Asi / Гордата Аси - 8-ма тема

• 45 045
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Сухейлято вече води сериозна кореспондендия с космоса. Факсовете са доста чести и обемни.
Ужас

А тоя Али ще дойде бая голем гад #Cussing out

Гале, като гледам ще ни го спретнат. Бях забравила за това, а и мъжа ми не ми го напомни, та реших, че е поредния му бъзик, ама май не ooooh!
Повелителке, не разбрах защо ще си доволна?!.... Thinking
Като казах майтап, последната просточа на моят мъж,  е да вземе да си преправи името в телефона ми, и написал Демир. Зъни ми телефона и вместо да пише неговото име, изписва Демир.
Можете ли да си представите hahaha hahaha hahaha hahaha Аз че съм не добре, то е ясно, ама чак така Sick

# 586
Мен нали днеска още ме държи еуфорията на начинаещият,ето едно клипче с ревността на Демир.

http://www.vbox7.com/play:d5888811

# 587
Е , каква ще е логиката на цялата простотия  Rolling Eyes . Хубава работа ама ... #2gunfire

# 588
Мен нали днеска още ме държи еуфорията на начинаещият,ето едно клипче с ревността на Демир.

http://www.vbox7.com/play:d5888811
  Ох , тоз Демир всякак си е хубав . Клипчето е супер newsm10

# 589
Гале, супер!!!!!!!!!!!!!!1
Бравос!!!!!!!!!!!!!!1111  love001
Добре, че си ти и другите като тебе, та да задоволяват такива ултра, мега консуматори като мене! Heart Eyes
Не само, че клипчето е супер, ми и ще изтанцувам песничката по път към леглото Joy Joy Joy

Хайде, лека и ДЕМИРОВСКА нощ Hug

# 590
Оле Иве мъжа ти яко те е подредил  hahaha hahaha hahaha

Гале, на Демир ще му се пръсне огледалото за обратно виждане от ревност в клипа  Hug   bouquet

А крошето е много яко  box box box box box box box

# 591
Радвам се,че ви харесва! HugАйде и аз поемам в посока кревата! smile3524

# 592
Гале, благодаря зя клипчето! Достави ми голямо удоволствие! Ревността на Демир е по-хубава дори от целувките му!(за зрителите, разбира се Joy)

# 593
  • София
Добро утро  Hug Hug Hug

Хайде на ранобудните по едно кафе

galina_malina клипчето е страхотно ! Hug Крошето е много яко ! Peace 
Желая на всички приятен ден  Hug

# 594
Добро утро! Усмихнат ден с един невероятен чаровник

# 595
Добро утро Simple Smile
На анкетата гласувах че Демир повече пречи на любовта им.  Моля не ме бийте много  Laughing Laughing, но един безпристрастен  анализ това показва.

Демир има една черна кутия вътре в себе си и не допуща Аси до там, винаги остава нещо от него там и така той не е цялостен, съществото му е разделено,  и не може изцяло да се оттаде, а любовта както знаем е тотално сливане на всичко в хората.

Демир някак подхожда към Аси като към нещо външно за него- тя може да е там когато и ако всичко е наред. Но има ли някакъв проблем, тя вече е извън неговата цялостност. Гледа на нея като някаква прекрасна и желана добавка за да е всичко съвършено, а не  като на част от себе си (както е при истинската любов: нещата които се случват, се случват на една цялостна сплав от двама души, а не само на единия). Той се държи по този начин и при други кризисни моменти до края на филма.
Това разбира се е така, защото той не е израснал в среда на любов, въпреки че лелята и семейството го обичат, това не е онази любов сред която е израстнала Аси. Тя че е инат и горда- да, но ако той можеше да се открива за любовта, нещата щяха да имат друг ход. Естествено, това щеше да е друга история и филма да е друг, а не такъв и толкова прекрасен както сега.

# 596
Цитат
На анкетата гласувах че Демир повече пречи на любовта им.  Моля не ме бийте много  Laughing Laughing, но един безпристрастен  анализ това показва.

Демир има една черна кутия вътре в себе си и не допуща Аси до там, винаги остава нещо от него там и така той не е цялостен, съществото му е разделено,  и не може изцяло да се оттаде, а любовта както знаем е тотално сливане на всичко в хората.

Много ми е сладък тоя Демир, но и аз съм съгласна, че той се оказва едно голямо, инато  магаре (особено след като се просветих и изгледах целия сериал). Даже си мисля, че сериалът трябваше да се казва "Гордия Демир" Grinning Grinning Grinning

# 597
Даже си мисля, че сериалът трябваше да се казва "Гордия Демир"   

Laughing Laughing Laughing

Много точно!
Нооо...какво да прави момчето, живота му така се е стекъл. Него майка му го е предала, как да се доверява на другите и как да е открит

# 598
Добро утро на всички  Hug

По повод Гордия Демир ви пускам малко клипчета и от Гордата Аси  Mr. Green

10 част- http://vbox7.com/play:6aba44d8
11 част- http://vbox7.com/play:7a67f877
12 част- http://vbox7.com/play:149c3ebe
13 част- http://vbox7.com/play:557d509c

# 599
Добро утро и от мен HugКати, мерси за кафенцето,с удоволствие ще се разсъня с него  bouquet Галина-Малина,клипчето е страхотно ставаш все по добра,поздравявам те  bouquet
Та за вчерашната серия,Демир най после не се стърпя и показа ясно,че ревнува Аси и че няма така лесно да я остави в ръцете ,на лъжлъото Али  Hug Аси се чуди какво става,уж Демир иска време,пък му личи че ревнува,а тоя Али не се отлипа от нея Whistling Нериман ме съсипа от смях с тоя пистолет,как го държеше като полезно изкопаемо,Ихсан в чудо се видя hahaha Joy Гонджа също ме изкефи как взе нещата в свой ръце и каза на Зия че не иска такъв живот и мъж ,който неиска да е с нея и че е готова да отгледа детето си и сама,та  добре че той се опомни и си промени отношения струва ми се че  ще влези в пътя Heart Eyes Дедко е просто страхотен,пари за касети-масети нидава hahaha JoyДефне най после се научи да готви bowuu,че и вечеря за родата приготви Crazy А какво да кажа за Сухейля,верно много се е смахнала,явно критическата яко я тресе,щом взе да говори със сестра си,явно и психолога не й е помогнал,как ще я вкарат в нормален ритъм на живот незнам,но дотогава ще побърка и всички около себе си и най вече Демир,който от чувство а дълг към нея,се отдалечи от Аси и се  побърква от ревност Mr. Green HugВсе още се надявам от Нова тв да се откажат от това прекъсване на сериала,ще е много жалко ако го дават разпокъсано при положение,че филма е свършил в Турция и серийте са готви ooooh!,пак ще се изложат Whistling Crossing Arms Желая слънчев и приятен ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт