# 144
armira, аз само за лубрикант съм ползвала Глайтгелен. Евтин е, има го в аптеките и ми е понасял добре, когато съм го ползвала. Няма нищо смущаващо в състава му, но е единствено с овлажняващ ефект, не подобрява количеството и качеството на ЦС. Аз имам хронични гъбички, но от него никога не съм имала проблеми Peace Консийв Гел е както ти е казала Норичка по-евтиния вариант на Пресийд и като действие е същия- прави яка пързалка  Joy

# 145
  • Пловдив
Благодаря ви момичета! Hug  bouquet
Leisi_bb ,добре ме разсмя  Joy Joy

# 146
  • София
Купих си Pre seed- опаковка 40 мг и 9 апликатора.
Понеже доста трудно ми се струва поставянето с апликатор има ли някой ползвал го външно - нанасяне с пръсти?
Целта ми е да се премахне сухотата.

# 147
Не виждам как ще стане точно с пръсти. Нали целта е да се създаде балгоприятна среда за спермата във влагалището?

# 148
  • София
А ако целта е да се премахне сухотата?

# 149
Ако целта е да се премахне сухотата има къде по-евтини лубриканти.
Този е УЖ забременителен. Не виждам смисъл, но в крайна сметка всеки да си харчи парите както намери за добре.

Общи условия

Активация на акаунт