Asi / Гордата Аси - 8-ма тема

• 45 033
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро  kaffeetrmker_2

ако наистина прекъснат сериала на 18 ноември това излиза, че ще е някъде на 56-57 серия newsm78 newsm78 newsm78

ни в клин - ни в ръкав, къде ще го спрат не ми е ясно.... а защо пък - съвсем Naughty Naughty Naughty

то бива свободия ама ще прекалят ако го направят - така спират всички сериали тия от нова, до половината и след 6-8 месеца останалата половина......
аз бях спряла да гледам този канал точно по тази причина даваха 3 сериала американски вечер и така ги спряха кой на 10 серия кой на 15 #Cussing out #Cussing out #Cussing out
ми аз забравих кво съм гледала докато ги пуснаха пак #Crazy

ще помоля Мишел и всички други момичета които знаят езика и им се занимава, ако спрат сериала да го преведат - пък Нова да си гледа работата, аз мога да помогна с превода от английски - но само толкова за съжаление  bouquet  bouquet  bouquet

# 601
Добро утро!  bouquet
Бойната група на форума вече си има командир #2gunfire
Само как СМЕЛО хвана  с ЦЕЛИ два пръста пистолета госпожа Нериман и се втурна в атака срещу Сухейля Joy Joy Joy
Наглият лъжец Али  си заслужи тупаника, но защо Демир мълчи, newsm78не бива да се доверяват и в безнесе с него,който лъже тук там си лъже и на всякъде newsm78

Пак ли номера на Нова,сегурно на най интересния момент ще прекъснат newsm78 #2gunfire

# 602
Добро утро  kaffeetrmker_2

ако наистина прекъснат сериала на 18 ноември това излиза, че ще е някъде на 56-57 серия newsm78 newsm78 newsm78

ни в клин - ни в ръкав, къде ще го спрат не ми е ясно.... а защо пък - съвсем Naughty Naughty Naughty

то бива свободия ама ще прекалят ако го направят - така спират всички сериали тия от нова, до половината и след 6-8 месеца останалата половина......
ще помоля Мишел и всички други момичета които знаят езика и им се занимава, ако спрат сериала да го преведат - пък Нова да си гледа работата, аз мога да помогна с превода от английски - но само толкова за съжаление  bouquet  bouquet  bouquet

Добро утро!Марганче,ти това за 18 ноември от къде го чу? ThinkingТа това е по-безумно и от това да го прекъснат м/у двата сезона. #Crazy Shocked #CrazyЕгати, до кога една частна медия, в страна като нашата ще си позволява подобни безобразия и подигравки със зрителите? #2gunfire

# 603
Нани на,с удоволствие си изпих кафето гледайки и слушайки новите клипчета,чудесно начало на деня,благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet Незнам как ги подбираш песните,но всичките много ми харесват,някой ден като ми остане време ще си направя няколко диска с музиката от клиповете ти и с кеф ще си я слушам представяйки си моменти от филма Crazy,пък не се знае може някой ден и аз да се науча да правя такива хубави клипчета Rolling Eyes

# 604
  • София
Гале
Mo-Fr   17:30   Asi/Being Mother***
                                                                 *** - starts from 18th November 

аз това така го разбрах, не съм ровила из сайта на нова да проверя....

но тези три звездички с това пояснение че стартира от 18 ноември никак не ми харесва Thinking Crossing Arms

и това Да бъдеш майка какво ще е  newsm78 newsm78 newsm78
сериал турски, български, Хамерикански, латино - и това не знам newsm78 newsm78 newsm78

# 605
Добро утро и от мен!  bouquet

Не мога да пиша много, за това ви желая слънцето да озарява лицата ви и да имате много настроение! newsm51

# 606
Като гледам програмната схема на Нова тв за ноември защо си мисля, че няма да излъчат всички епизоди на Гордата Аси
ето това е в програмната им схема  -   Mo-Fr   17:30   Asi/Being Mother***
                                                                 *** - starts from 18th November      

вижте по подробно тук http://www.novatv.bg/bg/advertisement/
                              http://static.novatv.bg/files/advertisements_files/17-Nova%20and … vember%202009.xls

Да,сега разгледах линковете подробно. Twisted EvilТака са го планували до 18 ноември Аси,след това някво друго чудо..... newsm78Честно,ъкъла не ми го побира........ #Crazy

# 607
  • София

Да,сега разгледах линковете подробно. Twisted EvilТака са го планували до 18 ноември Аси,след това някво друго чудо..... newsm78Честно,ъкъла не ми го побира........ #Crazy

да и сети се сама къде ще го резнат.........

според мен ще е ББ когато се разделят за 5 години направо тая БайГаньовщина ми писна #Sniper #Sniper #Sniper

# 608
  • В тъмната гора.
А защо не видите дали няма да го преместят в друг час?

# 609
  • при най-добрия мъж...
Добро утро,момичета!

Хич не ми харесва тази новина.Как можаха от БТВ да купят всички епизоди на "Перла",а Нова пак на половина работа. Shocked

И дали знаете защо не е качена снощната серия в "Лапаче"?

# 610
  • В тъмната гора.
Добро утро,момичета!

Хич не ми харесва тази новина.Как можаха от БТВ да купят всички епизоди на "Перла",а Нова пак на половина работа. Shocked

И дали знаете защо не е качена снощната серия в "Лапаче"?

В Лапаче я няма, между другото там качеството е най-добро, аз я изтеглих от другаде, после я конвертирах два пъти и пак не стана добре, замазва се на моменти, ужас.

http://www.vbox7.com/channel:108549

# 611
  • София
Мишел няма да го местят в друг час сега разгледах в сайта пълната програма за ноември.......

от 18 спират Аси и на нгово място почва - "Да бъдеш майка"

а от 19 ноември спират и Изгубени години, на негово място почва нещо с името "Genco"
 tantrum tantrum tantrum tantrum

# 612
  • В тъмната гора.
Да сме живи и здрави преди всичко пък до 18 ноември все ще измислим нещо.

# 613
  • Бургас
хахаха ужас....сигурно февруари ще пуснат асито и изгубени години...нали и с 1001 нощ направиха така на 2 пъти...поне ще има да го то4ин една година сериала...погледнете от хубавата страна...ина4е сега като го извъртят после трудно се намира такъв сорт сериал сред турските Peace

# 614
Отново ни залива българската циливилация #Cussing out
Свидетели сме за незнам кой път на простотията ни и липсата на разум! Това е подигравка с хората, които всеки ден натискат копчето на дистанционното и избират тази телевизия!
Как не ги е срам?! newsm61

Общи условия

Активация на акаунт