Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 699
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 1 800
а знаете ли каква е цената на ФМ при Даскалов?

Първата, около твоите седмици в момента, е 55лв. Втората, около 20 г.с. - 80лв.

а третата?

# 1 801
По спомени само за втората взимаше 80лв, другите бяха на цената на страндартен преглед - 55лв. Това обаче в Медикус Алфа, сега в новия кабинет може да има промяна.

# 1 802
По спомени само за втората взимаше 80лв, другите бяха на цената на страндартен преглед - 55лв. Това обаче в Медикус Алфа, сега в новия кабинет може да има промяна.

мисълта ми е да не е повече, защото има градация 55- 80-...... Grinning
да не взема 80 лв примерно, пък да не ми стигнат Confused

нека някои да се включи с инфо за трета ФМ при Даскалов Praynig

# 1 803
При мен третата беше 55лв Peaceстандартен преглед,но докато беше в Медикус Алфа.
За да си абсолютно сигурна звънни на акушерките  Peace

# 1 804
Ето сайта на центъра на д-р Даскалов, най-добре се обади и попитай  Hug

# 1 805
Момичета, кажете добър АГ за следен на бременност и да работи със ЗК? За съжаление при Росен Петров няма места, а аз исках при него, но....уви. Сега трябва да търся някой друг спешно. Кажета някой, при който ходите и да сте доволни от него.

# 1 806
на мен ми трябва някой който да работи със здравната каса за  профилактичен преглед ми трябва

# 1 807
Момичета, има ли някакви законови промени за даването на болнични по време на бременност. Моя приятелка е бременна в 3-ти месец и гинекологът й отказва да й даде болничен, защото закона се бил променил и не можел непрекъснато да й издава болнични. А нея и на работа не я искат сега, защото "нямали какво да я правят", работата й беше на смени - дневни с нощни по 12 часа, а сега не може да работи така, та затова...  newsm78

# 1 808
някоя от вас има ли каквито и да е впечатления и отзиви за д-р Екатерина Учикова

# 1 809
Гинеколожката ми каза, че когато специалистът е в отделен кабинет може да дава само по 7 дена, ако е към болница - тогава се минава комисия, за да излезне бременната в по-продължителен болничен.

# 1 810
някоя от вас има ли каквито и да е впечатления и отзиви за д-р Екатерина Учикова
Моя колежка се следеше при нея преди 2 години, беше доволна.

# 1 811
Аз за следене на бременност по ЗК препоръчвам доктор Мерджанов.3 бременности ми е следил,много бях доволна.Не изражда,но пък относно болнични,ехограф,направления,изследвания винаги е бил много точен.Позна ми пола и на трите бебета в 13 седмица  Laughing не съм го посещавала от 3 години,но предполагам не се е променил  Laughing

# 1 812
Момичета, има ли някакви законови промени за даването на болнични по време на бременност. Моя приятелка е бременна в 3-ти месец и гинекологът й отказва да й даде болничен, защото закона се бил променил и не можел непрекъснато да й издава болнични. А нея и на работа не я искат сега, защото "нямали какво да я правят", работата й беше на смени - дневни с нощни по 12 часа, а сега не може да работи така, та затова...  newsm78

Не съм чула за законови промени  newsm78(е, това не е причина да ги няма, де...)
Но гинеколожката  може да й издаде направление за постъпване в болница, където да лежи 3-4 дена проформа,(ако има такава възможност) след което оттам й издават първия 30-дневен болничен и за следващите ти ги удължава комисия.

# 1 813
Момичета, кажете добър АГ за следен на бременност и да работи със ЗК? За съжаление при Росен Петров няма места, а аз исках при него, но....уви. Сега трябва да търся някой друг спешно. Кажета някой, при който ходите и да сте доволни от него.

Препоръчвам Никола Белчев от Окръжна болница. Но кабинетът му за ЖК е зад Панаира.

# 1 814
Аз за следене на бременност по ЗК препоръчвам доктор Мерджанов.3 бременности ми е следил,много бях доволна.Не изражда,но пък относно болнични,ехограф,направления,изследвания винаги е бил много точен.Позна ми пола и на трите бебета в 13 седмица  Laughing не съм го посещавала от 3 години,но предполагам не се е променил  Laughing
Препоръчвам също д-р Мерджанов, сега вече е в нов кабинет в Кичук Париж, комплекс Южен полъх.

Общи условия

Активация на акаунт